Snor

Snor

134 varer
Viser 1 - 104 af 134 produkter

Snor

Snor er en essentiel del af udstyret til din hund. Vi tilbyder et bredt udvalg af snore i forskellige materialer og designs, der passer til enhver hunds behov. Vores snore er fremstillet med fokus på både funktionalitet og stil, og sikrer at du kan styre din hund på en sikker og komfortabel måde.

Halsbånd

Et halsbånd er ikke kun et mode tilbehør, det er også et vigtigt redskab til at holde styr på din hund. Vi tilbyder halsbånd i forskellige materialer som PU, læder og nylon, og i forskellige størrelser og farver. Vores halsbånd er behagelige for din hund at bære og giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din hund, uanset om I går en tur i byen eller på landet.

Beklædning

Når det kommer til beklædning til din hund, så er komfort og funktionalitet vigtigt. Vores udvalg af beklædning tilbyder både beskyttelse mod vejr og vind, samtidig med at det ser stilfuldt ud. Vores beklædning er lavet af slidstærke materialer og er let at rengøre. Uanset om din hund har brug for en varm trøje til de kolde vintermåneder eller en regnfrakke til regnfulde dage, har vi det perfekte stykke beklædning til din hund.

Hundelænke

Vores sortiment af hundelænker er designet med både styrke og stil for øje. Vores hundelænker er lavet af materialer som PU og kæde og er udstyret med ergonomiske håndtag for at sikre en behagelig oplevelse for både dig og din hund. Uanset om du foretrækker en let og fleksibel hundelænke eller en mere robust og holdbar en, har vi det perfekte valg til dig og din hund.

PU-håndtag

Vores snore er udstyret med ergonomiske PU-håndtag, der giver et sikkert og komfortabelt greb. PU-håndtagene er designet til at være slidstærke og lette at rengøre. De giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din hund, samtidig med at du føler dig komfortabel under gåturene.

Kæde

Vores hundesnore er tilgængelige med kæde i forskellige størrelser og tykkelser. Kædens design sikrer en stærk og pålidelig forbindelse mellem dig og din hund. Kæden er lavet af holdbare materialer og er designet til at modstå hårdt pres og stød. Du kan være sikker på, at din hund er sikkert fastholdt under gåturene med vores kædehundensnore.

Kunstlæder

Vores snore er også tilgængelige i kunstlæder, der giver et stilfuldt og holdbart alternativ til ægte læder. Kunstlæderet er fremstillet til at ligne ægte læder, men er mere modstandsdygtigt over for slid og nemt at rengøre. Det giver dig mulighed for at give din hund en elegant og tidløs stil, uden at gå på kompromis med holdbarheden.

Nylon

Nylon er et populært materiale til hundesnore på grund af sin lette vægt og holdbarhed. Vores nylonsnore er fremstillet af høj kvalitets nylon, der sikrer en pålidelig og langvarig brug. Nylonsnore er også nemme at rengøre og tørrer hurtigt, hvilket gør dem velegnede til udendørs aktiviteter i alle vejrforhold.

Imiteret

Vores imiterede nylon- og lædersnore er en prisvenlig løsning, der stadig leverer høj kvalitet og funktionalitet. Disse snore er lavet med fokus på slidstyrke og komfort, og giver dig mulighed for at tage din hund med på gåture uden at gå på kompromis med stil og holdbarhed.

Læder

Lædersnore er et klassisk valg til hundeejere, der ønsker stil og holdbarhed. Vores lædersnore er lavet af ægte læder af høj kvalitet, der er blødt og behageligt for din hund at bære. Lædersnore udvikler med tiden en smuk patina og bliver kun blødere og mere behagelige med brug.

Skumhåndtag

Vores hundesnore er udstyret med bløde skumhåndtag, der giver et behageligt greb under gåturene. Skumhåndtagene er designet til at mindske belastningen på dine hænder og giver en behagelig oplevelse for både dig og din hund. Du kan være sikker på, at dine gåture bliver mere behagelige med vores snore med skumhåndtag.

Hundeskærmssnor

Vores hundeskærmssnore er ideelle til træning og kontrolleret udendørs aktivitet. De er lavet med en lang længde, typisk 3 meter, for at give din hund mulighed for at bevæge sig frit, mens du stadig har fuld kontrol. Hundeskærmssnorene er også velegnede til store hunde, der kræver ekstra styrke og holdbarhed.

Rulleline

Vores rulleliner er det perfekte valg, når du ønsker at give din hund mere frihed til at udforske. Disse snore er typisk 5 meter lange og er udstyret med en automatisk rullefunktion, der giver din hund mulighed for at bevæge sig frit, mens du stadig har kontrol over snorens længde. Vores rulleliner er designet til at være holdbare og sikre, hvilket gør dem velegnede til både små og store hunde.

Selvoprullende

Vores selvoprullende hundesnore er det ideelle valg til dem, der ønsker bekvemmelighed og kontrol. Disse snore er udstyret med en automatisk oprulningsmekanisme, der sikrer, at snoren aldrig ruller ud mere end nødvendigt. Du kan nemt kontrollere længden af snoren og låse den fast, når du ønsker at holde din hund tættere på dig.

