Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber

Aigostar Aigostar

19659-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber Udvid

Opgrader dit hjem med denne smarte Bluetooth Mesh LED pære, der giver dig fuld kontrol over belysningen og skaber den perfekte atmosfære med justerbar farvetemperatur og en smuk amber farve. Let at installere og integrere i dit smart home system.

Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber

Dette Smart Filament LED lys er en innovativ løsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 4.5W, svarer det til en traditionel 40W pære, hvilket betyder, at du sparer energi og penge på din elregning. Lyspæren tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og har en lysstyrke på 470 lumens. Den brede spredning på 360 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, giver denne LED pære et naturligt lys, der fremhæver farverne på en smuk og ægte måde. Lyskvaliteten er af høj standard og vil opfylde de flestes behov. Denne pære er ideel til både generel belysning og til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Den Bluetooth Mesh teknologi giver dig mulighed for at styre lyset trådløst via en app på din smartphone eller tablet. Du kan nemt justere lysstyrken og farvetemperaturen for at skabe den ønskede stemning i rummet. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne LED pære.

Med dimensioner på 82 x Ø45 mm, passer denne Smart Filament LED pære perfekt ind i de fleste lysarmaturer. Den varme amber CCT farve giver en behagelig atmosfære og skaber en hyggelig stemning.

Samlet set er denne Bluetooth Mesh Smart Filament LED pære en fremragende løsning til dem, der ønsker at kombinere energieffektivitet, lyskvalitet og smart teknologi i deres belysningssystem.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Lys op dit hjem med Bluetooth Mesh Smart Filament G45 E27 4.5W CCT Amber pære

Denne smarte LED-pære på 4.5W er den perfekte erstatning for en 40W traditionel pære. Ved at tilslutte den til en 230V strømkilde kan du nyde et varmt og indbydende lys i dit hjem. Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Det høje spredningsniveau sikrer, at lyset når alle hjørner og skaber en behagelig atmosfære.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger den til at belyse stuen, soveværelset eller køkkenet, vil lyset være behageligt og funktionelt. Lyskvaliteten opfylder langt de flestes behov og er ideel til daglig brug i hjemmet.

Med en dimension på 82 x Ø45 mm, passer pæren perfekt ind i de fleste lamper og armaturer. Den er let at installere og kræver ingen tekniske færdigheder. Med en producentgaranti på 3 år, kan du være sikker på, at denne pære vil lyse dit hjem op i lang tid fremover.

Den indbyggede Bluetooth Mesh teknologi gør det muligt at styre pæren via en app på din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrken, ændre farvetemperaturen og planlægge tidspunkter for tænding og slukning. Med denne smarte funktion kan du skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Opgrader dit hjem med denne smarte og stilfulde LED-pære og nyd den behagelige belysning og energibesparelser, den bringer med sig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.