Strygejern

Strygejern

5 varer
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Akvamarin AquaTravel 800W Rejse Dampstrygejern Akvamarin AquaTravel 800W Rejse Dampstrygejern
  Sendes inden for 1-3 dage
  Akvamarin AquaTravel 800W Rejse Dampstrygejern
  8433325501129

  Med det kompakte Akvamarin AquaTravel 800W Rejse Dampstrygejern er du altid klar til at holde dit tøj skarpt og fri for folder, uanset hvor du rejser hen. Et pålideligt valg til din pakkeliste.Produktbeskrivelse: Med indikatorlys Justér temperatur: Ja Stærke eksplosive damp: Ja Håndtag kan foldes sammen: Ja Volume: 45ml...

  DKK 168,00
  •  Forbrug

   800W
 • Lucas Rejse Dampstrygejern 1100W - Blå Lucas Rejse Dampstrygejern 1100W - Blå
  På lager.
  Lucas Rejse Dampstrygejern 1100W
  Blå
  8433325197599

  Nyd effektivt strygning på farten med Lucas Rejse Dampstrygejern. Det kraftfulde 1100W strygejern i smukt blåt design gør det let at holde dit tøj pænt og glat, uanset hvor du er.Volumen: 80ml Kabellængde: 2,15m Sålpladematerialer: Stål Damp: 8-18g/min Produktfarve: Blå Hovedmaterialer: ABS&PF&PC&AL Ydre materiale: ABS&PF&PC&AL

  DKK 205,00
  •  Forbrug

   900-1100W
 • Håndholdt, Sammenklappelig Damper, 1200W - Hvid, Lille Håndholdt, Sammenklappelig Damper, 1200W - Hvid, Lille
  Sendes inden for 4-6 dage
  Håndholdt, Sammenklappelig Damper, 1200W
  Hvid, Lille
  8433325210465

  Effektiv og praktisk damper til hurtig og nem strygning af tøj. Den sammenklappelige og kompakte størrelse gør den ideel til små rum eller rejser.Produktbeskrivelse: Kraftig højtryksdamp 2 dampindstillinger Sammenklappeligt design Med stofbørste Volume: 120ml Kabellængde: 1,6m Sålpladematerialer: AL Damp: Maks. 18±3g/min...

  DKK 317,00
  •  Forbrug

   1000-1200W
 • Keramisk Elstrygejern 2400W - Glidende i Blå Keramisk Elstrygejern 2400W - Glidende i Blå
  Sendes inden for 4-6 dage
  Keramisk Elstrygejern 2400W
  Glidende i Blå
  8433325210496

  Effektivt keramisk elstrygejern med 2400W for hurtig og glidende strygning. Modern design i blå nuance.Opgaven kan omskrives som følgende:Original: You are a helpful assistant that does not use fanciful expressions. Omskrevet: You are a helpful assistant who does not use imaginative language.

  DKK 238,00
  •  Forbrug

   2400W
 • Sean Elektrisk Strygejern 2600W med Keramisk Plade - Blå Sean Elektrisk Strygejern 2600W med Keramisk Plade - Blå
  Sendes inden for 4-6 dage
  Sean Elektrisk Strygejern 2600W med Keramisk Plade
  Blå
  8433325199418

  Effektivt og kraftfuldt Sean Elektrisk Strygejern med en keramisk plade, der giver perfekte resultater hver gang. Gør strygningen til en leg med dette stilfulde og effektive strygejern i blåt design.Produktbeskrivelse: Både damp og tør strygning Temperaturindstillinger: Fire Selvrengørende funktion: Tilgængelig Anti dryp og...

  DKK 284,00
  •  Forbrug

   2600W

Strygejern

Når det kommer til at holde dit tøj glat og præsentabelt, er et strygejern et uundværligt redskab i ethvert hjem. Uanset om du har brug for et strygejern til daglig brug derhjemme, til rejser eller til at tage med på farten, har vi et bredt udvalg af strygejern, der passer til dine behov.

Husstrygejern

Vores udvalg af husstrygejern er designet til at give dig den bedste strygeoplevelse derhjemme. Med højeffektive wattstyrker og forskellige funktioner som dampfunktion og keramiske plader kan du nemt opnå et perfekt strygeresultat på dit tøj. Vores husstrygejern er også ergonomisk designet, så de er nemme at bruge i længere perioder.

Rejsestrygejern

Til dine rejser har vi også et udvalg af rejsestrygejern, der er lette og kompakte, så du nemt kan have dem med dig i din kuffert. Vores rejsestrygejern kommer i forskellige wattstyrker og er udstyret med dampfunktion for at sikre, at dit tøj altid ser friskt ud, uanset hvor du er.

Dampstrygejern

Dampstrygejern er perfekte til at tackle de mest genstridige folder og rynker. Vores dampstrygejern er designet til at producere kraftig damp, der hjælper med at udglatte og opfriske dit tøj. Med mange forskellige dampindstillinger kan du tilpasse strygningen til forskellige typer stof og få det bedste resultat hver gang.

