Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar Udvid

Skab stemning og atmosfære i dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 LED pære. Med mulighed for RGBW farver og klar design, kan du let styre belysningen via din smartphone.

Antal: 1 stk
Form: G80.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 4.9W RGBW Klar er en smart LED-pære, der giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i dit hjem eller på kontoret. Med kun 4.9W forbrug erstatter den en traditionel 40W pære, hvilket betyder, at du kan spare på energiforbruget uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Data om produktet:

- Tilsluttes til en standard 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj RA værdi på 80-85 får du en lyskvalitet, der viser farverne ægte og naturligt. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til de flestes behov. Produktet leveres desuden med en 3 års producentgaranti.

Kulør på lyset:

- Denne model findes i en varm hvid (2700K) nuance, som skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til en behagelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit rum.

Dimensioner:

- Pæren måler 117 mm i længden og har en diameter på 80 mm, hvilket gør den kompakt og let at montere i forskellige lamper og armaturer.

Med Bluetooth Mesh teknologien kan du trådløst styre pæren via en app på din smartphone eller tablet, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrke, farve og tidsplaner direkte fra din enhed. Dette gør det nemt at skabe den rette atmosfære til enhver lejlighed.

Den smarte RGBW funktion giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og skabe stemningsfulde lysscenarier til fester, hyggeaftener eller endda til træning og arbejde. Med denne smarte LED-pære får du både energieffektivitet, høj lyskvalitet og enkel betjening samlet i ét produkt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde117 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.