Smart LED Pære G45 E14 6.5W RGB+CCT, 6stk
WB

Aigostar Aigostar

19636-0

New product

Smart LED Pære G45 E14 6.5W RGB+CCT, 6stk - WB Udvid

Opgrader dit hjem med disse Smart LED pærer, der kan skifte farve og lysstyrke efter behov. Med 6 stk i pakken er der lys til hele rummet!

Smart LED Pære G45 E14 6.5W RGB+CCT, 6stk, WB

Dette Smart LED pære er en moderne og energieffektiv løsning til belysning i hjemmet. Med en effekt på 6.5W erstatter denne pære en traditionel pære på hele 45W, hvilket ikke kun reducerer energiforbruget, men også sparer på elregningen. Pæren har en E14 lille fatning og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en bred spredning på 230 grader, sikrer denne LED pære en jævn og behagelig lysfordeling i rummet. Det naturlige lys, med en høj RA værdi på 80-85, gør at farverne vises ægte og flot, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Denne Smart LED pære er velegnet til de flestes belysningsbehov og er ideel til anvendelse i stuen, køkkenet, soveværelset eller andre rum i hjemmet. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på et kvalitetsprodukt, der holder i lang tid.

Med dimensionerne 89 x Ø45 mm, passer denne pære perfekt i en lang række lamper og armaturer. Denne pære er desuden en RGB+CCT pære, hvilket betyder at den kan skifte mellem forskellige farver og farvetemperaturer, så du kan skabe den ønskede stemning i dit hjem.

Samlet set er denne Smart LED pære en både energieffektiv og alsidig løsning til belysning i hjemmet. Med sit moderne design og høje lyskvalitet vil denne pære være et værdifuldt tilføjelse til dit hjem.

Læs mere..

DKK 317,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Smart LED Pære G45 E14 6.5W RGB+CCT, 6stk, WB

6.5W LED pære med E14 fatning - Erstatter 45W pærer
Denne smarte LED pære er designet til at erstatte traditionelle 45W pærer med dens lave energiforbrug på kun 6.5W. Pæren har en E14 lille fatning, der gør den nem at installere i forskellige armaturer og lamper. Med en lysstyrke på 555 lumens er denne LED pære ideel til både belysning af hjemmet og kommercielle rum.

Let at tilslutte til 230V forsyning
Pæren tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør den hurtig og simpel at installere. Med en høj spredning på 230 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber en behagelig belysning i rummet.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85
Denne smarte LED pære sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farver ægte og naturtro. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Producentgaranti på 3 år
Der medfølger en producentgaranti på 3 år, der giver dig tryghed og sikkerhed i dit køb. Pæren er designet til en lang levetid og holdbar ydeevne.

Kompakte dimensioner
Med dimensionerne på 89 x Ø45 mm passer denne LED pære perfekt i mange typer af lamper og armaturer uden at fylde for meget.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.