Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber

Aigostar Aigostar

19659-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber Udvid

Opgrader dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G45 LED pære i en varm ravfarve. Nemt at styre og tilpasse via din smartphone for den perfekte belysning.

Mængde: 1 stk
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldbelagt lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber

Dette smarte LED filamentpære er designet til at give dig den perfekte belysning i dit hjem. Med en effekt på 4.5W, som svarer til en traditionel 40W pære, er den både energivenlig og effektiv. Den tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og kan installeres i et almindeligt E27 fatning.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn og behagelig belysning i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver korrekt og ægte.

Denne pære er særligt velegnet til steder, hvor lyskvaliteten er af stor betydning, og hvor der er behov for en behagelig atmosfære. Med Bluetooth Mesh teknologi kan du endda styre pæren fra din smartphone eller tablet, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken og farvetemperaturen efter dine præferencer.

Med en diameter på 45 mm og en højde på 82 mm, passer denne pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den elegante CCT Amber farve tilføjer desuden et strejf af stil og elegance til dit hjem.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne pære er af høj kvalitet og holdbarhed. Uanset om det er til stuen, soveværelset eller køkkenet, er denne Bluetooth Mesh Smart Filament pære den perfekte løsning til at skabe den rette stemning og belysning i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.