60x60 cm LED paneler

60x60 cm LED paneler

21 varer
Viser 1 - 21 af 21 produkter

60x60 cm LED paneler

Velkommen til vores kategori med 60x60 cm LED paneler. Her finder du et bredt udvalg af LED paneler i netop denne størrelse, som er velegnede til forskellige belysningsbehov. Uanset om du har brug for LED paneler til kontoret, butikken eller hjemmet, har vi det rette produkt til dig.

LED panel

LED paneler er en populær form for belysning, der kombinerer høj effektivitet og lang levetid. Vores LED paneler er designet til at give en jævn og behagelig belysning, der skaber en optimal arbejds- eller opholdsoplevelse. Med et LED panel sparer du også på energiforbruget og bidrager til en bæredygtig løsning.

LED E5 Panel

Vores sortiment inkluderer også LED E5 paneler, der er kendetegnet ved deres høje kvalitet og ydeevne. Disse paneler er tilgængelige i forskellige watt-styrker og farvetemperaturer, så du kan finde præcis den variant, der passer til dine behov. LED E5 panelerne er også kendt for deres mælkehvide design, der skaber en glat og ensartet belysning.

Mælkehvid LED panel

Et mælkehvid LED panel giver en behagelig og diffus belysning, der er velegnet til mange forskellige miljøer. Vores udvalg af mælkehvide LED paneler sikrer, at du kan finde den rette belysningsløsning til dit rum. Uanset om det er til arbejdspladsen eller hjemmet, er det vigtigt at have en belysning, der ikke er for skarp og ubehagelig for øjnene.

4000K LED panel

Et 4000K LED panel har en neutral hvid farvetemperatur, der skaber en naturlig og klar belysning. Disse paneler er velegnede til kontor- og arbejdsområder, hvor en god farvegengivelse og høj lysmængde er vigtig. Vores 4000K LED paneler er designet til at levere en lysstyrke, der skaber et produktivt og behageligt arbejdsmiljø.

6500K LED panel

6500K LED paneler har en kold hvid farvetemperatur, der er velegnet til områder, hvor der kræves en høj lystyrke og en god kontrast. Disse paneler er ideelle til butikker, lagerhaller eller andre steder, hvor der er behov for en intens belysning. Vores udvalg af 6500K LED paneler sikrer, at du får en effektiv og energieffektiv belysning til dit arbejdsområde.

Bagbelyst LED panel

Et bagbelyst LED panel er designet med en særlig teknologi, der sikrer en jævn og ensartet belysning. Disse paneler er velegnede til rum, hvor der er behov for en smuk og elegant belysning, samtidig med at de sparer på energiforbruget. Vores udvalg af bagbelyste LED paneler giver dig mulighed for at skabe en atmosfære, der passer til dit unikke behov.

UGR19 LED panel

UGR19 LED paneler er specielt designet til kontor- og arbejdsområder, hvor der kræves en lav blændværdi. Disse paneler reducerer effektivt blænding og forbedrer arbejdsmiljøet for brugerne. Vores UGR19 LED paneler leveres i forskellige størrelser og watt-styrker, så du kan finde den perfekte belysningsløsning til dit kontor.

25W LED panel

Med vores 25W LED paneler får du en energieffektiv belysningsløsning i en kompakt størrelse. Disse paneler er ideelle til mindre rum, hvor der stadig er behov for en god belysning. De er lette at installere og har en lang levetid, hvilket gør dem til en holdbar og økonomisk effektiv løsning.

50W LED panel

Vores udvalg af 50W LED paneler giver dig mulighed for at tilføje en kraftig belysning til dit rum. Disse paneler er velegnede til større områder, hvor der kræves en højere lysstyrke. Med vores 50W LED paneler får du ikke kun en økonomisk effektiv løsning, men også en belysning, der skaber den rette atmosfære.

40W LED panel

Vores 40W LED paneler er en populær og alsidig belysningsløsning, der passer til mange forskellige miljøer. Disse paneler er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer og design, så du kan skabe den ønskede belysningseffekt. Uanset om det er til erhvervsmæssig brug eller til hjemmet, er vores 40W LED paneler en pålidelig og energieffektiv løsning.

3000K LED panel

Et 3000K LED panel giver en varm og behagelig belysning, der skaber en hyggelig atmosfære. Disse paneler er velegnede til steder, hvor der ønskes en mere afdæmpet og blød belysning. Vores 3000K LED paneler er designet til at skabe et behageligt og afslappende rum, uanset om det er i dit hjem eller kommercielle omgivelser.

6000K LED panel

6000K LED paneler har en kold hvid farvetemperatur, der skaber en klar og intens belysning. Disse paneler er velegnede til områder, hvor der kræves en høj lystyrke og en god kontrast. Vores 6000K LED paneler er ideelle til butiks- eller lagerområder, hvor der er behov for en kraftig og effektiv belysning.

Milkehvid LED panel

Et milkehvidt LED panel giver en ensartet og behagelig belysning, der skaber en behagelig opholds- eller arbejdsoplevelse. Disse paneler er velegnede til mange forskellige formål og er lette at installere. Vores udvalg af milkehvide LED paneler sikrer, at du får den rette belysning til dit rum, uanset om det er til kontoret eller hjemmet.

CCT LED panel

CCT LED paneler giver dig mulighed for at justere farvetemperaturen efter behov. Disse paneler skaber en dynamisk og fleksibel belysning, der passer til forskellige miljøer. Vores CCT LED paneler er lette at betjene og kan ændre farvetemperaturen mellem varm hvid og kold hvid. Denne funktion gør dem ideelle til rum, der bruges til forskellige formål.

595x595x8mm LED panel

Vores 595x595x8mm LED paneler er kompakte og nemme at montere i loftet. Disse paneler passer perfekt til standard loftfliser i størrelsen 60x60 cm og er velegnede til de fleste indendørs rum. Vores 595x595x8mm LED paneler kombinerer moderne design med effektiv belysning for at skabe en behagelig atmosfære.

595x595x26mm LED panel

Vores 595x595x26mm LED paneler er designet til at levere en høj lysstyrke og en jævn belysning. Disse paneler er velegnede til rum, hvor der kræves mere lys og en æstetisk belysning. Deres slanke design gør dem nemme at installere og passer perfekt til standard loftfliser på 60x60 cm.

595x595x9mm LED panel

Vores 595x595x9mm LED paneler er tynde og lette at installere i loftet. Disse paneler leverer stadig en effektiv og jævn belysning, samtidig med at de har et stilfuldt og diskret design. Vores 595x595x9mm LED paneler er økonomisk effektive og bidrager til et energibesparende belysningssystem.

595x595x32mm LED panel

Vores 595x595x32mm LED paneler er tykkere og giver mulighed for en højere lysstyrke og bedre varmeafledning. Disse paneler er velegnede til rum, hvor der kræves ekstra lysstyrke og en mere robust belysning. Uanset om det er til kommerciel eller privat brug, er vores 595x595x32mm LED paneler en holdbar løsning.Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af 60x60 cm LED paneler, der er velegnede til forskellige behov og rum. Vores LED paneler er af høj kvalitet og energieffektive, så du får den rette belysning og samtidig sparer på strømforbruget. Uanset om det er til kontoret, butikken eller hjemmet, har vi det perfekte LED panel til dig.

Filter

Pris
DKK 164 DKK 260
Forbrug
28 60
Lysstyrke
4500 6800
Kulør
mere.. mindre
Filter