WB Smart LED GU10 6W CCT

Aigostar Aigostar

19590-0

New product

WB Smart LED GU10 6W CCT Udvid

Oplev det skarpe lys og farvetemperaturjustering af vores WB Smart LED GU10 6W CCT pære - den perfekte løsning til at skabe den rette atmosfære i dit hjem.

Mængde: 1 stk
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

WB Smart LED GU10 6W CCT er en kraftfuld og energieffektiv LED pære, der har en GU10 fatning, hvilket gør den nem at installere i eksisterende armaturer. Med en effekt på 6W kan denne LED pære erstatte en traditionel 42W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Lysstyrken på 510 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader sikrer en jævn og bred belysning, der gør det ideelt til både generel belysning og accentbelysning. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver gengives naturligt og ægte, hvilket er vigtigt, hvis man ønsker at skabe de rette omgivelser og stemning.

Pæren tilsluttes nemt til en 230V strømkilde, og dens kompakte dimensioner på 59 x Ø50 mm gør den velegnet til en række forskellige applikationer. Den har desuden en forventet levetid på op til 25.000 timer, hvilket betyder, at den vil holde i lang tid, før den skal udskiftes.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af dette produkt. Det er velegnet til brug både i hjemmet, på kontoret eller i kommercielle miljøer.

WB Smart LED GU10 6W CCT leverer en behagelig og effektiv belysning, der opfylder langt de flestes behov. Med sin høje lyskvalitet, energieffektive teknologi og holdbarhed er det et pålideligt valg til enhver belysningsapplikation.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke510 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde59 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat42W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.