Radiator

Radiator

12 varer
Viser 1 - 12 af 12 produkter

Radiator - Hold dit hjem varmt og behageligt

Radiatorer er en afgørende del af ethvert hus, når det kommer til opvarmning. Hos [firma navn] tilbyder vi et bredt udvalg af radiatorer til at opfylde dine specifikke behov og give din bolig den komfort og varme, du fortjener. Vores radiatorer er designet med fokus på effektivitet, kvalitet og stil, så du kan være sikker på at finde den perfekte løsning til dit hjem.

Varmeblæser - Hurtig og effektiv opvarmning

En varmeblæser er en ideel løsning, når du har brug for hurtig og effektiv opvarmning. Vores udvalg af varmeblæsere fra Airwin og Tropic tilbyder en hurtig opvarmning og er perfekte til kolde vinterdage. Med en effekt på op til 2000W og forskellige varmeindstillinger kan du nemt justere temperaturen efter behov. Vores varmeblæsere er også udstyret med overophedningsbeskyttelse for din sikkerhed.

Oliefyldt radiator - Effektiv og stilfuld opvarmning

Vores oliefyldte radiatorer er designet til at levere en effektiv og stilfuld opvarmning til dit hjem. Med 11 eller 13 ribber og et bredt design sikrer vores oliefyldte radiatorer en jævn og behagelig varmefordeling. De er også udstyret med elektroniske kontrolpaneler, der giver dig mulighed for at justere temperaturen efter behov. Vores sortiment inkluderer også U-formede lameller og 3 varmeindstillinger samt en ECO-indstilling for at spare energi.

Ventilatorvarmer - Hurtig opvarmning med ekstra funktioner

Vores ventilatorvarmere, såsom Apollo og Cavalier, kombinerer hurtig opvarmning med ekstra funktioner for optimal komfort. Med oscillerende bevægelse kan disse ventilatorvarmere sprede varmen effektivt i hele rummet. De er også udstyret med forskellige varmeindstillinger og fjernbetjening for nem betjening. Vores ventilatorvarmere er tilgængelige i forskellige effekter og farver, så du kan finde den perfekte match til dit hjem.

Glaspanelvarmer - Moderne opvarmning med LED-display

Vores glaspanelvarmere, såsom Helen og Smart WB, er et perfekt valg, hvis du ønsker en moderne og stilfuld opvarmning til dit hjem. Disse varmere er udstyret med en lysende LED-display, der viser temperaturen og andre indstillinger. Med en effekt på op til 2000W og fjernbetjening kan du nemt justere temperaturen fra komforten af din sofa. Vores glaspanelvarmere er også energieffektive og sikrer en jævn og behagelig varmefordeling.

Konvektionsvarmer med ventilator - Effektiv opvarmning i stil

Vores konvektionsvarmere, såsom Rylee og Ember, tilbyder en effektiv opvarmning i en stilfuld og kompakt enhed. Disse varmere er udstyret med en ventilator, der hjælper med at sprede varmen i rummet hurtigt og effektivt. Med en effekt på op til 2000W og forskellige varmeindstillinger kan du finde den perfekte temperatur til dit hjem. Vores konvektionsvarmere er også lette at transportere og bruge på forskellige steder i dit hjem.

Oscillerende keramisk tårnvarmer - Alsidig og effektiv opvarmning

Vores oscillerende keramiske tårnvarmer, Bert, er en alsidig og effektiv opvarmningsløsning til dit hjem. Med en effekt på 2000W og oscillering kan denne tårnvarmer sprede varmen jævnt i rummet. Den keramiske varmeteknologi sikrer en hurtig og effektiv opvarmning, og det elegante design passer perfekt ind i ethvert rum. Med forskellige varmeindstillinger kan du nemt finde den ønskede temperatur.

Energieffektivitet og håndtering af ECO-funktioner

Energieffektivitet er vigtig, når det kommer til opvarmning af dit hjem. Vores radiatorer og varmere er udstyret med ECO-funktioner, der hjælper med at spare energi og reducere dine energiomkostninger. Med ECO-indstillinger kan du optimere varmeudledningen og skabe en mere bæredygtig opvarmning i dit hjem. Tag et kig på vores sortiment af energieffektive radiatorer og varmere og vælg en løsning, der passer til dine behov.

Bestil din radiator eller varmeblæser i dag

Hos [firma navn] er vi dedikerede til at levere kvalitetsopvarmningsløsninger til vores kunder. Uanset om du har brug for en radiator, varmeblæser eller andet varmeudstyr, har vi det du søger. Gennemse vores sortiment online eller besøg vores butik for at finde den perfekte løsning til dit hjem. Bestil din radiator eller varmeblæser i dag og gør dig klar til at nyde en varm og hyggelig atmosfære i dit hus.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
1700 2500
Filter