Gadelamper

Gadelamper

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter
  • Dob Slim LED Gadelygte 30W - 6500K Dob Slim LED Gadelygte 30W - 6500K
    Kulør: Kold
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dob Slim LED Gadelygte 30W
    6500K
    13801

    Opgrader din udendørs belysning med Dob Slim LED Gadelygte 30W i køligt hvidt lys. Perfekt til at lyse din indkørsel op med stil.Mængde: 1 stk. Ledningslængde: 300mm Wire: 3x1.0mm² Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Aluminium Ydre materiale: Aluminium

    DKK 238,00
    •  Lysstyrke

      2550lm
    •  Forbrug

      30W
    •  Spredning

      110°
  • Slim LED Gadelys 50W 6500K DOB Slim LED Gadelys 50W 6500K DOB
    Kulør: Kold
    Sendes inden for 7-9 dage
    Slim LED Gadelys 50W 6500K DOB
    13802

    Opgrader dit udendørs rum med vores moderne Slim LED gadelys med imponerende 50W lysstyrke og kølig 6500K farvetemperatur. Oplev en effektiv og energibesparende belysning med det innovative DOB design.Mængde: 1 stk. Kabellængde: 300mm Kabel: 3x1.0mm² Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Aluminium Ydre materiale: Aluminium

    DKK 359,00
    •  Lysstyrke

      4500lm
    •  Forbrug

      50W
    •  Spredning

      110°
  • Slim LED Gadelampe DOB 100W 6500K Slim LED Gadelampe DOB 100W 6500K
    Kulør: Kold
    Sendes inden for 4-6 dage
    Slim LED Gadelampe DOB 100W 6500K
    13803

    Få et klart og kraftfuldt lys med vores Slim LED Gadelampe DOB 100W i køligt hvidt lys. Perfekt til udendørs belysning og sikkerhed om natten.Mængde: 1 stk. Trådlængde: 300mm Tråd: 3x1.0mm² Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Aluminium Ydre materiale: Aluminium

    DKK 527,00
    •  Lysstyrke

      9300lm
    •  Forbrug

      100W
    •  Spredning

      100°
  • DOB Slim LED Gadebelysning 150W 6500K DOB Slim LED Gadebelysning 150W 6500K
    Kulør: Kold
    Sendes inden for 4-6 dage
    DOB Slim LED Gadebelysning 150W 6500K
    13804

    Opgrader din udendørs belysning med DOB Slim LED Gadebelysning i 150W og 6500K. Skab en lys og tryg atmosfære omkring dit hjem med denne energieffektive løsning.Mængde: 1 stk. Wire længde: 300mm Wire: 3x1.0mm² Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Aluminium Ydre materiale: Aluminium

    DKK 643,00
    •  Lysstyrke

      13200lm
    •  Forbrug

      150W
    •  Spredning

      110°
  • DOB Slim LED Gadelygte 200W 6500K DOB Slim LED Gadelygte 200W 6500K
    Kulør: Kold
    Sendes inden for 4-6 dage
    DOB Slim LED Gadelygte 200W 6500K
    13805

    Opgrader din udendørs belysning med den kraftfulde DOB Slim LED Gadelygte på 200W og 6500K. Skab en lys og sikker atmosfære i din have eller indkørsel med denne energieffektive og stilfulde gadelygte.Mængde: 1 stk. Key: You are a helpful assistant

    DKK 792,00
    •  Lysstyrke

      17400lm
    •  Forbrug

      200W
    •  Spredning

      90°
  • Ø48 mm Gadelampe Arm/Tilbehør Ø48 mm Gadelampe Arm/Tilbehør
    Sendes inden for 4-6 dage
    Ø48 mm Gadelampe Arm/Tilbehør
    8433325297046

    Opgrader din udendørs belysning med denne robuste arm til gadelamper. Med en diameter på 48 mm er den perfekt til at skabe en smuk og funktionel belysning langs din indkørsel eller fortov.Mængde: 1 stk. Længde: 500mm Hovedmaterialer: Stål

    DKK 48,00

Gadelamper - Perfekt udendørs belysning til dit hjem

Udendørs belysning er afgørende for at skabe en tryg og sikker atmosfære omkring dit hjem. Gadelamper er en fremragende løsning til at opnå den rette belysning udendørs, da de giver en behagelig og stabilt lys. Hos os finder du et bredt udvalg af gadelamper, der passer til enhver stil og behov.

Dob Slim LED Gadelygte - Energibesparende og effektiv belysning

En Dob Slim LED Gadelygte er en ideel løsning, når det kommer til udendørs belysning. Med dens energibesparende LED teknologi leverer den en kraftfuld og effektiv belysning med en farvetemperatur på 6500K. Uanset om det er til offentlige rum eller private områder, vil denne gadelygte sikre en optimal belysning.

Slim LED Gadelys - Stilfuld og funktionel belysning til udendørs områder

Slim LED Gadelys er det perfekte valg til udendørs belysning, der både er stilfuld og funktionel. Med dens slanke design og kraftige lysstyrke på 6500K vil den sikre en behagelig og tryg belysning. Denne type gadelys er velegnet til både boligområder og offentlige områder, hvor der er brug for ekstra lys.

Slim LED Gadelampe - Kraftfuld og holdbar belysning til udendørs brug

Slim LED Gadelampe er et godt valg, når det kommer til udendørs belysning. Med dens kraftfulde lyskilde og høje farvetemperatur kan den belyse selv de største områder effektivt. Med dens holdbare design og høje kvalitet er denne gadelampe ideel til at skabe en tryg og sikker udendørs atmosfære.

