4 stk LED Natlampe med PIR-Sensor, Rund, 0,5W, 3000K/6500K
USB-Opladning, Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk, Farvevalg

Aigostar Aigostar

19802-0

New product

4 stk LED Natlampe med PIR-Sensor, Rund, 0,5W, 3000K/6500K - USB-Opladning, Magnetisk Absorption, Tænd/Sluk, Farvevalg Udvid

Få en praktisk løsning til at lyse op i mørket med disse 4 LED Natlamper med PIR-Sensor. Nem at oplade via USB og med mulighed for farvevalg.

Mængde: 1 stk
Pakningsmængde: 4 stk.
Anvendelsessteder: Soveværelse, badeværelse, skab, skab, altan, trapper, garage og andre steder.
Batteritype: Lithiumbatteri.
Produktfarve: Rød.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Natlampe med PIR-Sensor

Denne smarte og praktiske LED natlampe er perfekt til alle rum i hjemmet, hvor behovet for diskret belysning opstår om natten. Med en effekt på 0.5W og tilslutning til en 5V forsyning er denne lampe energieffektiv og nem at bruge.

Lysstyrke og Spredning

Med en lysstyrke på 12 lumens og en høj spredning på 100 grader, sikrer denne natlampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør den ideel til brug som en natlampe på børneværelset, i gangen eller på badeværelset.

PIR-Sensor og Tænd/Sluk Funktion

Denne LED natlampe er udstyret med en PIR-sensor, der registrerer bevægelse og automatisk tænder lampen, når der detekteres aktivitet i nærheden. Derudover har lampen en praktisk tænd/sluk funktion, så den kan skrues på og af efter behov.

USB-Opladning og Magnetisk Absorption

Med mulighed for USB-opladning er det nemt at genoplade lampen, så den altid er klar til brug. Derudover har lampen en magnetisk absorption, så den let kan fastgøres til metaloverflader som f.eks. køleskab eller vægge.

Farvevalg og Dimensioner

Denne LED natlampe fås i et udvalg af farver, så du kan vælge den der passer bedst til din indretning. Med dimensionerne 17 x Ø80 mm er lampen kompakt og kan let placeres i enhver rum uden at optage for meget plads.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne LED natlampe. Så tag kontrol over belysningen om natten på en smart og praktisk måde med denne moderne og funktionelle lampe.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør3000/6500K
Lysstyrke12 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde17 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.