24V LED strip

24V LED strip

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter

24V LED strip

En 24V LED strip er den perfekte løsning, hvis du ønsker en energieffektiv og fleksibel belysningsmulighed. Med en 24V LED strip får du en strimmel med små LED-lys, der kan tilsluttes direkte til en 24V strømforsyning. Disse LED strips er velegnede til både indendørs og udendørs brug og kan skabe flotte belysningsmuligheder i forskellige rum og omgivelser.

LED strip

En LED strip er en fleksibel og alsidig belysningsløsning, der kan tilpasses til dine behov. Disse strips består af små LED-lys monteret på en fleksibel strimmel, der nemt kan monteres på forskellige overflader. Med en LED strip kan du skabe fantastiske lyskreationer og stemningsbelysning i dit hjem, på kontoret eller i andre rum.

LED strips

LED strips er en populær løsning til belysning i både private og kommercielle rum. Disse strips kommer i forskellige længder, farvetemperaturer og effektstyrker, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte løsning til dine belysningsbehov. Uanset om du ønsker et blødt og hyggeligt lys eller et mere energisk og kraftfuldt lys, er der en LED strip, der passer til din smag.

COB strip lys

COB strip lys er kendt for sin høje lysstyrke og farvegengivelse. COB står for Chip-on-Board, og denne teknologi gør det muligt at placere flere LED-chips tæt sammen, hvilket resulterer i en stærk og jævn belysning. Med COB strip lys får du en strimmel, der leverer en klar og intens belysning, hvilket gør den ideel til både dekorative og funktionelle formål.

36W

En 36W LED strip giver dig en kraftfuld belysningsløsning til større rum eller områder, hvor du ønsker en intens belysning. Med en effekt på 36 watt får du en LED strip, der kan levere tilstrækkelig belysning til at imødekomme dine behov. Uanset om det er til kommerciel eller privat brug, kan en 36W LED strip skabe en imponerende visuel effekt.

3600Lm

Med en lysstyrke på 3600 lumen er en LED strip med 3600Lm den perfekte løsning, hvis du ønsker en kraftig og intens belysning. Lumen er en måleenhed for lysstyrke, og jo højere lumen, jo kraftigere er belysningen. En LED strip med 3600Lm kan give dig en imponerende belysningseffekt, der kan lyse op i selv de mørkeste hjørner af rummet.

6500K

Med en farvetemperatur på 6500K får du en LED strip med et koldt lys, der minder om det naturlige dagslys. Dette høje kelvin-tal giver en blålig og energisk belysning, der er perfekt til områder, hvor du har brug for god synlighed og opmærksomhed. En LED strip med 6500K er ideel til kontor- og arbejdsområder eller steder, hvor du ønsker at skabe en moderne og strålende atmosfære.

5m

En LED strip på 5 meter giver dig rig mulighed for at tilpasse belysningen til den ønskede længde. Med en 5 meters LED strip kan du nemt montere den på forskellige overflader og skabe flotte lyskreationer. Denne længde er særligt velegnet til større rum eller projekter, hvor du har brug for en langstrakt belysning.

3-knaps controller

En LED strip med en 3-knaps controller giver dig mulighed for at styre forskellige belysningsindstillinger og effekter. Med denne controller kan du skifte mellem forskellige farver, justere lysstyrken eller vælge forskellige belysningsmønstre. En 3-knaps controller er nem og praktisk at bruge og gør det muligt at tilpasse belysningen til dine ønsker og behov.

11-knaps fjernbetjening

Med en 11-knaps fjernbetjening kan du nemt og praktisk styre din LED strip fra en afstand. Denne fjernbetjening giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige lysfarver, justere lysstyrken og vælge mellem forskellige belysningsprogrammer. En 11-knaps fjernbetjening tilføjer bekvemmelighed og fleksibilitet til din belysningsoplevelse.

COB strip light

Et COB strip light er en energieffektiv og langtidsholdbar belysningsløsning. COB står for Chip-on-Board, og denne teknologi giver mulighed for at placere flere LED-chips tæt sammen, hvilket øger lyseffekten og forbedrer farvegengivelsen. Med et COB strip light får du en klar og intens belysning, der kan bringe liv til ethvert rum.

3000K

En LED strip med en farvetemperatur på 3000K giver dig en varm og hyggelig belysning. Dette kelvin-tal skaber en gylden og behagelig atmosfære, der er ideel til afslapning og hygge. En LED strip med 3000K er perfekt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor du ønsker at skabe en indbydende og afslappende atmosfære.

2m

Et 2 meter langt LED strip er ideelt til mindre projekter eller områder, hvor du ønsker en mere kompakt belysning. Denne længde giver dig mulighed for at montere LED strippen på begrænsede overflader eller skabe fokuseret belysning. Et 2 meter langt LED strip er også praktisk til mindre rum eller som dekorativt element på et møbel eller en hylde.

3-tasters kontrol

En LED strip med en 3-tasters kontrol giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige belysningsindstillinger og tilpasse lysstyrken efter behov. Denne type kontrol er nem og intuitiv at bruge og giver dig mulighed for at skabe den ønskede belysningseffekt. En 3-tasters kontrol gør det nemt at justere belysningen til forskellige aktiviteter eller stemninger.

11-tasters fjernbetjening

En 11-tasters fjernbetjening giver dig en bekvem måde at styre din LED strip på fra en afstand. Med denne fjernbetjening kan du skifte mellem forskellige belysningsfarver, justere lysstyrken og vælge mellem forskellige lyseffekter. En 11-tasters fjernbetjening tilføjer fleksibilitet og gemmer dig for besværet med at justere belysningen manuelt.

18W

En 18W LED strip giver dig en effektiv og energieffektiv belysningsløsning til mindre projekter eller områder. Med en effekt på 18 watt kan denne LED strip levere tilstrækkelig belysning til forskellige formål. Uanset om du har brug for lys til arbejdsområder eller ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære, kan en 18W LED strip være den perfekte løsning.

1800lm

Med en lysstyrke på 1800 lumen leverer en LED strip med 1800lm en kraftig og imponerende belysning. Lumen er en måleenhed for lysstyrke, og jo højere lumen, jo kraftigere er belysningen. En LED strip med 1800lm kan give dig en intens og jævn belysningseffekt, der er velegnet til forskellige rum og brugsscenarier.

3-tast kontroller

En LED strip med en 3-tast kontroller giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine ønsker. Med denne kontrolenhed kan du skifte mellem forskellige farver, justere lysstyrken og vælge mellem forskellige lyseffekter. En 3-tast kontroller gør det nemt at skabe din ønskede belysning og tilpasse den til forskellige rum eller aktiviteter.

11-tast fjernbetjening

En 11-tast fjernbetjening er den perfekte løsning, hvis du ønsker at styre din LED strip fra en afstand. Med denne fjernbetjening kan du nemt skifte mellem forskellige belysningsindstillinger, justere lysstyrken og vælge mellem forskellige lyseffekter. En 11-tast fjernbetjening giver dig fuld kontrol over din belysningsoplevelse og tilføjer bekvemmelighed til din rutine.

24 volts LED strip

En 24 volts LED strip er designet til at fungere med en 24 volts strømforsyning. Denne type LED strip giver dig en stabil og pålidelig belysningsløsning, der kan bruges i forskellige omgivelser og applikationer. En 24 volts LED strip er ideel til både kommercielle og private rum, hvor du har brug for en kraftig og langtidsholdbar belysningseffekt.

Filter

Pris
DKK 116 DKK 191
Forbrug
18 36
Lysstyrke
1800 3600
Dybde
2000 5000
Filter