LED Skyggeløs Tilslutningsrensningslampe, IP20, 0.6m, 12W, 4000K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skyggeløs Tilslutningsrensningslampe, IP20, 0.6m, 12W, 4000K Udvid

LED Skyggeløs Tilslutningsrensningslampe er den perfekte løsning for effektiv belysning uden skygger. Med en længde på 0.6m, 12W og en farvetemperatur på 4000K, er denne lampe ideel til både hjemmet og kontoret.

Mængde: 1 stk.
Længde: 0,6m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 136,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Original design, bedste valg til forretningsbelysning Skyggefri serie renselampe, ny originalt design, enkel modeudseende, blødt lys effektivitet, fanger folks hjerte med unikt lyspunkt. Giver rummet en ny definition, som er det bedste værktøj til store udstillinger og hjemmebelysning.
Skyggefri forbindelse, enkel modeudseende Skyggefri forbindelsesfunktion, der tilbyder den bedste belysningsoplevelse. Rørets endekappe uden kantning, samlet kompakt, belysning uden mørke, når de er forbundet i serie.
Jævn lysstyrke, behagelig belysning LED-chips af høj kvalitet, høj lysstyrke og energibesparelse, holdbare og stabile, lys og blød belysning, høj farvegengivelsesindeks.
PC-plasthus, brandhæmmende og høj temperaturbestandighed, sikker og pålidelig
Stikforbindelse, nem installation Armaturs to ender med stik- og stikforbindelsesdesign, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelsesledninger, der nemt kan forbindes i serie uden bekymring for hjørner.
Flere installationsmuligheder, mode og nem at matche Ophængningswire, loft og andre installationsmuligheder, der passer til forskellige lejligheder, der er bredt anvendelige til butikker/supermarkeder/forretninger/gangveje/gallerier og anden grundlæggende belysning, især til varer og udstillingssteder.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde70 mm.
Dybde580 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat75W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.