Solcelle Lyskæde Meteorregn
Varm Hvid 192LED, 30cm, 3M+5M, 8 Strenge, Grøn/Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner, IP65

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Lyskæde Meteorregn - Varm Hvid 192LED, 30cm, 3M+5M, 8 Strenge, Grøn/Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner, IP65 Udvid
Skab en magisk stemning i din have eller på din terrasse med denne smukke Solcelle Lyskæde Meteorregn. Med varmt hvide lysdioder, 8 forskellige blinkfunktioner og en vandtæt IP65-rating er den perfekt til at skabe hygge og stemning udendørs.

Antal: 1 stkProduktbeskrivelse: Solcelle meteoreffekt lys.
Ledningslængde: 3m.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Solpanelstørrelse: L105*B85mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel strøm: 250mA.
Brændetid: Maks.12h.
Solpanel effekt: 1.125W.
Solpanel spænding: 4.5V.
Produktfarve: Transparent.

Læs mere..

  • Varm

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Detaljeret beskrivelse:

Denne smukke Solar Meteorregn Lyskæde skaber en magisk stemning i din have eller på din terrasse. Med 192 varm hvide LED-lys fordelt på 8 strenge, der strækker sig over 3 meter plus en ekstra 5 meter ledning til solpanelet, kan du skabe en fantastisk lysdekoration udendørs. Lyskæden har en grøn/sort ledning, der smelter flot ind i omgivelserne.

Med 8 forskellige blinkfunktioner kan du skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Vælg mellem konstant lys eller en af de pulserende effekter for at skabe et levende og festligt udtryk. Lyskæden er nem at montere og kræver ingen strømforsyning, da den er solcelledrevet. Med en effekt på 0.74W og tilslutning til en 7V forsyning, er den energieffektiv og miljøvenlig.

Varmhvidt lys med en farvetemperatur på 3000K skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til lange sommeraftener eller festlige begivenheder. Lyskæden er designet til udendørs brug og har en IP65-rating, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandstænk. Du kan trygt lade den hænge i din have eller på din balkon uden bekymring for vejrforholdene.

Med en længde på 5000 mm giver lyskæden dig mulighed for at dække et stort område og skabe en imponerende visuel effekt. Oplev et regn af varm hvide lysstråler, der skaber en unik atmosfære og tiltrækker opmærksomhed.

Køb med ro i sindet, da produktet kommer med 3 års producentgaranti. Skab en eventyrlig stemning i din have med denne smukke Solar Meteorregn Lyskæde, og nyd magien ved varm hvidt lys under åben himmel.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde5000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.74W
Spænding7V
SpændingsintervalDC: 7V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.