E14 fatning

E14 fatning

26 varer
Viser 1 - 26 af 26 produkter

E14 fatning - Alt du skal vide om E14 fatninger

E14 fatning er en populær type fatning, der anvendes til en bred vifte af lamper og armaturer. Denne fatning har et diameter på 14 millimeter og er beregnet til E14 pærer, der typisk bruges i mindre lamper og dekorative armaturer. I denne artikel vil vi udforske forskellige typer E14 fatninger og tilbehør, der kan bruges sammen med dem.

E14 lampeholder - Sikre en pålidelig og holdbar forbindelse

En E14 lampeholder er afgørende for at sikre en pålidelig og holdbar forbindelse mellem E14 fatningen og pæren. Disse lampeholdere kan være lavet af forskellige materialer som plastik, bakelit eller metal. Det er vigtigt at vælge en lampeholder af høj kvalitet for at undgå problemer som dårlig kontaktføring eller tab af strøm.

Adapter E14 - Muliggør fleksibel brug af forskellige pærer

En adapter E14 er et praktisk tilbehør, der giver dig mulighed for at konvertere en E14 fatning til en anden type fatning. For eksempel kan du bruge en adapter til at konvertere en E14 fatning til GU10, G9 eller endda E27 fatning. Dette giver dig fleksibilitet til at bruge forskellige typer pærer i dine lamper og armaturer uden at skulle udskifte hele fatningen.

Sort E14 fatning - Tilføj en elegant touch til dit interiør

En sort E14 fatning kan være et stilfuldt valg til lamper og armaturer, der passer til et moderne eller minimalistisk interiør. Den sorte farve tilføjer en elegant touch og kan være et godt match til andre sort-farvede elementer i rummet. Vælg en sort E14 fatning af god kvalitet for at sikre en holdbar og æstetisk tiltalende løsning.

Hvid plastik E14 fatning - En klassisk og alsidig løsning

En hvid plastik E14 fatning er en klassisk og alsidig løsning til lamper og armaturer. Den hvide farve passer godt til de fleste interiørstile og kan nemt kombineres med andre farver. Plastikmaterialet giver en let og holdbar løsning, der er velegnet til en bred vifte af applikationer. Vælg en hvid plastik E14 fatning af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar forbindelse.

Bakelit E14 fatning - Et retrovalg med charme

Hvis du er på udkig efter et retrovalg med charme, kan en bakelit E14 fatning være det perfekte valg. Bakelit er et holdbart og varmebestandigt materiale, der blev brugt i mange lamper og armaturer i midten af det 20. århundrede. En bakelit E14 fatning tilføjer en vintage touch til din indretning og passer godt til retro- eller industrielle stilarter.

Adapter E14 til GU10 og G9 - Flere muligheder til dine lamper

Med en adapter E14 til GU10 eller G9 kan du udvide brugsmulighederne for dine lamper betydeligt. Disse adaptere giver dig mulighed for at konvertere en E14 fatning til en GU10 eller G9 fatning, hvilket åbner op for brug af forskellige typer pærer og lamper. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at opgradere dine eksisterende lamper eller tilføje nye funktioner til dem.

E14 halvgang fatning - En nem løsning til hurtig montage

En E14 halvgang fatning er designet med hurtig tilslutning i tankerne. Denne type fatning har en halvgevind mekanisme, der gør det nemt og bekvemt at montere og afmontere pærer. Dette er især nyttigt, når du skal udskifte eller rengøre pæren. Vælg en E14 halvgang fatning af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar tilslutning.

E14 fuld gevind fatning - En sikker løsning til fast installation

En E14 fuld gevind fatning er ideel til faste installationer, hvor pæren ikke skal fjernes regelmæssigt. Denne type fatning har et fuldt gevind, der sikrer en sikker og stabil tilslutning. Vælg en E14 fuld gevind fatning af god kvalitet for at sikre en holdbar og pålidelig installation.

E14 hurtigtilslutnings fatning - Spar tid og besvær

En E14 hurtigtilslutnings fatning er designet til at spare tid og besvær ved hurtig montering og afmontering af pærer. Denne type fatning har en speciel mekanisme, der gør det muligt at tilslutte og afmontere pærer uden brug af værktøj. Dette er især praktisk i situationer, hvor du regelmæssigt skal udskifte eller rengøre pærer.

E14 fatning med hurtig tilslutning - Praktisk og effektiv løsning

En E14 fatning med hurtig tilslutning kombinerer fordelene ved en E14 fatning med den praktiske mekanisme til hurtig tilslutning. Denne type fatning er designet til nem og bekvem tilslutning af pærer uden behov for værktøj. Vælg en E14 fatning med hurtig tilslutning af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og effektiv løsning.

