LED lamper

LED lamper

408 varer
Viser 1 - 104 af 408 produkter

LED lamper og belysning til enhver lejlighed

Har du brug for belysning, der både er energibesparende og miljøvenlig? Så er LED lamper og belysning den rette løsning for dig. Hos vores virksomhed tilbyder vi et bredt udvalg af LED lamper, der passer til enhver lejlighed og behov. Vores sortiment inkluderer blandt andet LED Projektører i forskellige watt-størrelser og med forskellige tilbehørsfunktioner.

LED Projektører med bærbar stand og stativ

Vores sortiment af LED lamper inkluderer LED Projektører med bærbar stand og stativ i forskellige watt-størrelser og farvetemperaturer. Vores LED Projektør 10W 6500K med bærbar stand er ideel til mindre rum eller som supplement til eksisterende belysning. Den bærbare stand gør det nemt at flytte projektøren rundt efter behov. Hvis du har brug for mere kraftig belysning, kan vores LED Projektør 100W 6500K med bærbart stativ være det rette valg for dig.

LED Projektører med tilbehør

Vores LED Projektører leveres også med forskelligt tilbehør, så du kan tilpasse belysningen til dine præcise behov. Vores LED Projektør 20W 6500K leveres for eksempel med både bærbar stand og kasse, hvilket gør det muligt at transportere og opbevare projektøren på en nem og praktisk måde. Hvis du har behov for en mere fleksibel løsning, kan du vælge vores LED-Projektør 10W, 6500K, som leveres med en flytbar stander/kasse.

LED Projektører med forskellige watt-størrelser og farvetemperaturer

Vi tilbyder LED Projektører i forskellige watt-størrelser og farvetemperaturer, så du kan finde den rette belysning til dit behov. Vores LED Projektør 30W med bærbar stativ har en farvetemperatur på 6500K, hvilket giver en kold og klar belysning. Hvis du har brug for ekstra kraftig belysning, kan vores LED Projektør 50W eller 100W være en god løsning for dig.

Find den rette LED Projektør til din belysningsopgave

Med vores brede udvalg af LED lamper og belysning kan du finde den rette LED Projektør, der passer til din belysningsopgave. Uanset om du har brug for belysning til et mindre område eller til større projekter, kan vores LED Projektører opfylde dine behov. Vores LED Projektører er designet med fokus på holdbarhed, energieffektivitet og enkel installation, så du kan få mest muligt ud af din belysning.

Bestil dine LED lamper online

Du kan nemt bestille dine LED lamper og belysning online hos vores virksomhed. Vi tilbyder hurtig levering og en god kundeservice, der sikrer, at du får den rette belysning til dine behov. Gå på opdagelse i vores udvalg af LED Projektører og find den rette løsning for dig i dag.

Opgrader din belysning med LED lamper

Opgrader din belysning til LED lamper og nyd fordelene ved energibesparende og miljøvenlig belysning. Vores LED lamper er designet til at holde i mange år og giver dig en klar og effektiv belysning i enhver situation. Uanset om du har brug for belysning til hjemmet, kontoret eller udendørsområder, kan vores LED lamper opfylde dine behov. Bestil dine LED lamper hos os i dag og oplev forskellen i belysningens kvalitet.

Filter

Kategorier
mere.. mindre
Pris
DKK 16 DKK 1416
Forbrug
4 10410
Fatning
10 1016
Lysstyrke
345 30000
Diameter
50 527
Dybde
71 435
Hulstørrelse
65 275
Filter