Drikke- og foderskåle

Drikke- og foderskåle

183 varer
Viser 1 - 104 af 183 produkter

Drikke- og foderskåle til dine kæledyr

Drikke- og foderskåle er essentielle produkter, når det kommer til at tilbyde dine kæledyr den rette ernæring og væskebalance. Hos Møbler og senge har vi et bredt udvalg af kvalitets skåle, der er designet til at imødekomme behovene hos både hunde og katte. Vores sortiment omfatter forskellige størrelser, farver og materialer for at sikre, at dine kæledyr får den bedst mulige oplevelse under måltidstid. Læs videre for at opdage vores udvalg af drikke- og foderskåle.

Transparent Rød kæledyrsskål

Vores transparente røde kæledyrsskål er en populær mulighed for små hunde og katte. Med sine dimensioner på 17,5 x 17,5 x 5,7 cm er denne skål ideel til mindre kæledyr. Den gennemsigtige røde farve tilføjer et livligt touch til din indretning, samtidig med at den gør det nemt for dig at holde øje med mængden af mad eller vand i skålen. Denne skål er også tilgængelig i størrelserne medium og stor for at imødekomme forskellige behov.

Gennemsigtig Blå kæledyrsskål

Vores gennemsigtige blå kæledyrsskål er den perfekte løsning til mellemstore kæledyr. Med dimensioner på 20,5 x 20,5 x 6,4 cm er denne skål rummelig nok til at opfylde din hunds eller kats ernæringsbehov. Den gennemsigtige blå farve tilføjer en frisk og moderne æstetik til dit hjem. Hvis du har en større hund eller kat, tilbyder vi også denne skål i en større størrelse på 24 x 24 x 7,2 cm.

Dobbelt skål til kæledyr

Vores dobbelte kæledyrsskåle er perfekte til dem, der har mere end ét kæledyr eller ønsker at give deres kæledyr både mad og vand på samme tid. Den gennemsigtige røde skål, med dimensioner på 28,5 x 16,5 x 5,7 cm, giver mulighed for at servere både mad og vand på én gang. Hvis du foretrækker den gennemsigtige blå farve, er dette også muligt med vores medium-sized skål på 32,5 x 20,5 x 6,8 cm. For større kæledyr tilbyder vi også en stor dobbelt skål på 36 x 22,5 x 7,8 cm i både gennemsigtig rød og blå.

Plastik Drikkeflasker og Automater

Udover vores brede udvalg af skåle tilbyder vi også plastik drikkeflasker og automater til dine kæledyr. En pink foderautomat på 1,5L er ideel til at opbevare og servere tørkost til dine kæledyr. Den gennemsigtige røde farve giver et attraktivt udseende, og dens dimensioner på L29 x B17 x H23 cm gør den perfekt til katte og små hunde. Vi har også en blå gennemsigtig foderfordeler på 1,5L med de samme dimensioner, der gør det nemt for dine kæledyr at få adgang til deres tørfoder.

Rustfrit Stål Skridsikker Skål

Hvis du leder efter en holdbar og skridsikker løsning til dine kæledyrs måltidstider, tilbyder vi også rustfri stål skåle. Vores rustfri stål skridsikre katte- og hundeskåle er ideelle til at forhindre at skålen flytter sig, mens dit kæledyr spiser eller drikker. De kommer i forskellige størrelser og designs, herunder skåle med prægede kanter og skåle med sidepræget mønster. Vores rustfri stål skåle er sikre at bruge og nemme at rengøre, hvilket gør dem til en praktisk løsning for dit kæledyrs måltidstider.

Opdag vores fulde sortiment af drikke- og foderskåle

Ud over de nævnte produkter har vi et bredt udvalg af drikke- og foderskåle i forskellige størrelser, farver og materialer. Uanset om du har en kat, en hund eller begge dele, har vi de rette skåle til dit kæledyrs behov. Vi tilbyder også en række tilbehør såsom plastik drikkeflasker og automater for at gøre det endnu nemmere for dig at tage dig af dine kæledyrs behov. Udforsk vores fulde sortiment og find de perfekte drikke- og foderskåle til dine kæledyr.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dyr
mere.. mindre
Højde
7 1380
Bredde
43 300
Dybde
65 450
Størrelse
mere.. mindre
Filter