LED belysning

542 varer
Viser 1 - 104 af 542 produkter

LED belysning

Med Aigostars brede udvalg af LED belysning kan du nemt og effektivt opgradere dit hjem eller arbejdsplads med energieffektive og holdbare lyskilder. Vores sortiment inkluderer både LED high bay lamper til industrielle og kommercielle formål samt LED projektører med fjernbetjening til at skabe stemningsfuld belysning.

LED high bay

Udnyt potentialet af LED belysning til store områder med vores LED high bay lamper. Disse lamper er designet til at lyse op i høje områder som fx produktionsanlæg, lagerhaller eller butikker. Vores LED high bay lamper er IP65-klassificerede, hvilket betyder, at de er modstandsdygtige over for støv og vand, så de kan bruges både indendørs og udendørs. Du kan vælge mellem forskellige wattstyrker og farvetemperaturer, herunder 4000K, der giver et neutralt hvidt lys.

Hydroponisk dyrkning

Hvis du er interesseret i at dyrke dine egne planter og urter derhjemme, så tilbyder vi også vækst tørv-svamp til hydroponisk dyrkning. Disse svampe er specielt designet til at passe til vores hydroponiske køkkenhaver og bidrager til optimale vækstbetingelser for planterne. Med vores hydroponiske system kan du nemt dyrke friske grøntsager og krydderurter i dit eget køkken året rundt.

LED projektør

Søger du efter stemningsfuld belysning til din have, terrasse eller indkørsel? Vores LED projektører med fjernbetjening er det perfekte valg. Disse projektører er udstyret med RGB-teknologi, der giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og skabe den helt rette atmosfære. Vi tilbyder LED projektører i forskellige wattstyrker, herunder 20W, 30W, 50W og 100W, så du kan vælge den rigtige belysning til dit behov.

T8 lysstofrør

Hvis du leder efter energieffektive alternativer til traditionelle lysstofrør, så er vores T8 90 cm LED rør det perfekte valg. Disse rør bruger kun 15W, hvilket giver dig en betydelig energibesparelse i forhold til traditionelle lysstofrør. Vores T8 90 cm LED rør er lette at installere og har en lang levetid, hvilket gør dem ideelle til både privat og kommerciel brug.

Restsalg og rabatkoder

Tjek vores restsalg sektion for at finde gode tilbud på LED belysning. Vi tilbyder ofte nedsatte priser på udgåede modeller og restpartier, så du kan spare penge samtidig med at du opgraderer belysningen i dit hjem eller virksomhed. Glem ikke at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt, da vi også af og til tilbyder rabatkoder, der giver dig ekstra besparelser på udvalgte produkter.

Filter

Kategorier
mere.. mindre
Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
0 10410
Fatning
8 1016
Lysstyrke
250 30000
Diameter
28 527
Dybde
15 5000
Hulstørrelse
65 275
Filter