LED Solcellelampe spyd 08
Rustfrit Stål, Lille Flamme

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd 08 - Rustfrit Stål, Lille Flamme Udvid

Skab hyggelig stemning i haven med denne elegante LED solcellelampe spyd i rustfrit stål, der giver en lille flamme effekt. Perfect til at lyse op i dine udendørs omgivelser om aftenen.

Mængde: 1 stkMængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver, etc..
Typen af batteri: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 200mAh.
Solpanel størrelse: L30*B30mm.
Typen af solpanel: Amorft silicium.
Solpanel strøm: 18mA.
Forbliver tændt i: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.036W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produkt farve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plast.

Læs mere..

  • Varm

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Solhavebelysning 08, Rustfrit Stål, Lille Flamme

Denne LED solhavebelysning er det perfekte valg til at skabe en hyggelig atmosfære i din have eller på din terrasse. Med en effekt på 0.018W og tilslutning til en 1.2V forsyning, er den både energieffektiv og nem at installere.

Belysningen har en lysstyrke på 6 lumens og en høj spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, ideel til hyggelige aftener udendørs. Den varme hvide kulør på 2700K bidrager til at skabe den perfekte stemning.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet. Belysningen er designet i rustfrit stål, hvilket giver den et stilrent og holdbart udseende, samtidig med at den er nem at rengøre og vedligeholde.

Denne solhavebelysning er IP44 klassificeret, hvilket betyder at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til udendørs brug i forskellige vejrforhold. Den medfølgende integrerede lyskilde sikrer en problemfri og langvarig belysning, som du kan nyde uden bekymringer.

Skab den perfekte stemning i din have eller på din terrasse med denne smukke LED solhavebelysning. Du vil elske den blide og behagelige belysning, som skaber et varmt og indbydende miljø til afslapning og hygge udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke6 lumens
Spredning180 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.018W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.