LED Fugtbestandigt Loftlys 18W RGB+CCT IP54 med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

New product

LED Fugtbestandigt Loftlys 18W RGB+CCT IP54 med Fjernbetjening Udvid

LED Fugtbestandigt Loftlys 18W RGB+CCT IP54 med Fjernbetjening - Skab stemning og lys i dit badeværelse med dette moderne loftlys i RGB og CCT farver. Let at styre med fjernbetjening.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: ABS&PC.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 229,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Fugtbestandigt Loftlys 18W RGB+CCT IP54 med Fjernbetjening

Dette LED loftlys er designet til at skabe en behagelig og effektiv belysning i forskellige rum. Med et forbrug på kun 18W erstatter det let en traditionel 130W lyskilde, hvilket resulterer i energibesparelser og lavere driftsomkostninger. Den høje lysstyrke på 2000-2100 lumens og en bred spredning på 110 grader sikrer en ensartet og optimal belysning i rummet.

Lyskvaliteten er særlig vigtig, og dette loftlys har en høj RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det giver et naturligt og klart lys, der viser farverne ægte og fint. Dette gør det velegnet til forskellige indendørs omgivelser, hvor en høj lyskvalitet er afgørende.

Med en dimension på 50 x Ø220 mm er dette loftlys kompakt og passer godt ind i de fleste rum. Det kan nemt tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Med integreret lyskilde er der ikke behov for ekstra pærer eller komponenter.

Produktet har en IP54 klassifikation, hvilket betyder, at det er modstandsdygtigt over for fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det velegnet til badeværelser, køkkener eller andre områder, hvor der er behov for en fugtbestandig belysning.

Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt justere lysstyrke, farvetemperatur og endda skifte mellem forskellige farver, da dette loftlys har RGB+CCT funktioner. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære og stemning i rummet.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Samlet set er dette LED loftlys en ideel løsning til både private hjem og kommercielle miljøer, hvor en effektiv, energieffektiv og højtydende belysning er vigtig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000-6500K
Lysstyrke2000-2100 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde50 mm.
Diameter220 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat130W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.