Væglampe
Rund - Hvid - 6500K - S

Aigostar Aigostar

New product

Væglampe - Rund - Hvid - 6500K - S Udvid

Væglampe i rundt design i elegant hvid finish. Lyset har en kølig 6500K farvetemperatur for en behagelig atmosfære.

Antal: 1 stk.
Ledningslængde: 12 cm.
Form: Rund.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Jern.
Ydre materiale: Jern.

Læs mere..

  • Kold

DKK 254,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne væglampe i rundt design og hvid farve er det perfekte valg til at opgradere dit hjem eller kontor med både stil og funktionalitet. Med en effektiv LED lyskilde på 6.5W, som erstatter en traditionel 55W pære, får du ikke kun en lysere belysning, men også en mere energivenlig løsning.

Lampen tilsluttes nemt til en 220-240V strømforsyning og leverer imponerende 750 lumens med en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, som viser alle farver på en naturlig og ægte måde, hvilket er ideelt for de fleste behov.

Denne væglampe er designet til at holde længe og leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten. Du kan vælge denne model i en kold hvid tone med en farvetemperatur på 6500K, hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær. Selvom denne farve sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, på kontoret eller i en hobbyrum, vil denne væglampe være en praktisk og stilfuld løsning. Med dens effektive LED teknologi, høje lysstyrke og jævne lysfordeling er den et pålideligt valg, der vil skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke750 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat55W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.