Hundeudtrækssnor

Vores udtrækssnore er perfekte til træning og kontrolleret udendørs aktivitet. Disse snore er typisk 5 meter lange og giver din hund mulighed for at bevæge sig frit, mens du stadig har kontrol over snorens længde. Hundeudtrækssnorene er også velegnede til store hunde, der kræver ekstra styrke og holdbarhed.

Refleksstribe

Sikkerhed er vigtig, når det kommer til gåture i mørket. Vores snore er udstyret med refleksstriber, der sikrer, at du og din hund er synlige i trafikken og i dårligt vejr. Refleksstriberne reflekterer lys og gør jer let genkendelige for andre, hvilket giver både dig og din hund øget sikkerhed under gåturene.

Reflekterende

Vores reflekterende snore er designet til at sikre, at du og din hund er synlig i mørket. Disse snore er lavet med reflekterende materialer, der reflekterer lys og gør jer synlige for andre i trafikken og i dårligt vejr. Med vores reflekterende snore kan du være sikker på, at I er synlige og sikre under gåturene.

Silkesnor

Vores silkesnore tilbyder en unik kombination af stil og funktionalitet. Disse snore er lavet af silke og er designet til at være lette og komfortable for din hund at bære. Silkesnorene er tilgængelige i forskellige farver og stilarter, der sikrer, at du kan finde den perfekte snor til din hund.

Indtræk

Vores snore med indtræk er perfekte til dem, der ønsker at have ekstra kontrol over deres hund under gåturene. Disse snore er udstyret med en justerbar indtrækfunktion, der giver dig mulighed for at kontrollere længden af snoren og holde din hund tættere på dig. Det er ideelt til situationer, hvor ekstra kontrol er nødvendig.

LED

For øget sikkerhed under gåture i mørket tilbyder vi snore med LED-lys. Disse snore er udstyret med LED-lys, der gør din hund synlig i trafikken og i dårligt vejr. Lyset kan nemt tændes og slukkes efter behov og sikrer, at du og din hund er synlige og sikre under gåturene.

Elastisk

Vores elastiske snore er ideelle til aktive hunde, der har brug for lidt ekstra fleksibilitet under gåturene. Disse snore er lavet af elastisk materiale, der giver din hund mulighed for at bevæge sig frit uden at strække snoren for meget. Elastiske snore mindsker også risikoen for pludselige ryk, når din hund trækker i snoren.

Hundekobbel

Vores hundekobler er perfekt til at holde flere hunde i kontrol under gåturene. Disse kobler er lavet af holdbare materialer og er nemme at fastgøre til hundesnore. Med vores hundekobler får du mulighed for at gå med flere hunde samtidig og sikre, at de bevæger sig i samme tempo og retning.

Refleksreb Førestrop

Vores refleksreb førestrop er designet til at holde din hund tæt på dig under gåturene. Dette reb er lavet af holdbart materiale og er udstyret med refleksstriber, der sikrer, at du og din hund er synlige i mørket og i dårligt vejr. Med vores refleksreb førestrop kan du være sikker på, at din hund er tæt på dig og sikker under gåturene.

Hundekobler

Vores hundekobler er ideelle til at holde din hund i kontrol under gåturene. Disse kobler er lavet af holdbare materialer og er nemme at fastgøre til hundesnore. Med vores hundekobler får du mulighed for at gå med din hund i en fastholdt position og sikre, at den ikke trækker eller løber væk.

Reflekterende Hundesnor med Dobbelt Håndtag

Vores reflekterende hundesnor med dobbelt håndtag giver dig ekstra kontrol og sikkerhed under gåturene. Denne snor er lavet af holdbare materialer og er udstyret med refleksstriber, der sikrer, at du og din hund er synlige i mørket og i dårligt vejr. Dobbelt håndtaget giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din hund, uanset om I går i byen eller på landet.

Kamo

Vores Kamo-serie af reflekterende hundesnore tilbyder både stil og sikkerhed. Disse snore er lavet af holdbare materialer og er udstyret med reflekterende elementer, der sikrer, at du og din hund er synlige i mørket og i dårligt vejr. Med vores Kamo-hundesnore kan du være sikker på at din hund er både sikker og stilfuld under gåturene.Vi tilbyder et bredt udvalg af snore under kategorien "Halsbånd, snor og beklædning". Uanset om du leder efter en hundeline i kæde eller kunstlæder, en snor med skumhåndtag eller refleksstriber, eller en elastisk eller selvoprullende hundeline, har vi det perfekte valg til dig og din hund. Vores snore er designet med fokus på både funktionalitet og stil, og sikrer at du kan have fuld kontrol over din hund på en sikker og komfortabel måde. Udforsk vores sortiment af snore i dag og find det perfekte valg til dig og din hund.

Filter

Pris
DKK 16 DKK 121
Dyr
mere.. mindre
Højde
29 29
Bredde
10 100
Dybde
137 8000
Størrelse
mere.. mindre
Filter