Hus

Hus

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Ultralydsluftfugter / humidifier, 100W, 5L, Hvid Ultralydsluftfugter / humidifier, 100W, 5L, Hvid
  På lager.
  Ultralydsluftfugter / humidifier, 100W, 5L, Hvid
  8719138900190

  Hold dit hjem behageligt og sundt med denne ultralydsluftfugter fra Aigostar. Med en kapacitet på 5L og en effektiv 100W motor, er den perfekt til at bekæmpe tør luft og forbedre luftkvaliteten i dit hjem.

  DKK 819,00
 • Aroma Diffuser 100ml Iris Aroma Diffuser 100ml Iris
  Sendes inden for 4-6 dage
  Aroma Diffuser 100ml Iris
  8433325317843

  Få et friskt og behageligt hjem med vores Aroma Diffuser 100ml Iris. Skab en afslappende atmosfære med aromaterapi i dit husstand.

  DKK 168,00
  •  Forbrug

   5W
 • Luftfugter Misty 2.2L med 7-farvet LED-belysning Luftfugter Misty 2.2L med 7-farvet LED-belysning
  Sendes inden for 4-6 dage
  Luftfugter Misty 2.2L med 7-farvet LED-belysning
  8433325204877

  Hold dit hjem friskt og behageligt med Luftfugter Misty 2.2L. Nyd en afslappende atmosfære med den flotte 7-farvet LED-belysning.Produktbeskrivelse: Berøringskontrol LED-lys: 7 farver Timer: 2t/4t/8t til automatisk nedlukning Automatisk sluk ved vandmangel Vandtank kapacitet: 2,2L Tågevolumen: To niveauer (Høj/Lav) justerbar Integreret krop Essentiel...

  DKK 494,00
  •  Forbrug

   25W

Husholdning

Husholdning er en nødvendig del af vores dagligdag. Det omfatter alt fra grundlæggende husvarer til dekorative elementer, der gør vores hjem endnu mere behagelige. I denne kategori finder du et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at organisere og vedligeholde dit hjem på den bedst mulige måde.

Husvarer

Husvarer er de essentielle ting, vi har brug for i vores husstande. Det kan være alt fra karklude og opvaskemiddel til støvsugere og vaskemaskiner. Vi tilbyder et omfattende udvalg af husvarer, der kan hjælpe dig med at holde dit hjem rent og pænt.

Husprodukter

Husprodukter er de genstande, der gør vores hjem mere praktiske og funktionelle. Det kan omfatte alt fra køkkenredskaber og opbevaringsløsninger til rengøringsprodukter og møbler. Uanset hvad du har brug for til dit hjem, finder du det i vores sortiment af husprodukter.

Husholdningsartikler

Husholdningsartikler dækker over en bred vifte af produkter, der bruges i dagligdagen. Det kan være alt fra køkkenredskaber og gryder til rengøringsmidler og wc-papir. Vi har et stort udvalg af husholdningsartikler til enhver smag og behov.

Husholdningsudstyr

Husholdningsudstyr er de praktiske genstande, der gør det muligt for os at udføre vores daglige pligter og gøremål i hjemmet. Dette kan inkludere alt fra støvsugere og opvaskemaskiner til strygejern og husholdningsapparater. Vi har et bredt udvalg af husholdningsudstyr, der kan gøre dit liv lettere.

Hjemmeindretning

Hjemmeindretning handler om at skabe et hyggeligt og personligt miljø i dit hjem. Det kan være alt fra møbler og dekorative elementer til tekstiler og belysning. Vi tilbyder et bredt udvalg af hjemmeindretningsprodukter, der kan hjælpe dig med at skabe din drømmebolig.

Hjemmetilbehør

Hjemmetilbehør er de små detaljer, der kan gøre en stor forskel i dit hjem. Det kan være alt fra puder og tæpper til lysestager og vaser. Vi har et varieret udvalg af hjemmetilbehør, der kan give dit hjem det perfekte touch.

Husbolig

Husbolig dækker over alt det, der er nødvendigt for at opretholde et godt og funktionelt hjem. Det kan være alt fra rengøringsmidler og husholdningsapparater til gardiner og sengetøj. Uanset hvad du har brug for til din husstand, finder du det i vores sortiment af husboligprodukter.

