LED Slim Projektør 30W 4000K Hvid
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slim Projektør 30W 4000K Hvid - Støbt Aluminium Udvid

Kraftfuld LED Slim projektør i støbt aluminium med en lysstyrke på 30W, ideel til belysning af haver, terrasser og facader. Med en neutral hvid farvetemperatur på 4000K giver denne projektør et klart og energieffektivt lys.

Mængde: 1 stk.
Wire length: 225mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Støbeteknologi; udsøgt og tynd Bryder traditionelle ingeniørlamper ved at bruge støbeteknologi, præcisionsproduktion, og lampelegemet er udsøgt og kompakt, hvilket giver en mere moderne oplevelse til belysningen.
Højkvalitets aluminiumskabinet Tykt aluminiumskabinet gennem præcisionsarbejde, bruger integreret eksteriørdesign, ægte materiale, slid- og korrosionsbestandigt, hvilket forlænger lyskildens levetid.
LED-chip Høj lysstyrke lampesperler, udsender langvarigt og stabilt lys, mindre lysdæmpning, høj farvegengivelsesindeks, sparer energi.
Højstyrke hærdet glasmaske Forstærket højtransmissionshærdet glas anvendes, som har god lysgennemgang, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og ikke let at bryde.
180° lampelegeme rotation Juster belysningsvinklen præcist med en 180° rotation.
Professionel beskyttelse; ingeniørkvalitet Beskyttelsesgrad IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, forhindrer lækageskader forårsaget af vanddråbeindtrængning; arbejdstemperatur -20°C-40°C. Den kan bruges i lang tid i barske miljøer med høj temperatur og fugtighed, hvilket er passende til udendørs landskab, indendørs dele, billboardbelysning og andre specielle anlægsbelysninger.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde124 mm.
Dybde157 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.