Gulvlamper

Gulvlamper

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • E27 Trægulvlampe med 28cm Beige Lampeskærm og Brun Base E27 Trægulvlampe med 28cm Beige Lampeskærm og Brun Base
  Sendes inden for 4-6 dage
  E27 Trægulvlampe med 28cm Beige Lampeskærm og Brun Base
  8433325218218

  Opgrader dit hjem med denne moderne E27 trægulvlampe, der kombinerer en elegant 28 cm beige lampeskærm med en varm brun base. Perfekt til at skabe hygge og belysning i ethvert rum.Mængde: 1 stk. Produktbeskrivelse: Med fodkontakt Wire længde: 1,8m Produktfarve: Hvid Hovedmaterialer: Træ

  DKK 704,00
  •  Forbrug

   MAX 60W
 • Grå Metalgulvlampe - E14, 31cm Lampeskærm, Grå Fod Grå Metalgulvlampe - E14, 31cm Lampeskærm, Grå Fod
  Sendes inden for 4-6 dage
  Grå Metalgulvlampe
  E14, 31cm Lampeskærm, Grå Fod
  8433325218249

  Opgrader dit hjem med denne elegante grå metalgulvlampe. Perfekt til at skabe hyggelig belysning og stilfuldt design i ethvert rum.Mængde: 1 stk. Produktbeskrivelse: Med fodkontakt Ledningslængde: 1,8 m Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Stål

  DKK 280,00
  •  Forbrug

   MAX 40W
 • Metalgulvlampe E27, 30cm, Hvid Lampeskærm, Sort Base Metalgulvlampe E27, 30cm, Hvid Lampeskærm, Sort Base
  Sendes inden for 4-6 dage
  Metalgulvlampe E27, 30cm, Hvid Lampeskærm, Sort Base
  8433325218232

  Opgrader dit hjem med denne elegante metalgulvlampe i hvid og sort. Skab hyggelig belysning med stil.Mængde: 1 stk. Kabellængde: 1.8m Produktfarve: Hvid Hovedmaterialer: Stål

  DKK 424,00
  •  Forbrug

   MAX 60W
 • Sort Metal Gulvlampe E27 med Sort Lampeskærm og Base Sort Metal Gulvlampe E27 med Sort Lampeskærm og Base
  Sendes inden for 4-6 dage
  Sort Metal Gulvlampe E27 med Sort Lampeskærm og Base
  8433325218225

  Opgrader din indretning med denne elegante sort metal gulvlampe. Med sin sorte lampeskærm og base tilføjer den stil og stemning til ethvert rum i dit hjem.Mængde: 1 stk. Produktbeskrivelse: Med fodkontakt Kabellængde: 1,8m Produktfarve: Sort Hovedmaterialer: Stål

  DKK 578,00
  •  Forbrug

   MAX 60W

Gulvlamper

En gulvlampe er et essentielt element i enhver boligindretning. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvlamper, der passer til enhver stil og smag. Uanset om du leder efter en moderne, vintage eller industrielt inspireret gulvlampe, har vi noget for dig. Vores sortiment omfatter også gulvlamper i naturlige materialer, der tilføjer en unik og elegant touch til dit hjem.

Lamper til hjemmet

Lamper er ikke blot en praktisk lyskilde, de er også en vigtig del af indretningen i ethvert hjem. Vores udvalg af lamper til hjemmet inkluderer et bredt udvalg af gulvlamper, der kan hjælpe med at skabe den rette atmosfære i rummet. Vores gulvlamper er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, og de er fremstillet af holdbare materialer af høj kvalitet.

