Industriarmatur

Industriarmatur

21 varer
Viser 1 - 21 af 21 produkter

Industriarmatur til LED armatur - Find de bedste løsninger til din virksomhed

Introduktion: Velkommen til vores omfattende udvalg af industriarmaturer inden for LED armaturer. Med vores brede sortiment kan du finde de bedste løsninger til din virksomhed. Vi tilbyder forskellige typer LED armaturer, herunder enkelte og dobbelte lampeholdere samt tri-proof lys. Vores produkter leverer høj kvalitet og pålidelig belysning, der imødekommer industriens behov for holdbarhed og funktionalitet.

LED Tri-Proof lampeholdere

Vores LED Tri-Proof lampeholdere er designet til at modstå selv de mest barske forhold. Vi tilbyder enkelte og dobbelte lampeholdere i længderne 1,2m og 1,5m. Disse lampeholdere er ideelle til installationssteder, der kræver ekstra beskyttelse mod støv, fugt og vibrationer. Med en bred vifte af modstand mod vand og støv, kan vores LED Tri-Proof lampeholdere sikre optimal belysning i produktionshaller, lagerfaciliteter og andre industrielle miljøer.

Tri-Proof LED med forskellige watt og farvetemperatur

Vores sortiment af Tri-Proof LED-armaturer inkluderer flere watt og farvetemperatur muligheder. Vores 18W og 38W lamper er velegnede til udendørs og semi-udendørs anvendelser. Disse lamper leverer en behagelig og jævn belysning med enten 4000K eller 6500K farvetemperatur. Med deres tri-proof design kan de sikre, at belysningen forbliver intakt og funktionel under alle forhold.

Vandtætte LED armaturer

Vi tilbyder også vandtætte LED armaturer i forskellige størrelser og watt. Disse armaturer er IP65-klassificerede for at sikre, at de er effektivt beskyttet mod indtrængende støv og vand. Vores 0,6m og 1,2m armaturer er ideelle til anvendelser, der kræver et kompakt og holdbart design. Vores 1,5m armaturer kan give en større belysningsdækning og er velegnede til større produktionsområder.

Vælg de rigtige LED-armaturer til din virksomhed

Når du vælger de rigtige LED-armaturer til din virksomhed, er det vigtigt at overveje dine specifikke behov. Tænk på installationsstedet, de nødvendige watt og den ønskede farvetemperatur. Vores sortiment af industriarmaturer inkluderer et bredt udvalg af muligheder, der kan imødekomme forskellige krav og budgetter.

Køb industriarmaturer hos os

Vi er stolte af at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vores industriarmaturer er fremstillet med fokus på holdbarhed og pålidelighed, så du kan stole på dem i selv de mest krævende miljøer. Gennemse vores sortiment af LED armaturer og find de rette løsninger til din virksomhed i dag. Vi håber, at du har fundet denne SEO tekst nyttig og informativ. Hos os finder du et bredt udvalg af LED armaturer til industribrug. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Filter

Pris
DKK 71 DKK 258
Forbrug
9 W 45 W
Lysstyrke
1080 lm. 22640 lm.
Fatning
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
Filter