E14 til GU10 adapter - Konvertering i en håndevending

En E14 til GU10 adapter er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for at konvertere en E14 fatning til en GU10 fatning med lethed. Dette åbner op for brugen af GU10 pærer og lamper i dine eksisterende E14 fatninger. Vælg en E14 til GU10 adapter af god kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar konvertering.

E14 til G9 adapter - Udvid dine lampevalg

Med en E14 til G9 adapter kan du udvide dine lampevalg betydeligt. Denne adapter giver dig mulighed for at konvertere en E14 fatning til en G9 fatning, så du kan bruge G9 pærer og lamper i dine E14 fatninger. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at opgradere dine eksisterende lamper eller tilføje forskellige lyskilder til dem.

E14 til E27 adapter - Tilpas dine fatninger til E27 pærer

En E14 til E27 adapter er en essentiel komponent, hvis du ønsker at tilpasse dine E14 fatninger til E27 pærer. Med denne adapter kan du bruge E27 pærer og lamper i dine eksisterende E14 fatninger uden at skulle udskifte hele fatningen. Vælg en E14 til E27 adapter af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar tilslutning.

Plastik E14 fatning med hurtigtilslutning - Holdbar og nem at bruge

En plastik E14 fatning med hurtigtilslutning er et populært valg på grund af sin holdbarhed og nemme brug. Plastikmaterialet gør fatningen let og modstandsdygtig over for stød og vibrationer. Den hurtige tilslutningsmekanisme gør det nemt at montere og afmontere pærer uden brug af værktøj. Vælg en plastik E14 fatning med hurtigtilslutning af god kvalitet for at sikre en pålidelig og langvarig løsning.

Lampeholder plast E14 - Valget til hurtig og sikker montering

En lampeholder plast E14 er et populært valg på grund af sin hurtige og sikre montering. Plastmaterialet gør fatningen let og modstandsdygtig over for stød og vibrationer. Vælg en lampeholder plast E14 af god kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar montering af dine pærer.

Halvgennemgående gevind E14 fatning - Fleksibilitet til justering

En halvgennemgående gevind E14 fatning giver dig fleksibilitet til at justere pærens position i lamper og armaturer. Denne type fatning har en halvgennemgående gevindmekanisme, der gør det muligt at skrue pæren ind eller ud af fatningen for at opnå den ønskede justering. Vælg en halvgennemgående gevind E14 fatning af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar justering.

E14 halvgevind fatning i plastik - Let at installere og bruge

En E14 halvgevind fatning i plastik er et let og bekvemt valg til lamper og armaturer. Det plastikmateriale, der anvendes i fatningen, gør den let og modstandsdygtig over for stød og vibrationer. Den halvgevindmekanisme gør det nemt at installere og bruge fatningen. Vælg en E14 halvgevind fatning i plastik af god kvalitet for at sikre en pålidelig og holdbar løsning.

Bakelit E14 halvgevind fatning - En vintage tilføjelse til dit interiør

En bakelit E14 halvgevind fatning tilføjer en vintage touch til dit interiør. Bakelit er et holdbart og varmebestandigt materiale, der er populært blandt retro- og vintage-elskere. Kombineret med halvgevindmekanismen giver denne fatning en autentisk og charmerende løsning til dine lamper og armaturer.

Adapter PP-E14 med Afbryder - Tilpasning med bekvemt tænd/sluk-funktion

En adapter PP-E14 med afbryder giver dig ikke blot mulighed for at tilpasse en E14 fatning til en anden type fatning, men også med en praktisk tænd/sluk-funktion. Denne adapter gør det nemt at tænde eller slukke for lampen uden at skulle trække fatningen ud af stikkontakten. Vælg en adapter PP-E14 med afbryder af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og bekvem løsning.

Plastik E14 fatning med hurtigforbindelse - Enkel og pålidelig tilslutning

En plastik E14 fatning med hurtigforbindelse er en enkel og pålidelig løsning til dine lampebehov. Plastikmaterialet gør fatningen let og holdbar, mens den hurtigforbindelsesmekanisme gør det nemt at tilslutte og afmontere pærer. Vælg en plastik E14 fatning med hurtigforbindelse af god kvalitet for at sikre en pålidelig og let anvendelig løsning.

Lampeholder plast E14 med hurtigforbindelse - Nemt og bekvemt at bruge

En lampeholder plast E14 med hurtigforbindelse er et nemt og bekvemt valg til dine lamper og armaturer. Plastikmaterialet gør fatningen let og holdbar, mens den hurtige forbindelsesmekanisme gør det nemt at tilslutte og afmontere pærer. Vælg en lampeholder plast E14 med hurtigforbindelse af høj kvalitet for at sikre en pålidelig og bekvem tilslutning.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
60 60
Filter