Trægulvlamper

Vores trægulvlamper er en perfekt kombination af elegance og naturlighed. De er fremstillet af ægte træ og har en varm og behagelig belysningseffekt. Den træagtige base tilføjer et naturligt touch til din indretning, mens den beige lampeskærm skaber en blød og diffus belysning i rummet. Vores trægulvlamper er ideelle til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

Metalgulvlamper

Hvis du foretrækker et mere moderne og minimalistisk look, er vores metalgulvlamper det perfekte valg for dig. De har en slank og stilfuld design, der passer godt til moderne indretning. Vores sortiment omfatter både sorte og hvide metalgulvlamper med matchende lampeskærme og baser. Disse lamper er ideelle til at tilføje et strejf af elegance og stil til ethvert rum i dit hjem.

E27 gulvlamper

Alle vores gulvlamper er udstyret med E27 fatninger, der giver dig mulighed for at bruge en bred vifte af pærer og skabe den ønskede belysning. E27 fatningen er den mest almindelige fatningstype og er kompatibel med de fleste pærer på markedet. Uanset om du foretrækker LED, halogen eller glødepærer, kan du nemt finde den rette pære til din E27 gulvlampe.

Lampeskærme til gulvlamper

Lampeskærmen spiller en vigtig rolle i en gulvlamps design og funktionalitet. Vores udvalg af gulvlamper inkluderer forskellige lampeskærme i forskellige farver, former og størrelser. Fra beige til hvid til grå, vores lampeskærme kommer i forskellige nuancer, der kan passe til enhver indretningsstil. Du kan også vælge mellem lampeskærme i forskellige materialer som stof, papir eller metal.

Sorte gulvlamper

Sorte gulvlamper er populære på grund af deres stilfulde og dristige udseende. Vores sortiment omfatter flere sorte gulvlamper med forskellige design og stilarter. Uanset om du leder efter en slank og minimalistisk sort gulvlampe eller en mere dekorativ og unik model, har vi noget, der passer til dine behov. Vores sorte gulvlamper kan give dit hjem et sofistikeret og elegant udtryk.

Beige lampeskærm

Beige lampeskærme er tidløse og alsidige og passer godt til mange forskellige farver og stilarter i indretningen. En beige lampeskærm skaber en blød og varm belysning i rummet og skaber en hyggelig atmosfære. Vores udvalg af gulvlamper inkluderer flere modeller med beige lampeskærme i forskellige størrelser og designs. Uanset om du har brug for en lille eller stor lampeskærm, kan du finde den perfekte beige gulvlampe hos os.

Brun base

En brun base tilføjer et naturligt og varmt udseende til en gulvlampe. Vores trægulvlamper har brune baser, der er fremstillet af ægte træ og har en naturlig skønhed. En gulvlampe med en brun base kan fungere som et smukt og dekorativt element i din indretning og tilføjer en organisk følelse til rummet. Vores brunbaserede gulvlamper er både stilfulde og funktionelle og tilbyder et behageligt og afslappende lys.

Hvid lampeskærm

En hvid lampeskærm giver en ren og lys atmosfære i rummet. Vores hvide lampeskærme til gulvlamper kommer i forskellige størrelser og designs og kan passe til enhver indretningsstil. En hvid lampeskærm skaber en diffus belysning, der er perfekt til afslapning og læsning. Uanset om du har brug for en lille, mellemstor eller stor hvid lampeskærm, kan du finde den rette gulvlampe hos os.

Grå gulvlampe

Grå gulvlamper tilføjer et moderne og stilfuldt touch til indretningen. Vores udvalg af grå gulvlamper inkluderer forskellige modeller med grå lampeskærme og fødder. En grå gulvlampe kan være et flot og neutralt element i din indretning og give en behagelig belysning i rummet. Uanset om du har brug for en grå gulvlampe med en lampeskærm i stof, papir eller metal, har vi noget, der passer til dine præferencer.

E14 lampefatning

Udover E27 fatninger tilbyder vi også gulvlamper med E14 fatninger. E14 fatningen er mindre og mere kompakt end E27 fatningen og bruges normalt til mindre lamper. Vores udvalg af E14 gulvlamper inkluderer forskellige modeller med forskellige designs og stilarter. Uanset om du har brug for en E14 gulvlampe til at lysne et hjørne af rummet eller som ekstra belysning i et hyggeligt læsehjørne, kan du finde den rette gulvlampe hos os.

