Plastik legetøj

Plastik legetøj

298 varer
Viser 1 - 104 af 298 produkter

Plastik legetøj til børn: Kvalitet og sjov med vores udvalg

Er du på udkig efter sjovt og holdbart legetøj til dine børn? Så er vores udvalg af plastik legetøj det perfekte valg for dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af spændende og farverigt legetøj, der er lavet af høj kvalitet plastik. Vores plastik legetøj er sjovt, sikkert og ideelt til både indendørs og udendørs leg. Læs videre og opdag vores fantastiske udvalg af plastik legetøj til børn.

Hundelegetøjsbold: Sjovt og stimulerende for din hund

Giv din hund timevis af sjov med vores hundelegetøjsbold. Denne bold er specielt designet til at stimulere din hunds naturlige instinkter og give den en god træning. Vores hundelegetøjsbold er lavet af holdbar plastik, der tåler hård leg og tygning. Den er også nem at gribe fat i og kaste rundt. Uanset om din hund er stor eller lille, vil den elske vores hundelegetøjsbold.

Vinyllegetøj: Farverig og sjovt for alle aldre

Vores vinyllegetøj er perfekt til børn i alle aldre. Uanset om du leder efter boldspil, kattelegetøj eller sjove figurer, har vi det hele. Vores vinyllegetøj er lavet af blødt og fleksibelt plastik, der er behageligt at røre ved og nemt at lege med. Så uanset om du vil spille boldspil i haven eller have en sjov legeaften derhjemme, er vores vinyllegetøj det rigtige valg.

Regnbue legetøj: Farverig og fascination for børn

Søger du efter legetøj, der er farverigt og fascinerende for børn? Vores regnbue legetøj er det perfekte valg. Vi tilbyder regnbue legetøjsbold, regnbue frisbee og meget mere. Med vores regnbue legetøj kan børn udforske farver, lære om kontraster og udvikle deres motoriske færdigheder. Dette legetøj er ikke kun sjovt, det er også lærerigt.

Kattelegetøj: Aktiverende og underholdende for din kat

Holder du en kat derhjemme? Så er vores kattelegetøj et must-have. Vores udvalg af kattelegetøj inkluderer bold, bold med ansigt og forskellige figurer. Dette legetøj vil holde din kat aktiveret og underholdt i timevis. Det er også perfekt til at stimulere din kats naturlige jagtinstinkter og holde den i form. Din kat vil elske vores spændende kattelegetøj.

TPR legetøj: Holdbart og sjovt

Vores TPR legetøj er specielt designet til at være holdbart og sjovt. Det er lavet af termoplastisk gummi, der er stærkt og fleksibelt. Vores udvalg af TPR legetøj inkluderer bold, kæledyrssag og hantel. Dette legetøj er perfekt til både hunde og katte. Det vil give dine kæledyr timevis af sjovt og stimulerende legetid.

Bold med tænder: Sjov og tandpleje kombineret

Med vores bold med tænder kan din hund have det sjovt samtidig med at den plejer sine tænder. Denne bold er lavet af holdbart plastik og har bløde pigge på overfladen, der masserer din hunds tænder og tandkød. Din hund vil elske at bide og lege med denne bold. Samtidig vil dens tænder blive renset og sundere.

Lækkende madbold: Aktiverende og belønnende for din hund

Vores lækkende madbold er den perfekte måde at belønne din hund og holde den aktiv. Med vores madbold kan du fylde den med tørkost eller godbidder, og din hund skal så arbejde for at få maden ud. Dette stimulerer din hunds mentale og fysiske evner og giver den en sjov og givende oplevelse. Din hund vil elske vores lækkende madbold.

Massagebold legetøj: Afslappende og sjov

Giv dine børn en afslappende og sjov oplevelse med vores massagebold legetøj. Denne bold er lavet af blød og behagelig plastik og har små pigge på overfladen, der giver en beroligende massage. Børnene kan rulle bolden på deres krop eller bruge den til at massere deres hænder og fødder. Vores massagebold legetøj er perfekt til hjemmebrug eller som en del af terapeutiske aktiviteter.

Pop ball legetøj: Farverigt og sjovt

Vores pop ball legetøj er sjovt og farverigt. Denne bold har en unik konstruktion, der får den til at hoppe og poppe, når den trykkes sammen og slipper. Børnene vil elske at lege med denne bold og se den hoppe rundt. Det er også en fantastisk måde at træne deres greb og koordination. Prøv vores pop ball legetøj og se dine børn have det sjovt.

Bowling legetøj: Sjov for børn og voksne

Bowling legetøj er en fantastisk aktivitet for både børn og voksne. Det er en sjov og udfordrende måde at konkurrere og have det sjovt sammen. Vores bowling legetøj er lavet af holdbar plastik, der tåler at blive rullet og stødt. Sæt keglerne op og kast bolden for at se, hvem der kan få flest ned. Dette er en sjov aktivitet for hele familien.

