Traditionelle pærer og rør

Traditionelle pærer og rør

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • T9 Cirkulær Fluorescerende Rør, 22W, 6500K T9 Cirkulær Fluorescerende Rør, 22W, 6500K
  Kulør: Kold
  Sendes inden for 1-3 dage
  T9 Cirkulær Fluorescerende Rør, 22W, 6500K
  13291

  Opgrader dit belysningsniveau med dette effektive T9 cirkulære fluorescerende rør i en kølig, hvid 6500K farvetone. Med en strømstyrke på 22W er dette den ideelle løsning til at oplyse ethvert rum.Form: T9 Produktfarve: Hvid Hovedmaterialer: Glas

  DKK 35,00
  •  Lysstyrke

   1200lm
  •  Forbrug

   22W
 • PLC Rør 26W 6500K PLC Rør 26W 6500K
  Kulør: Kold
  Sendes inden for 4-6 dage
  PLC Rør 26W 6500K
  13058

  Opgrader dine lyskilder med dette effektive PLC Rør på 26W med en kølig hvidt lysfarve på 6500K. Passer perfekt til kontor- og butikslysning.Form: Dobbelte rør Anvendelsessteder: Hotel, restaurant, indkøbscenter, boliger og andre steder Produktfarve: Hvid

  DKK 28,00
  •  Lysstyrke

   1560lm
  •  Forbrug

   26W
  •  Spredning

   360°
 • T9 Fluorescerende Rundt Rør, 32W, 6500K T9 Fluorescerende Rundt Rør, 32W, 6500K
  Kulør: Kold
  Sendes inden for 7-9 dage
  T9 Fluorescerende Rundt Rør, 32W, 6500K
  13292

  Opgrader dine lamper med dette effektive T9 fluorescerende rundt rør på 32W i en kølig 6500K farvetemperatur. Ideel til kontorer, butikker og andre erhvervslokaler.Specification: nbsp;You are a helpful assistant that does not use adventurous language.

  DKK 48,00
  •  Lysstyrke

   2100lm
  •  Forbrug

   32W
 • T9 40W 6500K Cirkulær Fluorescerende Rør T9 40W 6500K Cirkulær Fluorescerende Rør
  Kulør: Kold
  Sendes inden for 4-6 dage
  T9 40W 6500K Cirkulær Fluorescerende Rør
  13293

  Opgrader dine lamper med dette effektive T9 40W 6500K cirkulære fluorescerende rør for en skarp og klar belysning. Perfekt til kontorer, butikker og andre rum, der kræver et energibesparende lys.Form: T9 Produktfarve: Hvid Hovedmaterialer: Glas

  DKK 65,00
  •  Lysstyrke

   2800lm
  •  Forbrug

   40W

Traditionelle pærer

Traditionelle pærer er stadig meget populære inden for belysning. Disse pærer giver en varm og hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med vores brede udvalg af traditionelle pærer kan du finde den rette lysstyrke og farvetemperatur, der passer til dine behov.

Rør til lamper

Vi tilbyder et stort udvalg af rør til lamper. Disse rør er designet til at give effektiv belysning til forskellige rum. Uanset om du har brug for cirkulære rør eller runde rør, finder du det hos os. Vores rør til lamper er af høj kvalitet og holdbare.

Fluorescerende rør

Fluorescerende rør er kendt for deres energieffektivitet og lange levetid. Vores udvalg af fluorescerende rør er perfekte til både hjemmet og kommercielle formål. De tilbyder en klar og lysere belysning end traditionelle glødepærer.

Cirkulære rør

Cirkulære rør er designet til at give en jævn og ensartet belysning. Disse rør har forskellige watt-styrker og farvetemperaturer, så du kan finde den rette belysning til ethvert rum. Vores cirkulære rør er lette at installere og har en lang levetid.

Rundt rør

Vores udvalg af runde rør er perfekte til brug i forskellige lamper og armaturer. Disse rør giver en ensartet og behagelig belysning. Vores runde rør fås i forskellige watt-styrker og farvetemperaturer for at imødekomme dine belysningsbehov.

