LED projektør

LED projektør

153 varer
Viser 1 - 104 af 153 produkter

LED projektør

LED projektører er essentielle for belysning i mange forskellige områder. En LED projektør er en effektiv og energibesparende måde at lysse et område op. I vores kategori af LED lamper finder du et bredt udvalg af LED projektører til forskellige behov.

LED lamper

LED lamper er blevet utroligt populære på grund af deres energieffektivitet og langvarige levetid. Vores udvalg af LED lamper inkluderer forskellige typer, herunder LED projektører, som er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Find den rette LED lampe til dine behov i vores kategori.

LED Slim Projektor

Vores udvalg af LED Slim Projektører er designet til at være slanke og kompakte, samtidig med at de leverer kraftfuldt lys. Med en LED Slim Projektor kan du belyse store områder effektivt og energibesparende. Vi tilbyder LED Slim Projektører i forskellige wattstørrelser og farvetemperaturer.

LED Sensor Slim Projektor

LED Sensor Slim Projektører er udstyret med bevægelsessensorer, der automatisk tænder lyset, når der registreres bevægelse. Disse projektører er ideelle til udendørs belysning, da de sparer energi og kun tænder, når der er brug for det. Udforsk vores udvalg af LED Sensor Slim Projektører og opdag deres mange fordele.

Slank LED Projektør

Vores udvalg af Slanke LED Projektører er velegnede til forskellige formål, herunder butiksudstillinger, bygningsbelysning og meget mere. Disse typer projektører er designet til at være tynde og elegante, samtidig med at de leverer kraftigt lys. Find den rette Slanke LED Projektør til dine behov hos os.

LED Slim Projektor 100W

Med en LED Slim Projektor på 100W får du et kraftigt lys, der kan belyse større områder effektivt og energibesparende. Disse projektører er ideelle til udendørs belysning eller områder, der kræver en høj lysstyrke. Opdag vores udvalg af LED Slim Projektører på 100W og find den rette til dit projekt.

LED Slim Projektor 150W

Med en LED Slim Projektor på 150W får du en endnu stærkere lysstyrke, der kan belyse selv de største områder. Disse projektører er velegnede til kommercielle eller industrielle belysningsbehov, hvor der kræves høj lysstyrke. Udforsk vores udvalg af LED Slim Projektører på 150W og find den perfekte løsning til dit behov.

LED Slim Projektor 200W

Hvis du har brug for endnu mere kraftfuld belysning, er en LED Slim Projektor på 200W det rigtige valg. Disse projektører er ideelle til sportsstadions, parkeringspladser eller andre store udendørsområder, der kræver intens belysning. Opdag vores udvalg af LED Slim Projektører på 200W og få den højeste lysstyrke til dit projekt.

LED Slim Projektør 10W

For mindre områder eller specifikke belysningsbehov kan en LED Slim Projektør på 10W være tilstrækkelig. Disse projektører er kompakte og ideelle til indendørs belysning eller mindre udendørsområder. Udforsk vores udvalg af LED Slim Projektører på 10W og find den rette til dit behov.

LED Slim Projektør 20W

En LED Slim Projektor på 20W er velegnet til belysning af mellemstore områder, både indendørs og udendørs. Disse projektører er energieffektive og kan levere en god lysstyrke. Find den perfekte LED Slim Projektor på 20W til dine belysningsbehov hos os.

LED Slim Projektør 30W

Hvis du har brug for en kraftigere belysning til mellemstore områder, kan en LED Slim Projektor på 30W være den rette løsning. Disse projektører er designet til at levere en højere lysstyrke og kan bruges til forskellige formål, herunder butiksudstillinger eller udendørs belysning. Udforsk vores udvalg af LED Slim Projektører på 30W og find den rette til dit projekt.

LED Slim Projektor 50W

Med en LED Slim Projektor på 50W kan du belyse både små og mellemstore områder med kraftigt lys. Disse projektører er energieffektive og kan bruges både indendørs og udendørs. Opdag vores udvalg af LED Slim Projektører på 50W og find den perfekte løsning til dine belysningsbehov.

LED Sensor Slim Projektor 10W

LED Sensor Slim Projektører på 10W er udstyret med bevægelsessensorer, der gør dem ideelle til belysning af områder, der kun har brug for lys, når der er aktivitet. Disse projektører er energieffektive og praktiske til udendørs brug. Find den rette LED Sensor Slim Projektor på 10W til dit projekt hos os.

LED Sensor Slim Projektor 20W

En LED Sensor Slim Projektor på 20W kombinerer bevægelsessensorer med kraftig belysning. Disse projektører er velegnede til udendørs belysning af områder, der har brug for lys, når der er bevægelse. Opdag vores udvalg af LED Sensor Slim Projektører på 20W og få den rette løsning til dit behov.

LED Sensor Slim Projektor 30W

Med en LED Sensor Slim Projektor på 30W kan du automatisere belysningen i udendørsområder eller steder, der kræver lys, når der er bevægelse. Disse projektører er energibesparende og praktiske. Udforsk vores udvalg af LED Sensor Slim Projektører på 30W og find den perfekte løsning til dit projekt.

LED Sensor Slim Projektor 50W

LED Sensor Slim Projektører på 50W er velegnet til områder, der kræver en høj lysstyrke og automatisk belysning ved bevægelse. Disse projektører er designet til udendørs brug og kan hjælpe med at forbedre sikkerheden og sikkerheden i området. Find den rette LED Sensor Slim Projektor på 50W til dit behov hos os.

LED Slank Projektør 10W

Vores udvalg af LED Slanke Projektører på 10W er perfekte til mindre områder, der kræver præcis belysning. Disse projektører er kompakte og kan bruges både indendørs og udendørs. Udforsk vores udvalg af LED Slanke Projektører på 10W og find den rette løsning til dit behov.

LED Slank Projektør 30W

Med en LED Slank Projektør på 30W kan du belyse mellemstore områder med lysstyrke og præcision. Disse projektører er energieffektive og kan bruges både indendørs og udendørs. Opdag vores udvalg af LED Slanke Projektører på 30W og få den rette belysning til dit projekt.

LED Slank Projektør 50W

En LED Slank Projektør på 50W er velegnet til større områder, der kræver intens belysning. Disse projektører er energibesparende og kan bruges både indendørs og udendørs. Udforsk vores udvalg af LED Slanke Projektører på 50W og find den perfekte løsning til dine belysningsbehov.

LED Slank Projektør 200W

Hvis du har brug for en ekstra kraftig belysning, kan en LED Slank Projektør på 200W være den rette løsning. Disse projektører er ideelle til større eller kommercielle belysningsprojekter og kan levere en høj lysstyrke. Find den perfekte LED Slank Projektør på 200W til dit behov hos os.Remember to include the keywords naturally throughout the text and provide valuable information and descriptions for each product mentioned.

Filter

Pris
DKK 28 DKK 496
Forbrug
10 200
Lysstyrke
750 18000
Dybde
90 418
Filter