Aubergine, gulerod & pastinak legetøj: Spændende og lærerigt

Vores aubergine, gulerod & pastinak legetøj er både sjovt og lærerigt for børn. Dette legetøj er formet som forskellige grøntsager og er ideelt til rolleleg og fantasifuld spil. Børnene kan lege kok eller have deres egen lille have. Det er en fantastisk måde at introducere børn for forskellige grøntsager og lære dem om sund kost på en sjov og interaktiv måde.

Skrigende kylling legetøj: Sjov og uventet

Vores skrigende kylling legetøj er sjovt og uventet. Når du trykker på kyllingens krop, udstøder den en høj lyd, der får alle til at grine. Dette legetøj er perfekt som en sjov gave eller som en del af en festlig leg. Både børn og voksne vil elske vores skrigende kylling legetøj.

Ande legetøj: Sødt og sjovt

Vores ande legetøj er sødt og sjovt. Denne legetøjsfigur er lavet af blød og behagelig plastik og har en livagtig udseende. Børnene vil elske at lege med denne and og lave deres egen lille gård eller søscene. Det er også en fantastisk måde at introducere børn for forskellige dyr og lære dem om naturen.

Kohoved legetøj: Træk og leg

Vores kohoved legetøj er sjovt og træk-og-leg. Denne legetøjsfigur er formet som en ko og har et træk-og-leg snor, der gør det nemt for børnene at trække det rundt. Det er en sjov måde at stimulere børns motoriske færdigheder og fantasifulde leg. Din baby vil elske vores søde kohoved legetøj.

Abe-Hoved legetøj: Sjov og interaktiv leg

Vores abe-hoved legetøj er sjovt og interaktivt. Denne legetøjsfigur har et bevægeligt hoved, der kan dreje og vippe. Børnene kan lave forskellige ansigtsudtryk og lege med abens hoved. Det er en fantastisk måde at udvikle børns finmotoriske færdigheder og stimulere deres fantasi. Prøv vores abe-hoved legetøj og se dine børn have det sjovt.

Gris legetøj: Sødt og sjovt

Vores gris legetøj er sødt og sjovt. Denne legetøjsfigur er formet som en gris og har en livagtig udseende. Børnene kan bruge deres fantasi og skabe deres egen gårdscene eller bondegårdsleg. Det er en fantastisk måde at lære børnene om forskellige dyr og naturen. Din baby vil elske vores søde gris legetøj.

Monster legetøj: Fantasifuldt og spændende

Vores monster legetøj er fantasifuldt og spændende. Dette legetøj har unikke og farverige monsterdesign, der vil sætte gang i børnenes fantasifulde leg. De kan lege med monstrene, skabe deres egne historier og bruge deres fantasi til at skabe magiske eventyr. Vores monster legetøj er perfekt til børn, der elsker at lade deres fantasi flyve frit.

Hulbold: Sjov og stimulerende aktivitet

Med vores hulbold kan børnene have det sjovt samtidig med at de træner deres koordination. Denne bold er formet som en hulbold og er lavet af holdbar plastik. Børnene kan kaste bolden til hinanden, gribe fat i den gennem hullerne og lege forskellige boldspil. Det er en fantastisk måde at stimulere børns motoriske færdigheder og have det sjovt sammen.

Farvet bold: Levende farver til leg og sjov

Vores farvede bold er sjov og levende. Denne bold er lavet af holdbar plastik og findes i forskellige farver, der tiltrækker børnenes opmærksomhed. Børnene kan kaste, gribe eller rulle bolden og lege forskellige boldspil. Den farverige bold vil gøre legen endnu sjovere og spændende. Prøv vores farvede bold og se dine børn have det sjovt.

Amerikansk Fodbold: Leg som en professionel

Drømmer dit barn om at være en professionel amerikansk fodboldspiller? Med vores amerikansk fodbold legetøj kan de leve deres drøm ud. Denne bold er formet som en fodbold og er lavet af holdbar plastik. Børnene kan kaste, gribe og løbe med bolden, præcis som de professionelle spillere gør det. Det er en sjov og aktiv måde at træne børns motoriske færdigheder og nyde udendørs leg.Du kan finde endnu flere spændende og sjove plastik legetøjsvarianter i vores udvalg. Uanset om du leder efter boldspil, dyr eller noget helt andet, har vi det hele. Alt vores plastik legetøj er af høj kvalitet, holdbart og sikkert at lege med. Så gør dit børns leg endnu sjovere og mere spændende med vores fantastiske plastik legetøj.

Filter

Pris
DKK 8 DKK 100
Dyr
mere.. mindre
Højde
12 180
Bredde
30 280
Dybde
45 340
Størrelse
mere.. mindre
Filter