Trådløs støvsuger

Trådløs støvsuger

2 varer
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Rocket Stavstøvsuger 150W 0.3L Trådløs - Hvid Rocket Stavstøvsuger 150W 0.3L Trådløs - Hvid
  Sendes inden for 4-6 dage
  Rocket Stavstøvsuger 150W 0.3L Trådløs
  Hvid
  8433325213695

  Effektiv rengøring uden besvær med Rocket Stavstøvsuger - den trådløse løsning i elegant hvid design. Say goodbye to cumbersome cords and hello to effortless cleaning.Antal: 1 stk.Produktbeskrivelse: Ledningsfrit designMulti-cyklon filtersystem2-trins kontrol2 i 1 børstedyseLED-belysning.Volumen: 0,25L.Knap type: knap.Batteritype:...

  DKK 1.192,00
  •  Forbrug

   150W
 • Willie Multi Cyclone Trådløs Stangstøvsuger, 250W, 22.2V, 2200mAh, Premium BLDC Motor, 0.4L - Hvid Willie Multi Cyclone Trådløs Stangstøvsuger, 250W, 22.2V, 2200mAh, Premium BLDC Motor, 0.4L - Hvid
  Sendes inden for 4-6 dage
  Willie Multi Cyclone Trådløs Stangstøvsuger, 250W, 22.2V, 2200mAh, Premium BLDC Motor, 0.4L
  Hvid
  8433325256234

  Opdag den ultimative bekvemmelighed med Willie Multi Cyclone Trådløs Stangstøvsuger. Med en kraftfuld BLDC motor og et let design er den perfekt til hurtig rengøring i hjemmet.Mængde: 1 stkProduktbeskrivelse: Trådløst designHøjtydende digital motorMulticyklonisk filtreringssystem3 indstillinger valgbareMed batteriindikatorForskellige slags børste...

  DKK 1.639,00
  •  Forbrug

   250W

Trådløs støvsuger

En trådløs støvsuger er et praktisk redskab til daglig rengøring i hjemmet. Den giver dig frihed til at bevæge dig rundt uden at være begrænset af ledninger. Med en trådløs støvsuger kan du nemt og effektivt fjerne støv, snavs og små partikler fra forskellige overflader.

Støvsuger

En støvsuger er et uundværligt redskab i ethvert hjem. Den gør det nemt at holde dit hjem rent og friskt. En trådløs støvsuger er en moderne løsning, der giver dig fleksibilitet og bekvemmelighed i din daglige rengøring.

Rocket Stavstøvsuger

Rocket Stavstøvsugeren er en kraftfuld trådløs støvsuger med en effekt på 150W. Den har en beholder på 0.3L, der nemt kan tømmes og rengøres. Den er designet i en elegant hvid farve, der passer ind i enhver indretning.

150W

Rocket Stavstøvsugeren er udstyret med en kraftig motor på 150W, der sikrer en effektiv og grundig rengøring. Denne høje effekt gør det nemt at fjerne selv de mest genstridige støv og snavs fra forskellige overflader i dit hjem.

0.3L

Med en beholderkapacitet på 0.3L kan Rocket Stavstøvsugeren opsamle en betydelig mængde snavs, før den skal tømmes. Dette gør rengøringsprocessen mere effektiv og hurtigere, da du ikke behøver at stoppe så ofte for at tømme beholderen.

Hvid

Rocket Stavstøvsugeren er designet i en smuk hvid farve, der passer perfekt ind i moderne hjem. Denne elegante finish gør støvsugeren attraktiv og stilfuld.

Willie Multi Cyclone

Willie Multi Cyclone er en avanceret trådløs stangstøvsuger. Den er udstyret med en kraftig motor på 250W og en batterikapacitet på 22.2V og 2200mAh. Den har en beholder på 0.4L og er designet i en stilfuld hvid farve.

Stangstøvsuger

En stangstøvsuger er en praktisk løsning, der gør det nemt at nå høje og vanskelige områder, såsom loft og hjørner. Willie Multi Cyclone er en trådløs stangstøvsuger, der giver dig mulighed for at rengøre hele dit hjem uden besvær.

250W

Willie Multi Cyclone er udstyret med en kraftig motor på 250W, der sikrer en imponerende sugeevne. Denne høje effekt gør det nemt at fjerne støv, snavs og hår fra forskellige overflader i dit hjem.

Premium BLDC Motor

Willie Multi Cyclone har en premium BLDC motor, der sikrer en høj ydeevne og en lang levetid. Denne kraftfulde motor gør det nemt at opsamle støv og snavs fra forskellige overflader.

Støvsuger til hjemmet

En trådløs støvsuger som Rocket Stavstøvsuger og Willie Multi Cyclone er ideel til brug i hjemmet. De gør det nemt og hurtigt at rengøre forskellige overflader og opretholde et rent og hygiejnisk miljø.

Trådløs husholdningsstøvsuger

En trådløs støvsuger er en praktisk husholdningsenhed, der giver dig fleksibilitet og bekvemmelighed i din daglige rengøring. Den gør det nemt at rengøre gulve, tæpper, møbler og andre overflader uden at være begrænset af ledninger.

Højtydende trådløs støvsuger

Rocket Stavstøvsuger og Willie Multi Cyclone er begge højtydende trådløse støvsugere. De er udstyret med kraftige motorer og avanceret teknologi, der sikrer en effektiv og grundig rengøring af dit hjem.

Trådløs støvsuger med kraftfuld sugeevne

Rocket Stavstøvsuger og Willie Multi Cyclone er begge trådløse støvsugere med en imponerende sugeevne. De er designet til at fjerne selv de mest genstridige støv, snavs og hår fra forskellige overflader.

Hvid trådløs støvsuger

Både Rocket Stavstøvsuger og Willie Multi Cyclone er designet i en stilfuld hvid farve. Denne farve giver støvsugerne et moderne og elegant udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Praktisk trådløs støvsuger

En trådløs støvsuger som Rocket Stavstøvsuger og Willie Multi Cyclone er yderst praktiske redskaber til daglig rengøring. De giver dig mulighed for at bevæge dig frit rundt i dit hjem uden at skulle bekymre dig om ledninger.

Trådløs støvsuger til alle overflader

Rocket Stavstøvsuger og Willie Multi Cyclone er begge velegnede til at rengøre forskellige overflader i dit hjem. De kan bruges til gulve, tæpper, møbler og andre overflader, der kræver rengøring og opretholdelse af hygiejne.

Filter

Pris
DKK 953 DKK 1312
Forbrug
150 250
Filter