LED SPEJLLYS PLASTIK
6W 40CM 4000K hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED SPEJLLYS PLASTIK - 6W 40CM 4000K hvid Udvid

LED spejllys i plastik med en effekt på 6W og en længde på 40cm. Skaber et klart og behageligt lys i 4000K hvid nuance til dit badeværelse eller spejlområde.

Mængde: 1 stk.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: ABS&PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektivt LED spejllys med plastikskærm

Egenskaber: Dette LED spejllys er ideelt til badeværelset eller makeupområdet, da det leverer en behagelig lysstyrke og en jævn fordeling af lyset. Med en effekt på 6W og tilslutning til en 230V forsyning, er det en energieffektiv løsning.

Lyskvalitet og lysstyrke

Med en lysstyrke på 600 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer dette spejllys en fremragende belysning. Lyset har en flot Neutral hvid (4000K) kulør, som er ideel til et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt.

Holdbarhed og garanti

Dette LED spejllys er lavet af holdbart plastik og har en 3 års producentgaranti. Det er designet til at holde i lang tid og sikre pålidelig belysning i dit rum.

Samlet set er dette LED spejllys en pålidelig, energieffektiv og kvalitetsbelysningsløsning for dig, der ønsker en optimal belysning i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.