Ramme

Ramme

8 varer
Viser 1 - 8 af 8 produkter

Ramme til LED Panellys


Ramme til LED Panellys er en vigtig del af tilbehøret, der kan forbedre udseendet og funktionaliteten af dine LED-paneler. Vi tilbyder forskellige typer rammer, der passer til LED-paneler i forskellige størrelser og designs. Vores LED Panellys 600x600mm med Mælkehvid Ramme er et populært valg, da det giver en elegant og moderne ramme omkring dit panel. Vi har også LED Panel med Mælkehvid Ramme i størrelsen 300x1200mm, som passer perfekt til større rum. Uanset hvilken størrelse du har brug for, har vi den rette ramme til dit LED-panel.

Mælkehvid Ramme til LED Panel


En mælkehvid ramme til LED Panel giver en flot og ensartet baggrund, der får dit panel til at skinne endnu mere. Vores LED Panel 300x300mm med Mælkehvid Ramme er ideel til mindre rum eller som en del af et større panel-display. Hvis du har brug for en større mængde lys, kan LED-Panel Lys med Mælkehvid Ramme - 600x1200mm være det perfekte valg for dig. Vælg en mælkehvid ramme til dit LED-panel for at skabe en stilfuld og moderne atmosfære.

LED Panelramme


En LED Panelramme er en essentiel del af dit LED-panel. Vores LED Panel Surround 625x625mm er designet til at give dit panel en flot finish og enkelt udseende. Vi tilbyder også en Bagbelyst LED-Panelramme i størrelserne 600x600mm og 300x1200mm. Disse bagbelyste rammer er perfekte, hvis du ønsker at fremhæve dit LED-panel og skabe en blændende effekt. Uanset hvilken type LED Panelramme du vælger, vil den tilføje ekstra stil og elegance til dit panel.

Ramme til LED Panel


En ramme til LED Panel er afgørende for at beskytte og fremhæve dit panel. Vores LED Panelramme 300x300mm er perfekt til mindre rum eller som en del af et større panel-display. Hvis du har et LED-panel i størrelsen 300x600mm, kan vores LED Panel med Hvid Ramme være det ideelle valg for dig. Vores LED Panelrammer er designet til at passe perfekt til dit panel og give det et stilfuldt udseende.

Panelramme til LED Panel


En panelramme til LED Panel er en fantastisk måde at tilpasse og forbedre dit LED-panel. Vores LED Panel Surround 625x625mm er en elegant og moderne ramme, der passer til de fleste paneler. Hvis du leder efter en bagbelyst ramme, kan vores Bagbelyst LED-Panelramme i størrelserne 600x600mm og 300x1200mm være det perfekte valg for dig. Vælg en panelramme til dit LED-panel for at skabe et stilfuldt og unikt udseende.

Hvid ramme til LED Panel


En hvid ramme til LED Panel tilføjer et rent og minimalistisk udseende til dit panel. Vores LED Panel med Hvid Ramme i størrelsen 300x600mm passer perfekt til mindre rum eller som en del af et større panel-display. Vores LED Panelramme med Hvid Ramme er designet til at fremhæve dit panel og give det et elegant udseende. Vælg en hvid ramme til dit LED-panel for at skabe et stilfuldt og moderne look.

LED Panel Surround


En LED Panel Surround er en flot og funktionel løsning til at beskytte og forbedre dit LED-panel. Vores LED Panel Surround 625x625mm er designet til at give dit panel et stilfuldt udseende og samtidig beskytte det mod støv og stød. Vælg en LED Panel Surround til dit panel for at tilføje ekstra stil og funktionalitet til dit rum.

Bagbelyst LED Panelramme


En bagbelyst LED Panelramme er en fantastisk måde at tilføje ekstra lys og effekt til dit LED-panel. Vores LED Panel Ramme - Bagbelyst, 600x600mm er designet til at skabe en blændende effekt og fremhæve dit panel på en unik måde. Hvis du har brug for en større bagbelyst ramme, kan vores Bagbelyst LED-Panelramme 300x1200mm være det perfekte valg for dig. Vælg en bagbelyst LED Panelramme for at skabe en fantastisk lysoplevelse.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dybde
300 1200
Filter