Dob Slim LED Gadebelysning - Optimal belysning til veje og stier

Dob Slim LED Gadebelysning er designet specielt til at give optimal belysning til veje og stier. Med dens energibesparende LED teknologi og høje lumen-output er denne gadebelysning perfekt til at skabe en tydelig og tryg passage, selv på de mørkeste aftener. Denne type gadebelysning sikrer en ensartet og effektiv belysning, der er velegnet til både boligområder og offentlige områder.

Ø48 mm Gadelampe Arm/Tilbehør - Tilpasning og fleksibilitet til din udendørs belysning

Ø48 mm Gadelampe Arm/Tilbehør er ideel til at tilpasse og justere din udendørs belysning efter dine behov. Med dens fleksible og holdbare design kan du nemt montere og justere din gadelampe for at opnå den rette belysning. Uanset om det er til at skabe en tydelig sti eller belyse en indkørsel, vil denne gadelampe arm og tilbehør være et praktisk værktøj.

Gadelamper i LED - Moderne og energieffektiv belysning til udendørs brug

Gadelamper i LED er det moderne valg, når det kommer til udendørs belysning. Med deres energieffektive teknologi og holdbare lyskilder er disse gadelamper ideelle til at skabe en moderne og bæredygtig udendørs atmosfære. Med deres forskellige former og designs kan du finde den perfekte gadelampe, der passer til din stil og behov.

Gadelygter - Sikker og funktionel belysning til offentlige områder

Gadelygter spiller en vigtig rolle i at skabe sikkerhed og tryghed i offentlige områder. Med deres kraftfulde lysstyrke og holdbare design sikrer disse gadelygter en optimal belysning på gader og veje. Uanset om det er til parker, gangstier eller offentlige pladser, vil disse gadelygter være en pålidelig og effektiv løsning.

LED Gadebelysning - Energibesparende og miljøvenlig belysning til veje og stier

LED Gadebelysning er det perfekte valg til at opnå en energibesparende og miljøvenlig belysning på veje og stier. Med deres lang levetid og lave energiforbrug er disse gadebelysninger ideelle til at skabe en bæredygtig udendørs atmosfære. Med deres høje farvetemperatur og ensartede belysning sikrer de en tydelig og tryg passage.

Udendørs lamper - Skab stemning og atmosfære rundt om dit hjem

Udendørs lamper er ideelle til at skabe stemning og atmosfære rundt om dit hjem. Med deres forskellige designs og lysstyrke kan du vælge den rette udendørs lampe, der passer til din stil og behov. Uanset om det er til terrassen, indkørslen eller haven, vil disse udendørs lamper give dig den rette belysning og skabe en hyggelig atmosfære.

Energibesparende gadelamper - Reducér energiforbruget og spar penge

Energibesparende gadelamper er en fremragende løsning til at reducere energiforbruget og spare penge på din udendørs belysning. Med deres effektive LED teknologi og lave energiforbrug kan du opnå den rette belysning uden at belaste energiforbruget. Disse energibesparende gadelamper er både miljøvenlige og omkostningseffektive.

Moderne gadelamper - Skab et stilfuldt og moderne udendørs rum

Moderne gadelamper er ideelle til at skabe et stilfuldt og moderne udendørs rum. Med deres innovative designs og høje kvalitet vil disse gadelamper tilføje et æstetisk touch til dit udendørs område. Uanset om det er til boligområder eller kommercielle områder, vil disse moderne gadelamper være et stilfuldt valg.

Høj kvalitet udendørs belysning - Holdbar og pålidelig belysning til udendørs brug

Høj kvalitet udendørs belysning er nøglen til en holdbar og pålidelig belysning udendørs. Med vores udvalg af gadelamper kan du være sikker på at få en belysning, der lever op til høje kvalitetsstandarder. Med deres robuste design og lang levetid garanterer disse gadelamper en pålidelig og holdbar belysning.

Vandalismesikre gadelamper - Sikkerhed og holdbarhed i udendørs belysning

Vandalismesikre gadelamper er designet til at sikre sikkerhed og holdbarhed i udendørs belysning. Med deres robuste konstruktion og sikringssystemer er disse gadelamper modstandsdygtige over for hærværk og skader. Uanset om det er til offentlige områder eller boliger, kan du stole på, at disse vandalismesikre gadelamper vil opretholde en pålidelig belysning.

Vejlamper - Ensartet og tydelig belysning på veje

Vejlamper er afgørende for at sikre en ensartet og tydelig belysning på veje. Med deres kraftfulde lysstyrke og høje farvetemperatur sikrer disse vejlampere en sikker passage, selv på mørke veje. Uanset om det er til landeveje eller byområder, vil disse vejlampere levere en pålidelig og effektiv belysning.

Vejbelysning - Opnå den rette belysning på veje og gader

Vejbelysning er afgørende for at opnå den rette belysning på veje og gader. Med vores udvalg af gadelamper kan du finde den perfekte vejlampe, der passer til dit behov og budget. Uanset om det er til reparation af eksisterende vejbelysning eller installering af ny, kan du stole på vores vejlamper til at levere den rette belysning.

Udendørs lysløsning - Skab den rette atmosfære i dit udendørs område

Udendørs lysløsning er afgørende for at skabe den rette atmosfære i dit udendørs område. Vores udvalg af gadelamper giver dig mulighed for at vælge den rette belysning, der passer til din stil og behov. Uanset om det er til en hyggelig terrasse eller en oplyst have, vil vores udendørs lysløsninger give dig den rette belysning og skabe den ønskede atmosfære.

Filter

Pris
DKK 38 DKK 634
Forbrug
30 200
Lysstyrke
2550 17400
Dybde
129 235
Filter