Fatninger

Fatninger

71 varer
Underkategorier:
Viser 1 - 71 af 71 produkter

Fatninger - Find de perfekte fatninger til dine el-artikler hos os

Vores kategori med "Fatninger" under "El-artikler" er det ideelle sted at finde de rette fatninger til dine el-artikler. Vi har et bredt udvalg af forskellige fatninger, der passer til en række forskellige lamper og pærer. Uanset om du har brug for en keramik lampeholder, adaptere til forskellige sokler eller en lampeholder i plastik, har vi det, du søger. Lad os guide dig igennem vores sortiment af fatninger og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Keramik lampeholder - Stilrene og holdbare løsninger

Vores keramik lampeholdere er både stilrene og holdbare. De er fremstillet af høj kvalitet keramik, der sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for varme. Vores sortiment omfatter både keramik lampeholdere til E27- og E14-sokler, så du kan finde den rette løsning til dine lamper og pærer.

Adaptere GU10 og G9 - Fleksibilitet og kompatibilitet

Hvis du har brug for at tilpasse en GU10- eller G9-sokkel til en E14- eller E27-sokkel, så har vi de rigtige adaptere til dig. Vores adaptere er designet til at være nemme at bruge og sikre en perfekt pasform mellem forskellige sokler. Med vores adaptere kan du give dine lamper og pærer ekstra fleksibilitet og kompatibilitet.

Lampeholdere i plastik - Letvægt og holdbarhed

Vores lampeholdere i plastik er ideelle til brug i forskellige typer lamper. De er lette og holdbare, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug. Vi tilbyder lampeholdere i både sort og hvid plastik, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din lampe og indretning.

Hurtig tilslutning og halvgennemgående gevind - Brugervenlighed og fleksibilitet

Nogle af vores fatninger er udstyret med hurtig tilslutning og halvgennemgående gevind. Dette gør det nemt for dig at installere og udskifte lamper og pærer uden besvær. Vores fatninger med hurtig tilslutning og halvgennemgående gevind er både brugervenlige og fleksible, hvilket gør dem til en populær valgmulighed blandt vores kunder.

Arbejdslamper - Kraftfuld belysning til professionel brug

Vi tilbyder også arbejdslamper, der er specielt designet til professionel brug. Disse lamper er udstyret med kraftfulde lyskilder og holdbare fatninger, der sikrer pålidelig og effektiv belysning. Vores arbejdslamper er også sikkerhedsforskrifter, så du kan bruge dem uden bekymringer.

Plastik lampeholdere E14 og E27 - Økonomisk og praktisk løsning

Vores plastik lampeholdere til E14 og E27 sokler er en økonomisk og praktisk løsning til dine lamper og pærer. De er lette og modstandsdygtige over for fugt og støv, hvilket sikrer en pålidelig og holdbar ydeevne. Vores plastik lampeholdere fås i både sort og hvid, så du kan vælge den rigtige farve til din lampe.

E14 og E27 lampefatning - Tidløs æstetik og holdbarhed

Vores bakelit lampefatninger kombinerer tidløs æstetik med holdbarhed. De er designet til at holde i mange år og er velegnede til forskellige typer lamper og pærer. Vores sortiment omfatter bakelit lampefatninger til både E14- og E27-sokler i sort og hvid farve.Uanset hvilken type fatning du leder efter, er du sikker på at finde den hos os under kategorien "Fatninger" under "El-artikler". Vores sortiment er bredt og varieret for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Gennemse vores udvalg i dag og find den perfekte fatning til dine el-artikler.

Filter

Kategorier
mere.. mindre
Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
40 60
Bredde
38 94
Dybde
41 235
Filter