Aigostar LED A5 GU10
5x 4W 3000K

Aigostar Aigostar

New product

Aigostar LED A5 GU10 - 5x 4W 3000K Udvid

Med den fornyede Aigostar A5 LED-serie

Har du fundet den ideelle erstatning for den traditionelle glødepære. Lysvinklen er 120-160°, hvilket gør den velegnet til alle rum i huset. Denne serie har ikke blot et let udseende, men er også udstyret med højtydende LED-chips, der sikrer en ensartet belysning uden at blænde.

Høj farvegengivelse (CRI > 80) for levende farver

LED-pærerne fra Aigostar har altid en CRI på over 80, tæt på solens værdi (100), hvilket gør farverne livagtige og naturlige.

Meget lavt energiforbrug

Ved at erstatte traditionelle pærer med en LED-alternativ fra Aigostar spares der straks meget energi og bidrages til en bæredygtig verden. Effektforbruget på 4W kan sammenlignes med en 25W halogenpære.

Høj kvalitetsfinish

Denne LED-pære har en velkendt form og tilbyder de nyeste innovationer, mens den bevarer udseendet og følelsen af en traditionel pære.

Levetid på op til 25.000 timer

Tekniske parametre:

Mærke: Aigostar
Effekt: 4 watt
CRI: 80Ra
Fatning: GU10
EEI: A+
Spænding: 230V
Farvetemperatur: 3000K
PF: >0,5
Energiforbrug pr. 1000 timer: 4kwh/1000h
Lysstyrke: 240lm
Dæmpbar: Nej
Højde: 55 mm

Læs mere..

  • Varm

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de LED-indendørsbelysningsprodukter, der er opkaldt efter serien - A5. Den nye serie af produkter er fuldstændig udviklet i overensstemmelse med standarden for traditionelle glødelamper, og den ensartede nye LED-form gør det muligt for den at optræde på pærmarkedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj anerkendelse. Denne serie af produkter udsender en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Patentetui Produkterne er lavet af høj varmeledningsevne og varmedissiperende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastfolie. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED.
Fremragende lysudnyttelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende og alle pærerne har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af det tyske TUV GS, CE-certificering.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、Venligst tab ikke lampen eller skub til den.
2、Venligst ikke adskil lampen, lav ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilation.
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 47W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke A (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.