Vægspot B-02 IP65 GU10 (Ekskluderet)
Enkelt, Sort, Kvadratisk

Aigostar Aigostar

13716-0

New product

Vægspot B-02 IP65 GU10 (Ekskluderet) - Enkelt, Sort, Kvadratisk Udvid

Opgrader dit hjem med en elegant og moderne vægspot i sort, kvadratisk design. Med IP65-certificering er den perfekt til både inde- og udendørs brug.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde: 20cm
Form: Kvadratisk
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium
Ydre materiale: Aluminium

Læs mere..

DKK 140,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Enkel design, trendy udseende Lampen med enkel design får dig til at forestille frit, skaber personlig privat plads, forbedrer væggenes stil og præsenterer dit hjem med et smukt landskab.
Let at afmontere og samle, bred anvendelse Adopter højt anvendeligt GU10 lampeholder, nem at installere. Den kan anvendes til udendørs og indendørs bygningsvægge til landskabsbelysning og hjælpebelysning.
IP54 støv- og vandtæt, høj sikkerhed IP54 vandtæt klasse, lampen er udstyret med vandtætte foranstaltninger, beskyttet lag for lag, forhindrer tåge og regn fra udendørs og indendørs.
Hus i helstøbt jern, holdbart Adopter helstøbt tykt jernhus, forskellige former for polering, korrosionsbestandighed, rustbeskyttelse og højtemperaturbehandling, pålidelig kvalitet og holdbar.
Bemærkning
1、 Før installationen skal lamperne kontrolleres for skader. Hvis der er skader, skal du ikke installere den og kontakte sælgeren for at få udskiftet lampen
2、 Før udskiftning af pærer eller vedligeholdelse og rengøring af lamper, skal du sørge for, at lamperne er slukket for at undgå elektrisk stød, og sikre at lamperne er afkølet for at undgå forbrændinger
Dimensioner
FatningGU10
Højde106 mm.
Bredde60 mm.
Dybde127 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.