LED pærer

LED pærer

158 varer
Viser 1 - 104 af 158 produkter

LED pærer

Smart home belysning

LED pærer er en vital del af smart home belysning. Disse teknologisk avancerede pærer giver dig mulighed for at styre lysintensiteten, farvetemperaturen og endda farverne via din smartphone eller stemmekommandoer. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære til en aften hjemme eller ønsker at tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter, er LED pærer det perfekte valg.

Wi-Fi Smart LED-Pære A60

Stor Spredning | E27 9W | RGB+CCT Wi-Fi Smart LED-Pære A60 er en af de mest populære valgmuligheder inden for smart home belysning. Denne pære har en stor spredning, hvilket betyder, at den kan levere lys til et større område i dit hjem. Med en effekt på 9W og RGB+CCT-funktionen kan du justere både farven og farvetemperaturen for at matche din stemning eller indretning.

WiFi Smart LED GU10

5W CCT WiFi Smart LED GU10 er perfekt til spotbelysning i dit smart home. Med en effekt på 5W og CCT-funktionen kan du justere farvetemperaturen og skabe den ønskede atmosfære i et specifikt område. Denne GU10-pære fungerer problemfrit sammen med dit smart home-system og kan styres via din smartphone.

Smart LED Glødelampe G80

E27 6W CCT/Klar - WB Smart LED Glødelampe G80 er en fantastisk erstatning for traditionelle glødepærer. Med en effekt på 6W og CCT/Klar funktionen kan du både regulere lysstyrken og farvetemperaturen. Denne pære passer perfekt ind i lamper med E27-sokkel og er kompatibel med smart home-systemer.

Smart LED Filament G95

6W CCT E27 - Klar Hvis du leder efter en vintage stil, er Smart LED Filament G95 den perfekte løsning. Med en effekt på 6W og CCT-funktionen kan du justere lysstyrken og farvetemperaturen i rummet. Pæren har en E27-sokkel og er designet til at give et klart lys, der ligner de traditionelle glødepærer.

Smart LED Filament G125

E27 6W CCT/Klar Smart LED Filament G125 er en imponerende pære med en effekt på 6W og CCT/Klar funktionen. Denne pære er velegnet til større lamper og kan lyse rummet op med et klart og behageligt lys. Den giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter behov.

Smart LED Filament ST64

E27 6W CCT/Klar - WB Smart LED Filament ST64 er perfekt til at skabe en vintage atmosfære i dit smart home. Pæren har en effekt på 6W og CCT/Klar funktionen, så du kan justere lysstyrken og farvetemperaturen efter dine ønsker. Med en E27-sokkel er denne pære let at installere i din eksisterende belysning.

Smart LED Pære WB C37

E14 6.5W RGB+CCT Smart LED Pære WB C37 kombinerer avanceret belysningsteknologi og smart home-funktionalitet. Med en effekt på 6.5W og RGB+CCT-funktionen kan du justere både farverne og farvetemperaturen for at skabe den ønskede atmosfære i dit hjem. Denne pære har en E14-sokkel og er let at integrere i dit smart home-system.

WB Smart LED GU10

6W CCT WB Smart LED GU10 er et fremragende valg til spotbelysning i dit smart home. Med en effekt på 6W og CCT-funktionen kan du justere farvetemperaturen og skabe det perfekte lys til ethvert rum. Denne GU10-pære har en lang levetid og giver dig mulighed for at styre belysningen via din smartphone.

Smart LED Pære A60

E27 9W RGB+CCT - WB Smart LED Pære A60 er specielt designet til at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit smart home. Med en effekt på 9W og RGB+CCT-funktionen kan du tilpasse både farverne og farvetemperaturen for at skabe den ønskede belysning. Denne pære har en E27-sokkel og fungerer problemfrit sammen med dit smart home-system.

Smart LED Filament G45

E27 4.5W CCT/Klar Smart LED Filament G45 er ideel til små lamper og mindre rum. Med en effekt på 4.5W og CCT/Klar funktionen kan du justere lysstyrken og farvetemperaturen efter dine præferencer. Denne pære har en E27-sokkel og kan nemt installeres i dit smart home-system.

Smart LED Filament C35

E27 4.5W CCT/Klar Smart LED Filament C35 er en kompakt og stilfuld pære, der er perfekt til dine smart home-belysningsbehov. Med en effekt på 4.5W og CCT/Klar funktionen kan du tilpasse belysningen til enhver situation. Denne pære har en E27-sokkel og kan bruges i forskellige lamper rundt omkring i dit hjem.Gennemgå denne omfattende samling af LED pærer, der er designet til at opfylde alle dine smart home-belysningsbehov. Uanset om du ønsker en justerbar farvetemperatur eller farvet belysning, har vi den rigtige pære til dig. Lad dig inspirere af vores udvalg af produkter og opgrader din belysning til det næste niveau af smart home-funktionalitet. Gør dit hjem mere intelligent med LED pærer og skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Filter

Pris
DKK 37 DKK 336
Forbrug
0 15
Fatning
10 27
Lysstyrke
350 1520
Diameter
35 125
Filter