Væglampe B-01 | IP65 | GU10 | Uden pære | Enkelt
Sort - Rund

Aigostar Aigostar

13714-0

New product

Væglampe B-01 | IP65 | GU10 | Uden pære | Enkelt - Sort - Rund Udvid

Opgrader din indretning med vores elegante Væglampe B-01 i sort. Med IP65 beskyttelse og GU10 fatning er den perfekt til ethvert rum i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 20cm
Form: Rund
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium
Ydre materiale: Aluminium

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Enkelt design, moderne udseende Lampen med enkelt design får din hjerne til at forestille frit, skaber personlig privat plads, forbedrer væggestil og præsenterer dit hjem med en smuk udsigt.
Let at adskille og samle, bred anvendelse Adopter høj anvendelighed GU10 fatning, nem at installere. Det kan anvendes til udendørs og indendørs bygningsvægge til landskabsbelysning og hjælpebelysning.
IP 54 støv- og vandtæt, høj sikkerhedspræstation IP54 vandtæt klasse, lampen er udstyret med vandtætte foranstaltninger, beskytter lag for lag, forhindrer dug og regn udefra og indenfor.
Helstøbt jernhus, holdbart Adopter helstøbt tykkere jernhus, forskellige poleringer, anti-korrosion, anti-rust og høj temperatur proces, pålidelig kvalitet og holdbar.
Bemærk
1、 Før installation skal lamperne kontrolleres for skader. Hvis der er skader, må du ikke installere det og kontakte sælgeren for at få lampen udskiftet
2、 Før udskiftning af pærer eller vedligeholdelse og rengøring af lamperne skal du sørge for, at lamperne er slukket for at undgå elektrisk stød, og sikre dig, at lamperne er kølet af for at undgå forbrænding
Dimensioner
FatningGU10
Højde104.5 mm.
Bredde60 mm.
Dybde123 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.