LED SPEJLLAMPE 8W 40CM 4000K SORT SAND

Aigostar Aigostar

New product

LED SPEJLLAMPE 8W 40CM 4000K SORT SAND Udvid

Opgrader dit badeværelse med denne elegante LED spejllampe i sort sand finish. Med en effekt på 8W og en længde på 40 cm, skaber den et behageligt og funktionelt lys på 4000K.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 338mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Sort.
Ydre materiale: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 169,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv LED spejllampe med 8W og en længde på 40cm

Data om produktet: LED spejllampen har en effekt på 8W og kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på 560 lumens og en spredning på 60 grader, er denne lampe perfekt til badeværelset eller andre områder, hvor god belysning er vigtig. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver vises naturligt og flot.

Denne LED spejllampe kommer med en producentgaranti på 3 år, hvilket sikrer dig ro i sindet i tilfælde af eventuelle problemer med produktet.

Neutral hvid lysfarve

Lyset fra denne lampe har en neutral hvid kulør på 4000K, hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Denne kulør er ideel til belysning af spejle, da den ikke indeholder blå eller gule toner i lyset. Dette betyder, at belyste emner vil fremstå helt naturlige og korrekte i farverne.

Denne LED spejllampe er designet til at give dig det bedste lys til din daglige rutine, uanset om det er til badet, sminkning eller andre aktiviteter, hvor præcis belysning er nødvendig. Med en elegant sort sand farve passer denne lampe godt ind i de fleste moderne indretninger.

Samlet set er denne LED spejllampe med 8W, 40cm længde og neutral hvid lysfarve et solidt valg til din belysningsløsning. Med dens høje lyskvalitet og effektive energiforbrug vil den opfylde langt de flestes behov for en pålidelig og stilfuld belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.