LED BORDELAMPE
4W RGB+CCT (3000-5000K) (Touch-dæmpning) IP54/SØLV

Aigostar Aigostar

New product

LED BORDELAMPE - 4W RGB+CCT (3000-5000K) (Touch-dæmpning) IP54/SØLV Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne LED bordlampe med touch-dæmpning og justerbar farvetemperatur (3000-5000K). Perfekt til enhver indretning med dens elegante sølvfinish og holdbare IP54 rating.

Produktbeskrivelse: Leveres med et 1m opladerkabel
Tykk bund for at forhindre væltning
Minimalistisk udseende, stilfuld dekoration
Blødt lys, øjenvenlig og uden flimmer.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Batterikapacitet: 2*1800mAh.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Metal&plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 235,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Bordlampe, 4W RGB+CCT (3000-5000K) (Touch-dæmpning) IP54/Sølv

Denne moderne LED bordlampe er en stilfuld og praktisk tilføjelse til ethvert rum. Med en effekt på 4W og tilslutning til en 5V strømforsyning er den energieffektiv og miljøvenlig. Lampen har en lysstyrke på 400 lumens, hvilket giver et klart og behageligt lys til enhver opgave eller stemning.

Lyskvaliteten er af høj standard med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at farver vises naturligt og ægte. Dette er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære i rummet, uanset om det er til arbejde, afslapning eller underholdning. Med mulighed for at justere lysfarven fra 3000K til 5000K kan du tilpasse belysningen efter behov og stemning.

En af de praktiske funktioner ved denne lampe er touch-dæmpning, som giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrken med blot et let tryk. Du kan skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed med denne bekvemme funktion.

Med en IP54-klassificering er lampen beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Den elegante sølvfarve giver et moderne og stilfuldt udseende, der passer godt til enhver indretning.

Derudover kommer denne LED bordlampe med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og pålideligheden af produktet. Uanset om du har brug for funktionelt arbejdslys eller hyggelig stemningsbelysning, er denne LED bordlampe et pålideligt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulørRGB+3000/4000/5000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.