Om os


Aigostar.dk

Vi hos Aigostar.dk/BMD er stolte af at være den officielle distributør af Aigostar i Norden. Vores mission er at bringe et bredt spektrum af innovative produkter direkte til dit hjem. Aigostar-brandet er en stor global spiller med milliardomsætning. Vi forhandler deres revolutionerende LED-belysning, smarthome-produkter, praktiske køkkenapparater og essentielle husholdningsartikler.
Med Aigostar får du høj kvalitet fra en af de store spillere til super konkurrencedygtige priser. Ved at handle direkte med distributøren er alle mellemled skåret væk, så forholdet mellem pris og kvalitet er helt unikt på det danske marked.


Nobleza

Aigostar er mere end elektronik og belysning; de har også deres brand til kæledyr – Nobleza. Nobleza er et af de største brands inden for udstyr til kæledyr med mere end 4000 forskellige varenumre.

Vi er sikre på, at du finder det, du skal bruge til dine kæledyr, i vores store udvalg fra Nobleza.


BMD trading

BMD Trading, en af de førende online forhandlere af LED-produkter i Skandinavien, har flere webshops i både Danmark, Norge og Sverige – og har hjulpet vores kunder i mere end 10 år. Vi ser os ikke kun som forhandlere, men også som rådgivere. Vores team, som er hjertet af vores succes, har med over 10 års erfaring i branchen en fælles passion for innovation og kvalitet. Denne passion skinner igennem i vores tekniske ekspertise og vores engagement i at tilbyde de rigtige produkter og den bedste kundeservice.

Vi har en dyb forståelse for og kærlighed til de produkter, vi sælger, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde den bedste rådgivning og service.

Med administration i Kolding og stort lager i Rødekro er vi altid klar til at yde hurtig og effektiv service over hele Norden. For os er det ikke bare en forretning – det er vores engagement og passion for at bringe de bedste priser og service direkte til dig.
Aigostar.dk

v/BMD Trading Denmark Aps
Kometvej 26B, 6230 Rødekro
CVR: 36025050
Tlf: 71 99 48 80
 
Telefonen er åben alle hverdage fra 9 - 15.30. Vi er E-Mærket - din sikkerhed for en sikker handel.

Mrperfect led pærer e-mærket 

Producent ansvar

BMD Trading er naturligvis registreret i Miljøstyrelsens producentregister.
Det vil sige at du som forbruger kan være sikker på at der er betalt for genbrug af alle varer købt ved os.
Vi skal gøre opmærksom på, at det er strafbart at købe og sælge produkter, der ikke er registreret og indberettet til Dansk Producentansvar System.

elretur.png