Grå fod

En grå fod til en gulvlampe kan tilføje et moderne og stilfuldt touch til din indretning. Vores udvalg af grå gulvlamper inkluderer lamper med grå fødder, der er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. En grå fod kan være et smukt og neutralt element i din indretning og kan passe godt til mange forskellige farver og stilarter. Vores gråfodede gulvlamper er både moderne og elegante og tilbyder en behagelig belysning i rummet.

Moderne gulvlamper

Hvis du er til en mere minimalistisk og strømlinet indretning, er vores moderne gulvlamper det perfekte valg for dig. Vores sortiment af moderne gulvlamper inkluderer lamper med slanke og strømlinede designs, der passer godt til moderne indretningsstile. De er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed. Vores moderne gulvlamper kan være det perfekte statement-stykke i dit hjem og tilføje stil og karakter til rummet.

Vintage gulvlamper

Hvis du er til en mere retro og vintage stil, er vores udvalg af vintage gulvlamper noget for dig. Disse lamper er inspireret af æstetikken fra fortiden og tilføjer et strejf af nostalgi til indretningen. Vores vintage gulvlamper har ofte dekorative detaljer og unikke designs, der skiller sig ud. Uanset om du vælger en vintage gulvlampe i messing, kobber eller sort, kan du skabe et autentisk vintage look i dit hjem.

Industrielle gulvlamper

Industrielle gulvlamper er populære på grund af deres robuste og rå udseende. Vores udvalg af industrielle gulvlamper inkluderer lamper med metalrammer, eksponerede pærer og rå finish. Disse lamper er perfekte til at tilføje et industrielt touch til din indretning og skabe en urban og moderne atmosfære. Uanset om du foretrækker en sort, sølv eller guld industrielt gulvlampe, kan du finde det hos os.

Naturlige materialer til gulvlamper

Hvis du elsker naturen og naturlige materialer, vil vores udvalg af gulvlamper i naturlige materialer appellere til dig. Vores lamper er fremstillet af materialer som træ, bambus og papir, der giver en naturlig og varm følelse i rummet. Disse naturlige materialer tilføjer en unik og organisk touch til din indretning og kan skabe en afslappet og hyggelig atmosfære i dit hjem.

Designergulvlamper

Hvis du værdsætter godt design og kreativitet, vil vores udvalg af designergulvlamper falde i din smag. Vi samarbejder med anerkendte designere for at kunne tilbyde unikke og stilfulde designs, der skiller sig ud. Vores designergulvlamper har ofte innovative funktioner og er fremstillet af førsteklasses materialer. Med en designergulvlampe kan du give dit hjem et eksklusivt og enestående look.

Stilfulde gulvlamper

En stilfuld gulvlampe kan være et smukt og elegant element i indretningen. Vores sortiment af stilfulde gulvlamper inkluderer lamper i forskellige farver, former og designs, der kan tilpasse sig enhver indretningsstil. Uanset om du er til moderne, klassisk eller retro stil, kan du finde den rette stilfulde gulvlampe hos os. Vores stilfulde gulvlamper er både æstetisk tiltalende og funktionelle og kan skabe en behagelig belysning i rummet.

Prisvenlige gulvlamper

Vi forstår vigtigheden af at have kvalitetslamper til en overkommelig pris. Derfor tilbyder vi prisvenlige gulvlamper, der passer til ethvert budget. Vores udvalg af prisvenlige gulvlamper inkluderer lamper i forskellige prisklasser, så du kan finde den rette lampe til dit hjem uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores prisvenlige gulvlamper er stadig fremstillet af holdbare materialer og giver en god belysning i rummet.

Filter

Pris
DKK 224 DKK 564
Forbrug
40 60
Fatning
14 27
Diameter
220 390
Filter