LED pære E14

LED pære E14

176 varer
Viser 1 - 104 af 176 produkter

LED pære E14 - Kvalitetsbelysning til enhver lejlighed

Den perfekte belysning kan virkelig ændre atmosfæren og stemningen i ethvert rum. Med vores udvalg af LED pærer E14 kan du skabe den ønskede atmosfære og samtidig nyde godt af fordelene ved LED-teknologi. Uanset om du har brug for dæmpbart lys, energibesparelse eller lang levetid, finder du det hele her.

E14 LED pærer - Tilføj stil og funktionalitet til dit hjem

Med vores sortiment af E14 LED pærer kan du tilføje stil og funktionalitet til ethvert rum i dit hjem. Vores LED pærer er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer som 3000K og 6500K, så du kan vælge det lys, der passer bedst til dit behov. Vores sortiment inkluderer også forskellige wattage muligheder som 3,5W, 4,8W, 6W og 5,5W, så du kan finde den rette lysstyrke til dine lyskrav.

LED pære 3000K - Skab en varm og hyggelig atmosfære

Vores LED pærer med en farvetemperatur på 3000K er perfekte til at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Med deres bløde gyldne lys er disse pærer ideelle til brug i stuer, soveværelser og spisestuer, hvor du ønsker at skabe en indbydende og afslappende stemning.

LED pære 6500K - Skab et klart og energisk lys

For de rum, hvor du har brug for et klart og energisk lys, er vores LED pærer med en farvetemperatur på 6500K det rigtige valg. Disse pærer er ideelle til brug i køkkener, badeværelser og kontorer, hvor du har brug for et lys, der fremmer koncentration og produktivitet.

LED pære E14 3,5W - Den perfekte balance mellem lysstyrke og energibesparelse

Vores LED pære E14 3,5W er den perfekte balance mellem lysstyrke og energibesparelse. Med denne pære får du en lysstyrke, der er sammenlignelig med traditionelle pærer med en lang levetid og energieffektiv drift. Dette gør dem ideelle til brug i stuen, soveværelset eller andre steder, hvor du ønsker at reducere dit energiforbrug uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

LED pære E14 4,8W - Giver et klart og kraftfuldt lys

Vores LED pære E14 4,8W giver et klart og kraftfuldt lys, der er ideelt til brug i rum, der kræver god belysning. Disse pærer er perfekte til brug i køkkener, badeværelser og kontorer, hvor du har brug for lys klarhed og synlighed.

LED pære E14 6W - Skab en lys og indbydende atmosfære

Med vores LED pære E14 6W kan du skabe en lys og indbydende atmosfære i ethvert rum. Disse pærer er ideelle til brug i stuer, spisestuer og soveværelser, hvor du ønsker godt lys, der giver en behagelig og hyggelig atmosfære.

LED pære E14 5,5W - Kombiner lysstyrke og energieffektivitet

Med vores LED pære E14 5,5W kan du kombinere lysstyrke og energieffektivitet i dit hjem. Disse pærer giver tilstrækkelig lysstyrke til at oplyse ethvert rum, samtidig med at de sikrer lavt energiforbrug og lang levetid. Vi tilbyder også dæmpbare LED pærer, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Disse dæmpbare LED pærer er ideelle til brug i stuer, soveværelser og spisestuer, hvor du gerne vil skabe den rigtige stemning og atmosfære. Vores LED pærer er ikke kun energieffektive, men de er også miljøvenlige. Med lang levetid og lavt energiforbrug reducerer vores LED pærer dit CO2-aftryk og hjælper med at bevare miljøet. Uanset om du leder efter dekorative LED pærer, funktionelle lyskilder eller bare en pålidelig lyskilde til at oplyse dit hjem, har vi de LED pærer, du har brug for. Udforsk vores sortiment af LED pærer E14 i forskellige wattage, farvetemperaturer og dæmpningsmuligheder for at finde de perfekte pærer til dine lysbehov.

Filter

Pris
DKK 9 DKK 254
Forbrug
3 W 12 W
Lysstyrke
255 lm. 1180 lm.
Fatning
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter