Elektrisk Kedel Plastik 1.7L
Hvid Sea

Aigostar Aigostar

15836-0

New product

Denne elektriske kedel i hvid plastik er perfekt til at koge op til 1,7 liter vand med lethed. Hold dit køkken stilfuldt og funktionelt med denne praktiske elkedel.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Tørkogningssikring
360° drejelig base: Ja
Lysindikator: Ja
Automatisk sluk: Når vandet er kogt
Højkvalitets indbygget termostat: Ja
Volume: 1700ml
Kabellængde: 0,75m
Knaptype: Knap
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PP
Ydre materiale: PP
Indvendigt materiale: PP & rustfrit stål

Læs mere..

DKK 168,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【BPA Fri】Kedelkroppen er lavet af fødevaregodkendt plastikmateriale, der er 100% BPA fri uden skadelige Bisphenol A kemikalier, sund og sikker for dig og din familie.【Stor kapacitet og Hurtig Kogning】1,7 liters stor kapacitet tilfredsstiller dit daglige vandbehov, 2200 watt høj effekt koger vand hurtigere og mere effektivt. Perfekt til travle køkkener og kontorer.【Sikkerhed】Tørkogningssikring, der slår fra, når kedlen tændes, men der ikke er vand i kanden, og automatisk slukker ved kogning, sikrer, at du aldrig når kogepunktet.【Praktisk Design】360-graders svingbase med ledningsopbevaringsfunktioner; aftagelig og vaskbar filter for at sikre de reneste resultater; tydelig vandstandsmåler for præcise målinger; tænd/sluk LED-lysindikator for nem brug.【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB Certifikat. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde230.8 mm.
Bredde171 mm.
Dybde220.7 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.