Væglampe
Rund - Sort - 6500K - M

Aigostar Aigostar

New product

Væglampe - Rund - Sort - 6500K - M Udvid

Væglampe i rund sort design med 6500K lysstyrke. Skab hygge og behageligt lys i dit hjem med denne stilfulde væglampe.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 12cm.
Form: Rund.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Jern.
Ydre materiale: Jern.

Læs mere..

  • Kold

DKK 282,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne væglampe er en stilfuld og effektiv lyskilde, perfekt til at oplyse ethvert rum med en moderne og elegant touch. Ved at bruge en energibesparende 12W LED-pære, der erstatter en traditionel 94W pære, opnår du ikke kun en forbedret energieffektivitet, men også en reduktion i energiforbruget.

Den runde, sorte design af væglampen tilføjer en minimalistisk og tidløs æstetik til enhver indretning. Med en farvetemperatur på 6500K (kold hvid) giver lampen et skarpt og klart lys, ideelt til rum, hvor præcision og kontrast er vigtig. Dens høje lysstyrke på 1450 lumens og en imponerende spredning på 120 grader sikrer en jævn belysning uden skygger eller mørke områder.

Lyskvaliteten er af højeste betydning, og denne væglampe skuffer ikke. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, udsender lampen et naturligt og behageligt lys, der præcist viser alle farver korrekt. Dette er ideelt til steder, hvor præcis farvegengivelse er afgørende, som f.eks. kunstnerens atelier eller et showroom.

Installation af væglampen er enkel, da den blot tilsluttes en almindelig 220-240V forsyning. Med en levetid på op til 25.000 timer og en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne lampe vil opfylde dine belysningsbehov i lang tid fremover.

Den koldhvide (6500K) farvetemperatur giver et moderne og rent udseende, ideelt til steder, hvor koldt og skarpt lys ønskes, såsom i malerkabiner, akvarier eller dekorative udstillinger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1450 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat94W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.