Elektrisk strygejern

Vores elektriske strygejern er udstyret med en hurtig opvarmningsfunktion, der gør det let for dig at komme i gang med at stryge på ingen tid. Med justerbar temperaturkontrol kan du indstille strygejernet til den optimale temperatur for hvert stykke tøj og undgå at beskadige materialer.

Keramisk strygejern

Vores keramiske strygejern er kendt for deres glidende evne og jævne varmefordeling. Den keramiske plade sikrer, at strygejernet glider let over dit tøj uden at sætte mærker eller ridser. Det keramiske materiale er også mere holdbart og modstandsdygtigt over for ridser og slitage.

Håndholdt strygejern

Håndholdte strygejern er perfekte til mindre opgaver eller til rejser, hvor pladsen er begrænset. Disse kompakte strygejern er lette at håndtere og opnår stadig en effektiv strygning. Du kan nemt folde dem sammen og opbevare dem i en taske eller kuffert, når de ikke er i brug.

Sammenklappeligt strygejern

Vores sammenklappelige strygejern er designet til at være pladsbesparende og lette at opbevare. Du kan nemt folde strygejernet sammen efter brug og gemme det væk uden at det fylder for meget. Den sammenklappelige funktion gør det også nemt at transportere strygejernet, hvis du tager det med på rejser.

Elstrygejern

Elstrygejern er traditionelle strygejern, der drives af elektricitet. Vores udvalg af elstrygejern har forskellige styrker, størrelser og funktioner, så du kan vælge det strygejern, der passer bedst til dine behov. Med ergonomisk håndtag og let betjening kan du få strømlinet strygning uden besvær.

Glidende strygejern

Vores glidende strygejern er designet til at glide let og jævnt over dit tøj. Med en glidende evne kan du opnå en hurtig og effektiv strygning uden at skulle bruge unødvendig kraft. Det glidende strygejern er ideelt til dem, der ønsker at gøre strygningen til en hurtig og nem opgave.

Blå strygejern

Vores blå strygejern er ikke kun effektive strygeværktøjer, men de tilføjer også et strejf af stil til din strygning. Den blå farve giver strygejernene et moderne og friskt udseende, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Vælg et blåt strygejern for at tilføje lidt farve til din strygning.

Hvidt strygejern

For et mere klassisk og tidløst look kan du vælge et hvidt strygejern. Det hvide strygejern passer godt ind i en ren og minimalistisk indretning og bringer en følelse af elegance til strygningen. Med de samme kraftige funktioner som vores andre strygejern er det hvide strygejern ikke kun stilfuldt, men også effektivt.

Lille strygejern

Hvis du har brug for et strygejern, der er let at opbevare eller tage med på farten, er et lille strygejern det perfekte valg. Med en mere kompakt størrelse er det lille strygejern ideelt til mindre opgaver eller til rejser. Trods sin størrelse leverer det stadig en effektiv strygning.

Akvamarin AquaTravel 800W

Akvamarin AquaTravel 800W er et strygejern, der er perfekt til rejser. Med sin kompakte størrelse og højeffektive wattstyrke kan det håndtere selv de mest genstridige folder og rynker. Den blå farve tilføjer et moderne twist til designet og gør det til en stilfuld følgesvend på dine rejser.

Lucas 1100W Blå

Lucas 1100W Blå strygejern er et husstrygejern, der leverer kraft og effektivitet. Med sin høje wattstyrke og dampfunktion kan det let udglatte selv de mest krøllede tøjstykker. Den blå farve giver det en frisk og moderne appel, der passer godt til ethvert hjem.

Sean 2600W Blå

Sean 2600W Blå strygejern er et kraftfuldt og professionelt strygejern, der giver dig en hurtig og effektiv strygning. Med sin høje wattstyrke og keramiske plade kan det håndtere selv de mest krævende strygningopgaver. Den blå farve giver det et moderne og stilfuldt look.

1200W hvid lille damper

Den lille hvide damper med en effekt på 1200W er ideel til hurtige strygninger og små opgaver. Med sin håndholdte og sammenklappelige design kan den nemt opbevares og tages med på rejser. Den hvide farve giver den et rent og minimalistisk udseende.

2400W blå keramisk strygejern

Det blå keramiske strygejern med en wattstyrke på 2400W er perfekt til strygning af store mængder tøj. Den keramiske plade sikrer, at strygejernet glider let og jævnt over dit tøj, mens den blå farve giver det et moderne og stilfuldt look. Med forskellige dampindstillinger kan du tilpasse strygningen til forskellige typer stof.

Strygeteknik

En god strygeteknik er afgørende for at opnå et perfekt strygeresultat. Det er vigtigt at vælge det rette strygejern og indstille det til den optimale temperatur for dine tøjmaterialer. Når du stryger, skal du sørge for at glatte tøjet ud i små sektioner og undgå at trykke for hårdt på strygejernet for at undgå skader på materialet.

Strygejern anmeldelser

Før du foretager dit køb, kan det være nyttigt at læse anmeldelser af vores strygejern for at få en idé om deres ydeevne og funktionalitet. Vores strygejern er nøje udvalgt og gennemgår omfattende tests for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. Læs anmeldelser fra andre kunder for at få en nøjagtig vurdering af, hvad du kan forvente af vores strygejern.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
800 2600
Filter