Husdekor

Husdekor er alle de elementer, der bidrager til at skabe en hyggelig og personlig atmosfære i dit hjem. Det kan inkludere alt fra vægdekorationer og plakater til lyskæder og duftlys. Vi har et bredt udvalg af husdekorationsprodukter, der kan hjælpe dig med at skabe den rette stemning i dit hjem.

Hjemmeopgradering

Hjemmeopgradering handler om at forbedre dit hjem ved at tilføje nye og moderne elementer. Det kan være alt fra smarte hjemmeapparater til energieffektive vinduer og døre. Vi tilbyder et udvalg af produkter til hjemmeopgradering, der kan give dit hjem et løft i både funktionalitet og æstetik.

Boligudstyr

Boligudstyr er de nødvendige ting, der gør dit hjem funktionelt og behageligt at leve i. Det kan være alt fra køkkenredskaber og elapparater til møbler og belysning. Vi har et bredt udvalg af boligudstyr, der kan hjælpe dig med at skabe det ideelle hjem.

Boligtilbehør

Boligtilbehør er de små detaljer, der gør en stor forskel i dit hjem. Det kan være alt fra puder og sengetæpper til lysestager og vaser. Vi tilbyder et varieret udvalg af boligtilbehør, der kan give dit hjem det perfekte touch.

Hjemmeindretningstilbehør

Hjemmeindretningstilbehør er de små ting, der kan give dit hjem et personligt og unikt præg. Det kan være alt fra billederammer og vægdekorationer til duftlys og opbevaringskasser. Vi har et bredt udvalg af hjemmeindretningstilbehør, der kan hjælpe dig med at skabe din drømmebolig.

Boligartikler

Boligartikler er de ting, der gør din bolig funktionel og praktisk. Det kan være alt fra køkkenredskaber og opbevaringsløsninger til badeværelsestilbehør og møbler. Vi tilbyder et bredt udvalg af boligartikler til enhver smag og behov.

Boligprodukter

Boligprodukter er de genstande, der gør dit hjem mere komfortabelt og indbydende. Det kan omfatte alt fra tæpper og puder til sengetøj og gardiner. Uanset hvad du har brug for til at gøre dit hjem mere hyggeligt, finder du det i vores sortiment af boligprodukter.

Hjemmeopgraderingsartikler

Hjemmeopgraderingsartikler er de produkter, der kan hjælpe dig med at opgradere dit hjem til moderne standarder. Det kan være alt fra Smart Home-systemer og energieffektive apparater til lyddæmpende materialer og belysningsløsninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af hjemmeopgraderingsartikler, der kan gøre dit hjem mere funktionelt og miljøvenligt.

Boligtilbehørsprodukter

Boligtilbehørsprodukter er de praktiske og dekorative genstande, der kan gøre dit hjem mere unikt og personligt. Det kan omfatte alt fra spejle og vaser til lyskæder og væglamper. Vi har et bredt udvalg af boligtilbehørsprodukter, der kan give dit hjem det perfekte touch.

Indretning til huset

Indretning til huset handler om at skabe en hyggelig og personlig atmosfære i dit hjem. Det kan være alt fra møbler og tekstiler til dekorative elementer og belysning. Vi tilbyder et varieret udvalg af indretningsprodukter til huset, der kan hjælpe dig med at skabe den rette stemning i dit hjem.

Hjemmeudstyr

Hjemmeudstyr er de praktiske genstande, der gør det muligt for os at udføre vores daglige pligter og gøremål i hjemmet. Dette kan inkludere alt fra støvsugere og køkkenmaskiner til strygejern og opvaskemaskiner. Vi har et bredt udvalg af hjemmeudstyr, der kan gøre dit liv lettere.

Boligtilbehør og -udstyr

Boligtilbehør og -udstyr er nødvendigt for at skabe et funktionelt og behageligt hjem. Det kan være alt fra køkkenredskaber og opbevaringsløsninger til møbler og belysning. Uanset hvad du har brug for til at indrette dit hjem, finder du det i vores sortiment af boligtilbehør og -udstyr.

Filter

Kategorier
mere.. mindre
Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
5 25
Filter