LED strips

LED strips

10 varer
Viser 1 - 10 af 10 produkter

LED strips til smart home belysning - Skab stemningsfuldt lys i dit hjem

Er du på udkig efter den perfekte belysning til dit smart home? Så er LED strips det oplagte valg for dig! Med deres smarte teknologi og farvevariationer kan LED strips tilføje en unik og stemningsfuld atmosfære til ethvert rum. Hos os finder du et bredt udvalg af LED strips, der er designet til at skabe den ultimative smart home belysning. Lad os dykke ned i nogle af vores mest populære produkter.

Smart LED RGB Strip Lyssæt - WB, 5m, 28-knaps Kontroller & 3-knaps Kontrolboks, 18W

Dette smarte LED RGB strip lyssæt er perfekt til at opgradere dit hjem med farverige belysningsmuligheder. Med en længde på 5 meter kan du nemt placere lyssættet, hvor det passer bedst til dine behov. Det medfølgende 28-knaps kontroller og 3-knaps kontrolboks gør det nemt for dig at justere farver, lysstyrke og effekter. Med en effekt på 18W får du en kraftfuld belysning, der skaber den rette stemning i ethvert rum.

WB Smart LED RGB Strip Light 2x5M med 28-Knaps Fjernbetjening & 3-Tast Styringsboks, 36W

Vores WB smart LED RGB strip light er perfekt til større rum med behov for ekstra belysning. Dette kit indeholder to LED strips med en længde på 5 meter hver, hvilket giver dig dobbelt så meget belysning. Med den medfølgende 28-knaps fjernbetjening og 3-tast styringsboks kan du nemt tilpasse lyset efter dine præferencer. En effekt på 36W sikrer, at du får en kraftig og ensartet belysning.

Smart LED RGB Lysstribe WB – 2x10m | 48W med 28-Knaps Styring og 3-Tasters Kontrolboks

Hvis du har brug for endnu mere belysning, så er vores smart LED RGB lysstribe det rette valg for dig. Med en længde på 2x10 meter får du en imponerende belysning i ethvert rum. Den medfølgende 28-knaps styring og 3-tasters kontrolboks giver dig fuld kontrol over farver, lysstyrke og effekter. En effekt på 48W sikrer, at du får en lysstribe, der kan opfylde dine behov for belysning i dit smart home.

WB Smart LED TV Bagbelysning, 4x0,5m, 28-Knaps Controller/3-Tast Styringsboks

Hvis du vil tilføje en ekstra dimension til dit TV-kiggeri, så er vores WB smart LED TV bagbelysning den perfekte løsning. Med en længde på 4x0,5 meter kan du nemt installere denne bagbelysning på bagsiden af dit TV. Brug den medfølgende 28-knaps controller og 3-tast styringsboks til at tilpasse lyset og skabe et unikt og stemningsfuldt TV-oplevelse i dit smart home.

Skab et smart home med LED strips til belysning

Med vores udvalg af LED strips kan du skabe et smart home med den perfekte belysning. Uanset om du vil have farverige effekter eller skabe en hyggelig stemning, har vi de rette produkter til dig. Vores LED strips kommer med forskellige længder, kontroller og effekter, så du kan tilpasse belysningen efter dine præferencer. Lad dit smart home skinne med vores LED strips!

Filter

Pris
DKK 145 DKK 380
Forbrug
4 48
Lysstyrke
1600 1600
Filter