LED E5 40W 3000K Hvid Panel (595x595x8mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 40W 3000K Hvid Panel (595x595x8mm) Udvid

Opgrader dit lys med dette stilfulde LED panel i hvid finish. Perfekt til rum på 60x60 cm med sin varme 3000K belysning.

Mængde: 1 stk.
Form: Hvid ramme
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Aluminium&PMMA

Læs mere..

  • Varm

DKK 289,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

De nye dekorative lys Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande op uden at påvirke lampens indstilling. Dette er den mest markante funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Subtiliteten består i at bruge lyskilden til at skjule bygningsdekorationens indre og opretholde en samlet enhed og perfektion af bygningsdekorationen. Samtidig opfylder den både belysnings- og dekorationsbehovene.
Tynd og delikat 8 mm tyndt design, aluminiumsramme, belysningssølv eller hvid malingsbehandlingsproces, god varmeafledning; sammenhængende vinkelsamling, enkel og stilfuldt udseende, fremragende varmestyring sikrer langvarig stabilitet for LED-lysrør.
Optisk design Unikt optisk design, hvor lyslederpladen skaber en ensartet plan glødeeffekt uden mørke områder; høj lysudbytte, lysudbyttet for hvert produkt er ca. 80LM / W.
Fremragende lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå op på 75-85lm/W. En 72W gitterlampanel skal udstyres med 4 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panelbelysning.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred, 120°, og lyset er glattere, blødere og mere ensartet.
Spar penge og vær uden bekymring Højtransparent akrylplade, ingen behov for tilbehør til indlejret installation, lavt strømforbrug og besparelse af omkostninger.
Sikker og pålidelig Strømforsyning af høj kvalitet, PF-værdien er større end 0,9, ingen flimmer, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbar Lang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration selv når den ikke er tændt. Ikke kun mere omkostningseffektiv end almindelige lamper, men også et miljøvenligt og modetabelt valg.
Forskellige monteringsmuligheder Lamperne er nemme at installere, de kan enten indlejres direkte i loftet eller hænges op ved hjælp af hullerne på bagsiden eller monteres i en matchende loftsboks.
Certificeret autoritet Produkterne er godkendt af SGS GS, CE-certificering.
Bemærk
1、 Ved installation, vedligeholdelse og kontrol af lamperne, skal strømmen være slukket.
2、 Følg venligst instruktionerne nøje ved installation af lamperne.
3、 Undgå elektrisk stød eller at lysets krop falder ned ved ikke at adskille eller ændre på det.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke4600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
Effekt & spænding
Forbrug40W
Erstat257W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.