Pærer med 26W

Vores pærer med 26W giver en lys og klar belysning til ethvert rum. Disse pærer er energieffektive og har en lang levetid. Du kan bruge dem til at skabe den perfekte atmosfære og belysning i dit hjem eller på kontoret.

Pærer med 22W

Vores pærer med 22W er ideelle til rum, der kræver en mere subtil belysning. Disse pærer giver en blød og behagelig atmosfære i ethvert rum. De er også energieffektive og har en lang levetid.

Pærer med 32W

Hvis du har brug for mere lysstyrke, er vores pærer med 32W det perfekte valg. Disse pærer giver en kraftig belysning og er velegnede til rum, der kræver meget lys. Vores 32W-pærer er energieffektive og har en lang levetid.

Pærer med 40W

Vores pærer med 40W er perfekte til rum, der kræver en stærk og kraftig belysning. Disse pærer er velegnede til både hjemmet og kontoret. De giver en lys og klar belysning og har en lang levetid.

Lysstyrke på 6500K

Med en lysstyrke på 6500K får du en klar og naturlig belysning. Vores pærer med 6500K giver et køligt og behageligt lys, der er ideelt til arbejdsområder og studierum. Du kan være sikker på at få den rette belysning med vores pærer.

PLC rør

PLC-rør er en populær type af fluorescerende rør, der bruges i forskellige lamper og armaturer. Disse rør er energieffektive og giver en klar belysning. Vores udvalg af PLC-rør kommer i forskellige watt-styrker og længder for at passe til dine behov.

T9 rør

T9-rør er kendt for deres cirkulære form og høje kvalitet. Disse rør giver en ensartet og effektiv belysning. Med vores udvalg af T9-rør kan du finde den rette styrke og farvetemperatur, der passer til dine behov.

Energi-effektive pærer

Vores energieffektive pærer er designet til at hjælpe dig med at spare på dine energiomkostninger. Disse pærer bruger mindre energi end traditionelle pærer uden at gå på kompromis med belysningen. Vælg vores energieffektive pærer for at skabe et mere bæredygtigt hjem.

Udskiftning af lysrør

Hvis du har brug for at udskifte dine lysrør, har vi det rette udvalg til dig. Vores udskiftningsrør er lette at installere og giver en klar og behagelig belysning. Du kan nemt opgradere dine lyskilder med vores udskiftningsrør.

Kvalitetspærer

Vi tilbyder kun pærer af høj kvalitet til vores kunder. Vores pærer er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedste belysningsoplevelse. Du kan være sikker på at få langvarig og pålidelig ydeevne med vores kvalitetspærer.

Miljøvenlige pærer

Vi er dedikerede til at tilbyde miljøvenlige belysningsløsninger. Vores miljøvenlige pærer bruger mindre energi og hjælper med at reducere dit klimaaftryk. Vælg vores miljøvenlige pærer for at skabe en mere bæredygtig verden.

Holdbare rør

Vores holdbare rør er designet til at modstå stød og vibrationer, hvilket gør dem velegnede til forskellige miljøer og anvendelser. Disse rør har en robust konstruktion og en pålidelig ydeevne. Du kan være sikker på, at vores holdbare rør vil vare i lang tid.

Lang levetid pærer

Vores pærer har en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppige udskiftninger. Vælg vores pærer med lang levetid for at få den bedste værdi for pengene. Du kan nyde mange timers belysning med vores holdbare pærer.

Perfekt belysning

Vores pærer og rør tilbyder den perfekte belysning til ethvert rum. Du kan justere lysstyrken og farvetemperaturen for at skabe den ønskede atmosfære og stemning. Vælg vores pærer og rør for at få den rette belysning til dit hjem eller kontor.

Høj ydeevne pærer

Vores pærer leverer en høj ydeevne og giver en kraftig og klar belysning. Disse pærer er velegnede til rum, der kræver meget lys, eller hvor der er behov for en skarp belysning. Vores højtydende pærer giver den optimale belysningsoplevelse.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
22 40
Fatning
10 10
Lysstyrke
1200 2800
Diameter
27 400
Filter