60cm T8 LED rør

60cm T8 LED rør

11 varer
Viser 1 - 11 af 11 produkter

Forskellige varianter af 60cm T8 LED rør

Du kan finde et bredt udvalg af 60cm T8 LED rør i vores sortiment. Vores LED rør er designet med fokus på energieffektivitet og lang levetid. Vi tilbyder forskellige varianter af 60cm T8 LED rør, der passer til forskellige lysbehov og indretninger. Læs videre for at lære mere om vores forskellige produkter.

LED T8 rør

Vores LED T8 rør er en populær mulighed for at opgradere dit lyssystem til en mere energieffektiv løsning. Disse rør er tilgængelige i forskellige wattstyrker, herunder 10W og 8W. Vores LED T8 rør er produceret med høj kvalitet og er blevet testet for at sikre optimal ydeevne. Vi tilbyder også forskellige farvetemperaturer, som f.eks. 3000K, 4000K og 6500K, så du kan finde den rette belysning til dit behov.

Halvaluminium-plast LED rør

Vores halvaluminium-plast LED rør kombinerer holdbarheden af aluminium med letvægtsplast. Disse rør er ideelle til forskellige anvendelser og installationer, og de leverer en ensartet og kraftfuld belysning. Vores halvaluminium-plast LED rør fås i forskellige farvetemperaturer og wattstyrker, hvilket gør det nemt at finde netop det, du har brug for.

Høj lumen LED rør

Vores høj lumen LED rør er designet til at levere en imponerende lysstyrke. Disse rør er ideelle til områder, hvor der kræves ekstra lys, f.eks. i arbejdsområder eller butikker. Vores høj lumen LED rør er også energieffektive med en lumen-output på op til 120lm/W. Du kan vælge mellem forskellige farvetemperaturer og materialer som glas eller plastik.

Glas LED rør

Hvis du er på udkig efter et stilfuldt og holdbart LED rør, er vores glas LED rør et oplagt valg. Disse rør er fremstillet af høj kvalitet glas og er velegnede til forskellige indretninger. Du kan vælge mellem forskellige wattstyrker og farvetemperaturer, så du kan tilpasse belysningen til dit rum.

Vælg det rigtige 60cm T8 LED rør

Uanset om du har brug for et LED rør til kontoret, butikken eller hjemmet, har vi det rigtige produkt til dig. Vores udvalg af 60cm T8 LED rør inkluderer varianter som halvaluminium-plast, høj lumen og glas. Tag dig tid til at finde det rette LED rør med den ønskede wattstyrke, farvetemperatur og materialer. Med vores LED rør kan du nyde en energieffektiv og langtidsholdbar belysning i dit rum.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
9 10
Fatning
8 8
Lysstyrke
900 1200
Diameter
28 28
Dybde
600 600
Filter