Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar Udvid

Opgrader dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G80 pære! Skab stemningsfuldt lys i alle regnbuens farver, nemt og bekvemt fra din smartphone.

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar

Produktbeskrivelse

Produktinformation

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar er en smart LED-pære, der erstatter en 40W glødepære. Den tilsluttes direkte til en 230V strømkilde og har en lysstyrke på 470 lumens med en spredning på 360 grader, hvilket sikrer en ensartet lysfordeling. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 kan du nyde et naturligt lys, der viser farverne ægte og smukt. Pærens høje kvalitet opfylder langt de flestes lysbehov og kommer med en 3 års producentgaranti.

Kulør på lyset

Denne LED-pære er tilgængelig i varm hvid (2700K). Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor det varme lys bidrager til en hyggelig stemning.

Dimensioner

LED-pæren har dimensioner på 117 x Ø80 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige belysningsbehov og armaturer.

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar er en moderne og energieffektiv belysningsløsning, der kombinerer smart teknologi med høj kvalitet og en behagelig lysoplevelse. Den er ideel til både boliger og kommercielle miljøer, hvor du ønsker at skabe den rette stemning og samtidig spare på energiforbruget.

Med denne intelligente LED-pære kan du nemt styre lyset via Bluetooth Mesh teknologi, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrke og farver efter behov direkte fra din smartphone eller tablet. Den klare RGBW-funktion tilbyder et bredt spektrum af farver, så du kan skabe forskellige lysscenarier og tilpasse belysningen til enhver lejlighed.

Udskift dine gamle glødepærer og opgrader til Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar for en moderne og intelligent belysningsløsning, der kombinerer effektivitet, kvalitet og stil.

Læs mere..

  • Varm

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW LED-lys er det perfekte valg, når du ønsker at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller kontor. Med et lavt strømforbrug på 4.9W, svarer dette LED-lys til en traditionel 40W-pære, hvilket sikrer dig energibesparelser og en længere levetid. Den lette tilslutning til 230V forsyning gør det nemt at installere lyset og komme i gang med at nyde dets egenskaber.

Lyskvalitet og spredning

Med en lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer dette LED-lys en jævn fordeling af lys i rummet. En høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 betyder, at lyset viser alle farver korrekt og naturligt. Dette skaber en behagelig atmosfære og er velegnet til de fleste behov. Lyskvaliteten er af høj standard og vil være med til at forbedre din belysning.

Kulør og dimensioner

Dette LED-lys fås i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en afslappende og hyggelig stemning, hvilket gør det ideelt til f.eks. stuen eller soveværelset. Med dimensionerne 117 x Ø80 mm passer denne pære perfekt ind i de fleste lamper eller armaturer og vil være en flot tilføjelse til din indretning.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW LED-lys. Udskift din gamle pære med denne moderne og energieffektive løsning og skab den perfekte belysning i dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde117 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.