Halsbånd og seletøj

Halsbånd og seletøj

442 varer
Viser 1 - 104 af 442 produkter

Halsbånd og seletøj til kæledyr

Halsbånd og seletøj er essentielle tilbehør til dine firbenede venner. Uanset om du har en hund eller en kat, vil du finde et bredt udvalg af halsbånd, snore og beklædning til at tilfredsstille enhver smag og behov. I vores kategori "Halsbånd, snor og beklædning" finder du alt fra kæledyrssmykker til hundemasker. Lad os udforske nogle af de mest populære varer og deres specifikationer.

Kæledyrssmykker

Et af vores mest populære produkter er kæledyrssmykker. Disse smykker tilbydes i forskellige farver og designs, herunder pink, guld og hvid. Vi har smykker med klokker og forskellige størrelser, så du kan finde det perfekte smykke til at tilføje et strejf af stil til dit kæledyrs udseende.

Hundekvælerkæder

Hundekvælerkæder er et uundværligt værktøj til at træne din hund. Vi tilbyder dobbelt hundekvælerkæder i forskellige størrelser og materialer som sølv. Disse kvælerkæder er ideelle til at hjælpe med at kontrollere din hunds adfærd under gåture og træning.

Hundemasker

Hundemasker er ikke kun sjove, men de kan også være praktiske. Vi tilbyder et bredt udvalg af hundemasker i forskellige størrelser og farver som kaffe og sort. Disse masker er ideelle til at beskytte din hunds ansigt mod elementerne eller til kostumer og særlige lejligheder.

Hundehalsbånd og snor

Hundehalsbånd og snor er nødvendige tilbehør til at gå med din hund. Vi har et udvalg af hundehalsbånd i forskellige farver og størrelser, herunder hvid, blå og sort. Vores hundesnore er også tilgængelige i forskellige længder og farver, så du kan finde den perfekte kombination til din hund.

Kattehalsbånd

Selvom katte normalt ikke går i snor, er det stadig vigtigt at have et kattehalsbånd til din kat. Vi tilbyder forskellige typer kattehalsbånd, herunder nylonhalsbånd og gummihalsbånd i forskellige farver som lilla, blå og pink. Disse halsbånd er lette og behagelige for din kat at bære.

Hundesele og snor sæt

Hundesele og snor sæt er perfekte til at give ekstra kontrol og sikkerhed under gåture. Vores sæt inkluderer en sele og en snor i forskellige farver som sort, blå, rød og pink. Disse sæt er justerbare og tilpasser sig din hunds størrelse og behov.

Polstrede hundehalsbånd

Polstrede hundehalsbånd er ideelle til at tilføje ekstra komfort til din hunds hals. Disse halsbånd er tilgængelige i forskellige bredder og længder, herunder blå, rød og sort. De er designet til at være bløde og behagelige, samtidig med at de giver tilstrækkelig støtte til din hund.

Sammenfatning

Halsbånd, snor og beklædning er vigtige tilbehør til dit kæledyr. Vores kategori "Halsbånd, snor og beklædning" indeholder alt lige fra kæledyrssmykker og hundemasker til halsbånd og snor sæt. Uanset dine behov, vil du finde et bredt udvalg af produkter, der passer til din stil og din kæledyrs behov. Gennemse vores sortiment i dag og find det perfekte tilbehør til dit kæledyr.

Filter

Pris
DKK 6 DKK 213
Dyr
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Filter