Til kløer

Til kløer

14 varer
Viser 1 - 14 af 14 produkter

Til kløer - Pleje og hygiejne

En vigtig del af plejen af vores kæledyr er at give dem den rette opmærksomhed og pleje, herunder deres kløer. I kategorien "Til kløer" under "Pleje og hygiejne" finder du et bredt udvalg af redskaber og tilbehør til at klippe og pleje kløerne på dine kæledyr. Vi har alt lige fra negleklippere og klippere til elektriske kæledyrsklippere og negleslibere. Uanset om du har en hund, kat eller et andet kæledyr, har vi det rigtige værktøj til at holde deres kløer i sund og god stand.

Negleklippere og klippere

Negleklippere og klippere er grundlæggende redskaber til at klippe kløerne på dit kæledyr. Vi tilbyder et udvalg af forskellige typer negleklippere og klippere, der passer til forskellige størrelser og behov. Vores sortiment inkluderer både manuelle negleklippere i forskellige størrelser og elektriske klippere til dem, der foretrækker en mere effektiv og hurtig klipning. Vores negleklippere og klippere er ergonomisk designet og sikrer en sikker og præcis klipning af kløerne.

Elektriske kæledyrsklippere

Hvis du foretrækker en mere avanceret tilgang til klipning af kløerne, tilbyder vi også elektriske kæledyrsklippere. Disse klippere er designet til at gøre klipningen af kløerne hurtig, nem og mere behagelig for både dig og dit kæledyr. Vores elektriske kæledyrsklippere er af høj kvalitet og præcist skåret klipperne uden at skade kløerne eller forårsage ubehag. De er også lette at bruge og rengøre, hvilket gør dem til en praktisk og pålidelig løsning til klipning af kløerne.

Neglesliber

Udover negleklippere og klippere tilbyder vi også negleslibere, der er ideelle til at forme og glatte kløer på dine kæledyr. Vores negleslibere er designet til at være sikre og skånsomme mod kløerne, samtidig med at de giver en præcis og jævn slibning. Med vores negleslibere kan du nemt fjerne overskydende længde, slibe ujævnheder og give kløerne en glat finish. Vores negleslibere er også lette at anvende og giver dig fuld kontrol over slibeprocessen.

Pleje og hygiejne

Bortset fra selve klipningen af kløerne er pleje og hygiejne også vigtige aspekter af at holde kløer sunde og i god stand. Vi tilbyder forskellige plejeprodukter til kløer, herunder neglefil, neglebørste og plejende olier. Disse produkter hjælper med at rense, fugte og styrke kløerne, samtidig med at de forhindrer spaltning og brud. Ved at tilføje disse plejeprodukter til din rutine kan du opretholde sunde og stærke kløer hos dit kæledyr.I vores kategori "Til kløer" under "Pleje og hygiejne" finder du alt, hvad du har brug for at tage sig af dine kæledyrs kløer på den bedst mulige måde. Uanset om du har behov for klippere, negleslibere eller plejeprodukter til kløer, er vi her for at imødekomme dine behov. Vores sortiment er af høj kvalitet, pålideligt og sikrer, at dine kæledyrs kløer er i topform. Så tag et kig på vores udvalg og find det rigtige redskab til at pleje kløerne på dit kæledyr.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dyr
mere.. mindre
Højde
25 45
Bredde
31 80
Dybde
80 170
Størrelse
mere.. mindre
Filter