LED Projektør Hvid, 50W, 4000K, Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør Hvid, 50W, 4000K, Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din udendørs belysning med vores kraftfulde LED projektør i hvidt støbt aluminium. Ideel til at lyse op i haven eller på terrassen med sit klare og energibesparende 4000K lys.

Mængde: 1 stk
Kabellængde: 25 cm.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Projektør Hvid, 50W, 4000K, Støbt Aluminium

Dette LED projektør i hvid farve er en ideel løsning til belysning både indendørs og udendørs. Med en effekt på 50W kan den erstatte en traditionel 50W projektør og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning.

Lysstyrken på 4700 lumens og en spredningsvinkel på 110 grader sikrer en jævn og bred fordeling af lyset, hvilket gør den velegnet til at oplyse større områder effektivt. Du kan være sikker på høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt. Denne lyskvalitet er passende for de fleste behov og skaber en behagelig belysning i ethvert rum.

Med 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb af denne LED projektør. Den bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager til projektørens lange levetid.

Projektørens neutral hvide lyskulør på 4000K skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning uden farveforvrængning. Dens dimensioner på 205 x 32 x 183 mm gør den kompakt og let at placere, og dens IP65-klassificering gør den velegnet til udendørs brug, da den tåler vandstænk og regn.

Den integrerede lyskilde gør det nemt at installere projektøren, og dens støbte aluminiumskonstruktion giver holdbarhed og en elegant finish. Uanset om du har brug for belysning til din have, indkørsel, facade eller enhver anden applikation, vil denne LED projektør levere pålidelig og effektiv belysning med sin høje kvalitet og lange levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde205 mm.
Dybde183 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.