LED loftslamper

LED loftslamper

163 varer
Underkategorier:
Viser 1 - 104 af 163 produkter

LED loftslamper

I vores kategori for LED lamper finder du et bredt udvalg af LED loftslamper. Disse lamper er designet til at blive monteret i loftet og kan tilføje både stil og funktion til ethvert rum. Vi tilbyder forskellige typer LED loftslamper med forskellige wattstyrker, farvetemperaturer og udskæringsstørrelser, så du kan finde den perfekte belysning til dit behov.

LED E5 Wave Indbygningsspot

Vores LED E5 Wave Indbygningsspot er en populær løsning til indbygning i loftet. Den har en wattstyrke på 8W og en farvetemperatur på 4000K, hvilket giver en behagelig og naturlig belysning. Denne loftslampe har en diameter på Ø95mm og er nem at montere. LED E5 Wave Indbygningsspot er både energieffektiv og holdbar, hvilket gør den til et godt valg for ethvert rum.

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot

Vores LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot er en stilfuld og funktionel løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige wattstyrker, farvetemperaturer og udskæringsstørrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit rum. Dens kantbelyste design giver en jævn og ensartet lysfordeling, mens dens indbyggede egenskaber gør det nemt at montere den i loftet. LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot er en energieffektiv og holdbar løsning, der vil blive en fantastisk tilføjelse til ethvert rum.

LED Spotlys Fitting

Er du på jagt efter en LED loftslampe med mere fokus? Så er vores LED Spotlys Fitting det rette valg for dig. Den fås i forskellige farver som hvid, satin nikkel og krom, så du kan vælge den, der passer bedst til din indretning. LED Spotlys Fitting er let at montere og kan justeres for at rette lyset i den ønskede retning. Den er både stilfuld og funktionel og vil tilføje et moderne touch til dit rum.

LED Spotlight Armatur

Vores LED Spotlight Armatur er en alsidig løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige farver som hvid, satin nikkel og krom og kan tilpasses efter dine behov. Med dens justerbare vinkel og retninger kan du skabe den perfekte lyseffekt i dit rum. LED Spotlight Armatur er nem at montere og har en lang levetid. Den er ideel til både privat og kommerciel brug.

LED Indbygningsspot

LED Indbygningsspot er en klassisk og stilfuld løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige modeller og design som TS41 og TS71, og du kan vælge den, der passer bedst til din indretning. Disse indbygningsspots har forskellige wattstyrker og farvetemperaturer og kan tilpasses efter dine præferencer. LED Indbygningsspot er energieffektiv og har en lang levetid, hvilket gør den til et bæredygtigt valg.

LED Spotskærm

Vores LED Spotskærm er en stilfuld og minimalistisk løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige farver som hvid og krom og kan tilpasses efter dine behov. Denne spændende løsning giver en blød og diffus belysning, der skaber en hyggelig stemning i rummet. LED Spotskærm er nem at montere og har en lang levetid, hvilket gør den til et godt valg for ethvert rum.

LED E6 Kantoplyst Indbygningsspot

Vores LED E6 Kantoplyst Indbygningsspot er en moderne og effektiv løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige wattstyrker, farvetemperaturer og udskæringsstørrelser, så du kan finde den perfekte balance mellem lysstyrke og energieffektivitet. Dens kantoplyste design giver en smuk og jævn lysfordeling, der vil tilføje stil og funktion til ethvert rum. LED E6 Kantoplyst Indbygningsspot er let at montere og har en lang levetid, hvilket gør den til et godt valg for både private og kommercielle rum.

LED E6 Kantbelysning

Vores LED E6 Kantbelysning er en moderne og stilfuld løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige wattstyrker og farvetemperaturer, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov. Dens kantbelyste design giver en jævn og ensartet lysfordeling, mens dens kantbelyste egenskaber gør den til en elegant tilføjelse til ethvert rum. LED E6 Kantbelysning er energieffektiv og holdbar, hvilket gør den til et miljøvenligt valg for dit hjem eller kontor.

LED Edge-Lit Indbygningsspot

Vores LED E6 Edge-Lit Indbygningsspot er en moderne og elegant løsning til loftsbelysning. Den fås i forskellige wattstyrker, farvetemperaturer og udskæringsstørrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit rum. Dens edge-lit design giver en smuk og ensartet lysfordeling og skaber en indbydende atmosfære i rummet. LED E6 Edge-Lit Indbygningsspot er nem at montere og har en lang levetid, hvilket gør den til et holdbart og energieffektivt valg.

LED Spotlys TS71S

Vores LED Spotlys TS71S er en stilfuld og funktionel løsning til loftsbelysning. Den fås i satin nikkel finish og har en justerbar vinkel, så du kan rette lyset i den ønskede retning. Dens moderne design gør den til et moderne og tidløst valg for ethvert rum. LED Spotlys TS71S er nem at montere og har en lang levetid, hvilket gør den til et godt valg for både private og kommercielle rum.

Aluminium LED-Spot Montering

Vores M1030R-03 Aluminium LED-Spot Montering er en stilfuld og holdbar løsning til loftsbelysning. Den er fremstillet af aluminium, hvilket giver den en moderne og elegant udseende. Den fås i forskellige farver som hvid og aluminium og kan tilpasses efter dine behov. M1030R-03 Aluminium LED-Spot Montering er energieffektiv og har en lang levetid, hvilket gør den til et bæredygtigt valg for dit hjem eller kontor. Vi har et bredt udvalg af LED loftslamper it vores kategori "LED lamper". Fra LED E5 Wave Indbygningsspot til LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot til LED Spotlys Fitting og meget mere. Uanset hvad dine belysningsbehov er, kan du finde den perfekte LED loftslampe hos os. Vi bestræber os på at tilbyde produkter af høj kvalitet, der er holdbare, energieffektive og stilfulde. Så uanset om du vil skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller du har brug for funktionel belysning til dit kontor, kan vores LED loftslamper opfylde dine krav. Oplev vores store udvalg og find den perfekte LED loftslampe til dit rum i dag.

Filter

Pris
DKK 23 DKK 508
Forbrug
6 440
Lysstyrke
500 6680
Fatning
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
Filter