LED Solcellelampe spyd
08 RUSTFRIT STÅL Flammeskærm

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd - 08 RUSTFRIT STÅL Flammeskærm Udvid

Opgrader din have med denne stilfulde LED solcellelampe spyd i rustfrit stål med flammeskærm. Lys op i din have efter solnedgang med denne energibesparende og holdbare lampe.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver, etc..
Batteritype: NiMH knapcellebatterier.
Batterikapacitet: 40mAh.
Solpanelstørrelse: D50mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 36mA.
Lysetid: 8-12 timer.
Solpanelstyrke: 0,072W.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED SOLAR HAVE LAMPE, 08 RUSTFRIT STÅL Flammeskærm

Denne smukke LED Solar have lampe med flammeskærm er det perfekte tilbehør til din udendørs have eller terrasse. Den har en effekt på 0.006W og tilsluttes til en 1.2V strømforsyning. Med en lysstyrke på 1.2 lumens og en spredning på 180 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset, som skaber en behagelig atmosfære.

Kulør på lyset

Denne LED Solar have lampe fås i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det behagelige lys, der bidrager til at skabe en hyggelig stemning udendørs.

Med en integreret lyskilde, er denne have lampe nem at installere og kræver ingen ekstra pærer eller forbrugsstoffer. Den er energieffektiv og miljøvenlig, da den drives af solenergi og ikke kræver ekstern strømkilde.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved køb. Den rustfrie stål flammeskærm giver lampen et stilfuldt og holdbart design, der kan modstå udendørs vejrforhold og holde i mange år.

Med denne LED Solar have lampe kan du skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i din have, på din terrasse eller altan. Nyd de varme toner og det bløde lys, som denne lampe leverer, og skab en behagelig stemning til dine udendørs aktiviteter og arrangementer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke1.2 lumens
Spredning180 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.