Væglampe Rund Hvid 3000K S

Aigostar Aigostar

New product

Væglampe Rund Hvid 3000K S Udvid

Skab hygge i dit hjem med denne elegante runde væglampe i hvidt design. Med varmt lys på 3000K skaber den en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 12cm.
Form: Rund.
Produktfarve: Hvid.
Primære Materialer: Stål.
Ydre materiale: Stål.

Læs mere..

  • Varm

DKK 252,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne væglampe i rundt design er ideel til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum i hjemmet. Med en effekt på 6.5 W LED, som svarer til en traditionel pære på hele 55W, får du en energieffektiv belysning, der samtidig giver en flot lysstyrke på 720 lumens.

Lampen tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på, at farverne i dit hjem vises ægte og naturligt under dette varme hvide lys med en farvetemperatur på 3000K.

Denne væglampe er ikke kun funktionel, men også stilfuld med sine dimensioner på 35 x Ø180 mm. Den varme kulør skaber en hyggelig og afstressende stemning, perfekt til afslapning efter en lang dag.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Uanset om det er til stuen, soveværelset eller gangen, vil denne væglampe være en elegant og praktisk tilføjelse til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke720 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5 .8W
Erstat55W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.